Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 752961 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #1830 poslato: Novembar 16, 2015, 05:49 »

ovde se apsolutno slažem sa Zgembom čak mislim da će kokeza još više kriminla uvesti u srpski fudbal iako će sve to verovatno lepo našminkati  početkom gradnje novog stadiona i nekim sitnim uspehom reprezentacije

Ako će taj biti novi predsednik...onda bolje Tole i da poživi još 10 godina barem....

Btw..Mađarska se plasirala na Ep nakon 43 godine a na SP nisu bili 29 godina...

Oni su napokon uspeli da skinu prokletstvo....a mi smo izgleda zauzeli njihovo mesto.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1831 poslato: Novembar 16, 2015, 06:25 »
nek im je sa srecom.zasluzili su posle toliko godina.
nego vrhunski naslov na b92,tuzno,ali istinito...

Citat
Svi sem Srbije igraju fudbal, pa i Mađarska
http://www.b92.net/sport/teme/djukic.php?yyyy=2015&mm=11&nav_id=1063675
« Poslednja izmena: Novembar 16, 2015, 06:25 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1832 poslato: Novembar 16, 2015, 06:26 »
to je ipak preterivanje, nama je dovoljno da ove pičke bar malo pokažu zube i slože se, ići će lagano u Rusiju.

Mađari imaju skroman kadar, i moralo im se poklopiti puno toga, par solidnih igrača, dobra hemija, raspored, a da se ne lažemo, najviše im je pomoglo proširenje turnira na 24.

Inače, koliko god nama bili krivi Tole, klubovi, menadžeri, UEFA etc... i dalje tvrdim da su igrači najveći krivci.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1833 poslato: Novembar 16, 2015, 06:45 »
ja sam siguran da su igraci najmanji krivci...
ali kada je atmosfera u nasem fudbalu takva kakva je,kada vladaju odnosi kakvi vladaju,kada je stanje takvo kakvo je, onda iz svih izlazi na povrsinu sve najgore,pa i od fudbalera. a za te odnose i opste stanje je najodgovornije rukovodstvo. naravno daleko od toga da su samo oni krivi...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1834 poslato: Novembar 16, 2015, 10:29 »
ne slažem se... stoji da situacija nije dobra, ali očekivao sam bar u nekim momentima da proradi nešto, neka želja, tj. ponos, da ne dozvole da ih od fudbala odučavaju za klasu ili dve lošije reprezentacije.

Ovako, kako stvari stoje, za njih će uvek postojati neka opravdanja, nije valjalo ono, fali ovo, ne možemo ono... A što bi rekli u mom selu, "rđavom kurcu i dlaka smeta"

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1835 poslato: Novembar 16, 2015, 11:02 »
ja sam siguran da su igraci najmanji krivci...

Uporedio bi ovu situaciju sa EP u košarci 2005-e.

Marko Jarić je dovezao svog bentlija na Kopaonik gde su bile pripreme naših košarkaša, samo da bi se kurčio pred Bodirogom i pokazao ko je "glavni"
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1836 poslato: Novembar 16, 2015, 11:18 »
ako mi objasnis po cemu se to nasi igraci razlikuju od svih ostalih fudbalera na celom svetu koji igraju po raznim reprezentacijama.kako se te stvari u kontinuitetu samo maltene nama desavaju,a drugima ne. ako je do igraca po cemu se nasi toliko razlikuju od drugih reprezentacija. sta seljaci su,glupi su,hoce da jebu starlete?po drugim reprezentacijama samo igra kulturna gospoda koja je zavrsila fakultete,a u seksualne kontakte ulaze samo sa intelektualnim kremom drustva?nece biti. ja stvarno ne vidim razliku izmedju nasih fudbalera i onih po ostalim reprezentacijama...
ako vec nije do igraca(pri cemu smopromenili silne igrace,mnoge generacije,pa se stanje opet nije promenilo), trenere smo isto sve zive menjali,pri cemu smo smenili i onog jedinog koji je nesto napravio(istina razocarao na sp) i koji nam je koliko toliko dao nadu da ce mozda u perspektivi nesto uraditi,takodje smo smenili i onog jednog koji je bio veliki potencijal i koji je isto tako imao sansu da nam ulije neku nadu i da mozda moze nesto da napravi(djuka). ova dva je smenio iskljucivo iz licnih sukova predsednik saveza,da se razumemo,a ne neki sistem.
istina je da smo i predsednike saveza menjali,a da se ni tada situacija nije nesto drasticno menjala,iako nas je tole totalno zakopao.generalno sistem se nije menjao.on je tu od miljana,piksi je nesto satro probao da promeni,ali je brzo pobegao(a imao je uticaj toliko da nije mogao da skloni jednog djoru iz saveza),a tole je samo bacio fudbal na najnize grane. ovi pre njega su nekako pokusavali kako tako da imaju rezultat,da zamazuju oci javnosti,a ovog nije briga uopste za rezultat...ja jedino vidim da sistem opstaje sve drugo se menja. tole je uzeo postojeci sistem,nadogradio ga,ucvrstio svoju poziciju,sistematski zastitio svoju fotelju(preko izbornog sistema),i posto ni najmanje nije morao da brine za funkciju,za javno mnjenje(pri tom je znao da ce uvek iza sebe imati dobar broj grobara,koji ce ga braniti ako nista drugo onda da teraju inat zvezdasima,koji su apriori protiv njega) potpuno unistio nas fudbal...

laki,igraci rade ono sto im dozvolis.uvek je bilo i bice cobana,i u najjacim i najboljim reprezentacijama...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1837 poslato: Novembar 16, 2015, 11:18 »
Ne valja ni FSS a ne valjaju ni igraci. Koliko god da bio los sistem (a stvarno kurca ne valja) igraci su ga ispratili u potpunosti. Stvar koju odlicno radim mogu da zavrsim i skroz mrzovoljan,pijan,umoran,nemotivisan,nikakav i da bude bolja nego onaj ko to ne umije da uradi.

Fudbalska reprezentacija Srbije je odavno skup jako losih ljudi. Nedje od 2006. pa na ovamo je to skup kvalitetnih pojedinaca koji se medjusobno ne trpe, imaju ogromne sujete, prepotentni su, boli ih kurac i nemaju gram ponosa i pobjednickom mentaliteta kad su zajedno. S obzirom kakvi su,bolje rezultate nisu ni zasluzili. Ni sa Toletom, a ni bez njega, sto ocekujem da cemo ubrzo vidjeti.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1838 poslato: Novembar 17, 2015, 08:07 »

jednostavno negativna selekcija na svim nivoima i u savezu i među trenerima pa naravno da ni igrači ne mogu biti bolji. Kad bi se pojavio pojedinac koji bi odskakao od već ustaljene prakse splavarenja i zajebancije( Vidić i Subotić) medijski bi bio ismejan i bačen na đubrište fudbalsko
Da se ja pitam savez bih dao Đilasu( ne samo što mi je bivši zet) a selektor bi bio Paunović i to sa ugovorom na 10 godina sa svim mogućim ovašćenjima
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1839 poslato: Novembar 17, 2015, 11:31 »
ako mi objasnis po cemu se to nasi igraci razlikuju od svih ostalih fudbalera na celom svetu koji igraju po raznim reprezentacijama.kako se te stvari u kontinuitetu samo maltene nama desavaju,a drugima ne. ako je do igraca po cemu se nasi toliko razlikuju od drugih reprezentacija. sta seljaci su,glupi su,hoce da jebu starlete?po drugim reprezentacijama samo igra kulturna gospoda koja je zavrsila fakultete,a u seksualne kontakte ulaze samo sa intelektualnim kremom drustva?

daj nenade kakvo je ovo patetisanje, ko je ovde bilo kad pomenuo opijanje, starlete i te gluposti?

Zašto su naši fudbaleri pičke? Zato što su svi redom vrhusnki fudbaleri (dakle ovo vrhunski ne govorim u kontekstu Nemačke, Brazila i Španije, niko ne traži da se s njima mere, već u poređenju sa Severnim Ircima, Česima, Albancima, Mađarima, Islanđanima) a svejedno veći deo utakmice na terenu daluju u svakom pogledu (tehnički, taktički, fizički) inferiornije od svojih protivnika.

Da sam sad pao s Marsa možda bih poverovao da su to oni, da ne mogu bolje, ali kablu hvala, svaki vikend gledam po nekoliko utakmica gde igraju naši momci i vidim da itekako znaju igrati fudbal i da u svim aspektima mogu da prate svetski fudbal.

I ne kažem da su samo oni pičke i da ne znaju, svaki put imamo po nekoliko primera timova koji drastično podbace i odigraju ispod svakog nivoa, nekad jednu utakmicu (Brazil protiv Nemačke), nekad ceo ciklus (Holandija ove kvalifikacije) tako da nisu samo naši. Ali poenta je što naši već treći ciklus igraju na svojim donjim granicama, i to je već indikativno. Ne znam, verovatno ima još takvih primera na nekim drugim nivoima, ali meni u oči pada baš ovaj naš, ili recimo Hrvatski u košarci koji nam je isto blizak.

Kakav savez, kakve starlete, alkohol, nesloga, menadžeri, to su sve stvari koje mogu u određenoj meri uticati, ali kada se podvuče crta, tu je teren, njih je 11, protivnika 11, i to je to - ako ti već godinama na tom polju ne možeš pronaći konkurentnost, red je da se stavi upitnik i na te igrače.

Kao da smo mi izmislili korumpirani savez i nestručne trenere, pa to samo nas muči, nikoga drugog na svetu.

Ova grupa naših fudbalera su uglavnom dobri radnici, ali očigledno još nije bilo nijednog sa dovoljno ponosa i morala da izađe i izazove neku reakciju.

I dalje stojim pri svom stavu, najveća krivica je na njima.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1840 poslato: Novembar 17, 2015, 01:09 »
Slažem se sa Zgembom...to jednostavno pre dugo traje da bi samo Tole,Mole,Stole i ostala bagra lopovska iz saveza bili krivi
 za uglavnom kurcobolju na terenu.

Što je rekao Dragiša Binić neki dan u emisiji na poluvremenu one sramote ...Naši igrači trče samo ako je lopta u njihovoj neposrednoj blizini...i da igraju sa takvim zalaganjem(kurcoboljom) u svojim klubovima momentalno bi popušili otkaz.
« Poslednja izmena: Novembar 17, 2015, 01:10 ladja »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1841 poslato: Novembar 17, 2015, 01:16 »
zgembo nisu problem samo zadnja 3 ciklusa,realno tako je od 95 na ovamo.samo sto tada kada je u ekipi bio juga,miha,piksi,mijat, oni su na rutinu igrali,imali su veci kvalitet nego ovi danas igraci,a opet su igrali ispod svog realnog kvaliteta u kontinuitetu...
promenili smo ne 2 generacije,nego bar 5 generacija fudbalera,ko zna koliko ih je proslo kroz reprezentaciju,a problem i dalje ostaje isti.ja nikako ne mogu da se slozim da je problem u igracima.ali dobro da ne nastavljamo necemo se nikako sloziti...

po meni pera je u pravu,ali ja sam rekao los sistem,a on kaze losa selekcija na svim nivoima i u svim fudbalskim segmentima. ljudi kod nas je losa selekcija medju funkcionerima(samo lopovi i usemljeni prolaze),onda losa selekcija medju trenerima, medju igracima se cesto gura onaj ciji cale ima pare da plati u mladjim kategorijama da igra,pa se zato ko zna koliko talenata upropasti,losa je selekcija medju sudijama,ne ide se gore na osnovu kvaliteta sudjenja,nego na osnovu veza...i onda rezultat vidimo...

sto je rekao moj drug sto je bio sudija, nikada vise losih ljudi na jednom mestu nisam video,kao u fudbalu...
« Poslednja izmena: Novembar 17, 2015, 01:16 NenadBG »

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1842 poslato: Novembar 17, 2015, 06:16 »
Pelcer luzerštine se hvata i na mladu reprezentaciju...ali to je tako kad ti je izdanak bata Đorine škole selektor...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1843 poslato: Novembar 18, 2015, 08:08 »

naravno da neće biti ništa ni od zlatnih novozelanđana jer su ih brže bolje utrapili u ruke nekom siviću koji je  klasičan mafijaški "trener"
 Sinoć sam gledao meč Slovenije i Ukrajine i još jednom uvideo da naši "fudbaleri" za reprezentaciju igraju preko one stvari dok se svi ostali bore i daju i više od realnog na terenu kad nose nacionalni dres. Za to nije kriv samo jedan čovek (Tole) već smo onako najblaže rečeno "mi smo govna"
izginuše i jedni i drugi, tuku su biju, trče skaču iako sem Konopljanke nema krštenog igrača u obe selekcije a tako igraju i obe Irske,Albanija,Mađari,Island
samo se u reprezentaciji Srbije trčakara i manekeniše na terenu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1844 poslato: Novembar 24, 2015, 02:32 »
Citat
Srpski fudbaleri ostavljaju najveće bakšiše, tvrde pevačice Mia Borisavljević i Katarina Grujić, na čije nastupe redovno dolaze naši igrači.

"Fudbaleri uživaju u dobrom provodu i ne štede kada izađu u kafanu ili klub. Ostavljaju poprilično velike bakšiše. Ne mogu da vam kažem o kojoj cifri se radi, jer ne beležim tačno koliko sam dobila na nekom nastupu", rekla je Mia Borisavljević "Informeru" i dodala da "upravo oni prave najbolju atmosferu".

"Uvek ostaju do fajronta u kafani. Stalno prave dobru atmosferu, jednostavno, ljudi znaju da se provode. Njihove proslave kreću kasnije, ali zato traju do ranih jutarnjih časova, do osam ili devet sati".

Isto tvrdi i njena koleginica Katarina Grujić.

"Lepo je što su naši sportisti tako veliki boemi. Sa njima je uvek dobar provod, a bakšiši koje dobijamo od njih su među najvećima. Fudbaleri ne mogu da se porede sa košarkašima, rukometašima i odbojkašima. Oni ne ostavljaju tolike bakšiše i ne ostaju u kafani do jutra".

:D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.