Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 752902 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #2160 poslato: Mart 24, 2017, 07:55 »
Loša igra i pobjeda, to je najbitnije. Majstor Tadić nas održava u životu  :klanja: . Odličan debi Mijata i školski gol Mitra. Ima nade..

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2161 poslato: Mart 24, 2017, 07:56 »
Tadić je inače učestvovao ui zadnjih 12 golova Srbije.  :klanja: :klanja:
« Poslednja izmena: Mart 24, 2017, 07:58 dejo94 »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2162 poslato: Mart 24, 2017, 08:03 »
 To je Muslin, bema igre i atrakcije ali skuplja bodove a to se na kraju racuna. Dao je repku Tadicu u ruke a ovaj zna fudbal i napravi uvek nekoliko ful sansi. Mitar setkao ali kad treva dao gol na fenomenalan nacin. Steta sto nd igra u klubu standardno. Moramo bolje protiv jacih ekipa
« Poslednja izmena: Mart 24, 2017, 08:03 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2163 poslato: Mart 24, 2017, 08:04 »
kad je večeras pobijedila Gruziju, Srbija je već jednom nogom makar u baražu...

a da su nesretnici poveli u 35. sa 2-0, tko zna što bi bilo...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2164 poslato: Mart 24, 2017, 08:06 »
A kaže Dimitrije da i nije u nekoj formi... :D  šta bi tek radio da jeste?!Mada ne znam ne pratim više premijeršit.
Drugo poluvreme je bilo sasvim ok.U odbrani ipak nismo toliko plivali i to pre svega što je Kolarov sklonjen sa mesta gde se snalazi kao slon u staklani na svoju poziciju.
Ludi Mitar je još jednom pokazao kakav je igrač! :respect  gotovo celu utakmicu ga nema i onda mu ostaviš malo prostora dobra lopta i tras!

Mali Mijat me oduševio kod gola kako hladnokrvno očekivao sam da će da je pošalje u rodni grad druga Železnog a on kao mator! :aplauz:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2165 poslato: Mart 24, 2017, 08:06 »
Ali bunkerica 20+ minuta protiv Gruzije. I, primiš gol u 85. minutu, i šta onda, vijaj 5 minuta, Rukavinu na špica.
Povedeš 2:1, sjebeš ih u glavu, i onda ih vratiš tako što im daš loptu u noge. :udaraozid:

EDIT: Ne pratim ni ja nešto, koliko sam video, nema nešto mnogo golova i asistencija, menja ga često. Sve to preko Flashscore-a zbog kladže.
« Poslednja izmena: Mart 24, 2017, 08:07 Dimitrije BP »

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2166 poslato: Mart 24, 2017, 08:19 »
Ali bunkerica 20+ minuta protiv Gruzije. I, primiš gol u 85. minutu, i šta onda, vijaj 5 minuta, Rukavinu na špica.
Povedeš 2:1, sjebeš ih u glavu, i onda ih vratiš tako što im daš loptu u noge. :udaraozid:

EDIT: Ne pratim ni ja nešto, koliko sam video, nema nešto mnogo golova i asistencija, menja ga često. Sve to preko Flashscore-a zbog kladže.

Moj čovek.... :D  i ja ne sećam se kad sam odgledao celu utakmicu.Evo večeras posle 3 meseca sigurno.Sam rezovi i tablice,gol razlika zbog kladže. :)

Inače samo protiv Moldavije rutinska pobeda.Sve do sada utakmice smo počijali sa minusom u startu tj.gubili i to najčešće posle greške odbrane.Mogao bi stvarno neko na YT da napravi kompilaciju debilnih golova samo iz ovog ciklusa... :no:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2167 poslato: Mart 24, 2017, 08:35 »
ali kad je čovjek izvadio Mitrovića u 70. i ubacio trećeg zadnjeg veznog - Gudelja... :smeh1:

pet obrambenih igrača, i tri defanzivna vezna + Kostić + Tadić...

i to protiv Gruzije... :smeh1:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2168 poslato: Mart 24, 2017, 08:36 »
Pa nije to vrhunac, uveo je kasnije Gaćinovića umesto Kostića.
« Poslednja izmena: Mart 24, 2017, 08:36 Dimitrije BP »

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2169 poslato: Mart 24, 2017, 08:38 »
Pa nije to vrhunac, uveo je kasnije Gaćinovića umesto Kostića.

To mu recimo ne zameram,već kad je izveo Mitra,Kostić nije više imao snage a i pokazalo se da je pogodio sa Mijatom.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2170 poslato: Mart 24, 2017, 11:13 »
Potpuno neshvatljiva odluka sudije da poništo velemajstorski pogodak Mitra, zbog navodnog igranja rukom Tadića.

Sudija SLEPČE!!!
Gol bi bio verovatno u samom vrhu najboljih ovog kola, ako ne i najbolji.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2171 poslato: Mart 25, 2017, 06:56 »
Jeli moguće da juče igrači Srbije nisu zaradili ni jedan jedini karton!?Kada se to zadnji put desilo ima 15 godina sigurno? :eek:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2172 poslato: Mart 27, 2017, 11:32 »
Bitna pobeda. Ne treba trcati pred rudu ali mislim da smo ovim 80 posto obezbedili jedno od prva dva mesta u grupi. Prvo poluvreme ocaj zivi. Muslin se debelo zeznuo (a to je izmedju redova kasnije i priznao) sa Kolarovim na stoperu (posle je usao Vukovic a Kolarov je otisao na beka). Ali svejedno, onako dati cistu loptu njihovom napadacu u noge je sramota. To nema veze sa pozicijom. Nkada je odbrana bila najjaci deo naseg tima, u ovom ciklusu je najslabiji. Na svakoj utakmici osim protiv Moldavije (Irska, Austrija, Vels, sada Gruzija) mi smo protivnika castili golom za vodjstvo posle najgrubljeg moguceg kiksa odbrambenog igraca, stopera ili beka, bilo da je rec o Ivanovicu, Nastasicu ili Kolarovu. Ima tu naravno i do neuigranosti, i do promene formacije, ali to nije i ne moze biti opravdanje za onakve pocetnicke greske. Nece nas svaki put vaditi Mustafa kao neki dan (imao je dve sjajne intervencije, a jednom su oni ispali glupi i sebicni sami pred golom; da su ga tada dali, a ne znam kako nisu, tesko bismo skroz okrenuli posle 0-2). Kako bilo, izjednacili smo u pravom trenutku, u nadoknadi poluvremena. Penal je bio cist, Kostic je jedno duplo brzi bio od njihovog beka i ovaj ga rusi, sta ce, da nije bio bi gol. Tadic rutinski levom nogom. U drugom poluvremenu znatno bolja situacija. Matic je proradio, a sa njim i ostatak veze. Dusan Tadic sa dve vanredne asistencije jos jednom pokazuje da smo napokon dobili pleja posle xy godina. Uostalom, podatak da je od 12 golova koje je reprezentacija postigla u ovom ciklusu on kao strelac ili asistent ucestvuje u 11, dovoljno govori sam po sebi. Treba pomenuti Mitrovica koji se opet nije video i opet je dao odlucujuci gol (a drugi su mu ponistili na pravdi boga!), kao i sjajn debi malog Gacinovica i gol posle 5 minuta igre (ako za nesto ne treba brinuti to je buducnost, imamo grupu sjajnih klinaca koja upravo stasava u najjacim evropskim ligama). Sa druge strane veoma brinu ponovljene greske odbrane kao i gomila ocajnih centarsuteva (ponovo!) sa obe spoljne pozicije. Ali molim lepo, odbranili smo se spretno-srecno, kada smo to pregrmeli uvalili smo tri (u stvari cetiri) komada. Pobedu i tri boda na teskom gostovanju pamtimo, igru u prvpm poluvremenu zaboravljamo. Cekamo Vels u junu kod nas. Bice to lepa prilika da naplatimo neke dugove. Zao mi je samo sto nece biti Bejla kao ni onog drvosece sto je Tadicu polomio nos a neki dan Ircu nogu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2174 poslato: April 28, 2017, 09:45 »
Očekivano, baš sam kontao kako će se skenjati kad sam juče video vest da su došli u obilazak.  :D