Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 752759 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #2190 poslato: Jun 11, 2017, 09:44 »
Kakve smo mi seljačine, neotesani kreteni, debilčine idioti...

Goste koji ti donesu humanitarnu pomoć, likove koji daju krv za povređenog navijača, napadneš, otimaš mu zastave, gađaš...

Koja neotesana gomila retarda, jebo im pas mater.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2191 poslato: Jun 11, 2017, 10:06 »

:smeh3: :smeh3: :smeh3:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2192 poslato: Jun 11, 2017, 10:17 »
Fala jebenom kurčevom kurcu!

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2193 poslato: Jun 11, 2017, 10:38 »
Usraćemo klasika....1-1  primamo neki glup  gol krompir.

Babavanga je amater za mene... :kafa:

Tri remija u grupi...kao da se nije ni igralo ...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2194 poslato: Jun 11, 2017, 10:39 »
Treba da budemo zadovoljni, kako smo igrali ovo je odlično.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2195 poslato: Jun 11, 2017, 10:45 »
Nama kad zatvore Tadića mi ne znamo gdje udaramo.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2196 poslato: Jun 11, 2017, 10:51 »
Jeste ali nije samo to...Kostić je takođe bio ponovo pogubljen....Milivojević je bio igrač manje...većina igrača je generalno  van formw,kraj sezone je i to se vidi dobro.Prijović  odlična altefnativa u napadu...bravo za snalaženje u momentu...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2197 poslato: Jun 11, 2017, 10:52 »
Glavni detalj je ipak slavlje Mitrovića na sjeveru.  :D :D  Inače Mitar odlično igra, šansa gol i on svoje obavi. Mislim da bi sa Prijovićem mogao biti dobar tandem.
« Poslednja izmena: Jun 11, 2017, 10:53 dejo94 »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2198 poslato: Jun 11, 2017, 10:58 »
najgori po obicaju Kolarov koji nam je igrač manje. Ja bih na tu poziciju stavio Kostica a u špic napad dodao nekog od laloša Katai ili mali Mijat a kad je frka moze i ovaj ladjin Prijovic. Mustafa nas umalo ukopao ali opet skinu zicer pred kraj
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2199 poslato: Jun 11, 2017, 11:09 »
ajme i Matić je baš bio ispod nivoa, mislim da mu je procenat uspešnih pasova ispod 50%, i to su većinom oni kratki pasovi, ništa nije napravio unapred.

Kostić je meni generalno klimav, jeste odigrao dobro start kvalifikacija, ali iz nekog razloga nemam poverenja u njega, mislim da nije igrač za prvu postavu. Ali dobro, ovo je baš iracionalno, neki moj lični stav zasnovan na malo čemu opipljivom. Da je Andrija imao normalan tok karijere, verujem da bi već sad bio ispred njega.

Takođe, Rukavina i Gudelj su baš Muslinovi ljubimci, vidi se da ih gotivi, ali oni nisu bili toliko loši večeras, batrgaju se, aktivni su, ali sve se nekako čini da tu imamo puno boljih rešenja. Ne mogu se oteti utisku da bi i SMS mogao igrati već sad u prvoj postavi...

Ali šta da se radi, treba biti realan, ovo je i dalje naš najbolji ciklus nakon onog iz 2010. Šteta što nismo iskoristili ovo da se izdvojimo na prvom mestu, bojim se da će preovladati kukavički mentalitet i da ćemo se možda zadovoljiti baražom, a kad nam tu padne Italija, biće to najrutinskije izbacivanje (1-1, 0-2).

Šansa za prvo mesto nam je Beč. Tamo ćemo imati veći domaći teren nego u rupi, gastosi će napraviti haos kao u kval. za 2004. kada smo šokirali Švajcarsku usred Bazela (Danijel Ljuboja). Slično je bilo i 2009 i Beču (1-3)
« Poslednja izmena: Jun 11, 2017, 11:10 Zgembo Adislić »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2200 poslato: Jun 11, 2017, 11:31 »
 Vels nas pročitao kao knjigu a muslin nije imao plan b sa tadicem a kostica je davio kolarov koji loptu preda kad doseta do kostica a tu vec bude 2-3 igraca velsa. Rukavina ne zna mnogo ali radi non stop i krece se u oba pravca. Realno bolheg za tu poziciju nemamo. SMS u ovoj postavci ne moze pored Matica jer bi nas lagano svi pretrčali ali veceras je nedostajao da udje umesto Tadica i pomogne u skoku pred njihovih 16 metara. Naravno da Žile kad dotera formu ima mesta u prvih 11 to je neupitno.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2201 poslato: Jun 11, 2017, 11:33 »
Matić čisti kartone protiv Moldavije eto šanse za SMS-a..

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2202 poslato: Jun 12, 2017, 08:25 »
ne znam ja kako to Matić i SMS ne mogu zajedno... kvalitetan trener može uklopiti u tim dva igrača ako su dobri, pa taman igrali preslikan fudbal i istu poziciju. Osim ako nisu golmani  :D

Mada, ne treba sad preterivati, nije baš da je Sergej neka Pogba klasa pa da dramimo. Realno, Matić i Milivojević su odigrali najlošiji svoj meč od početka kvalifikacija, ali ne treba ih odmah seći.

Gledajući u široj slici i na većem uzorku, pozitivna stvar je verovatno što je Mitrović uhvatio konstantu, da bi mogli ići na velika takmičenja moramo imati napadača koji može dati 7-8 golova po ciklusu, i to ne računajući neke hetrikove protiv San Marina, već konkretne golove za bodove, kao sinoć. To dugo nismo imali, a Tarmi polako ulazi u štos, igra sa obe noge, glavom, leđima prema golu, licem prema golu...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2203 poslato: Jun 12, 2017, 08:51 »
 Nisam nikad bio neki fan Slavoljuba Muslina ali biti selektor srpskim fudbalerima je užasno težak posao i tu se mora mnogo toga peglati između igrača i pronalaziti manje bolna rešenja. SMS je dobar igrač ali u ovoj postavi igre on ne može biti drugi zafnji veznio jer on to već godinama ne igra a i ne želi to da igra. Da ga gurne u nekoj drugoj postavci napred pa da imamo pored tadića i Kolarova još jednog koji trčkara neobavezno kad je defanziva u pitanju pitanje je na šta bi to ličilo. Muslin je u dilu sa Ivanovićem, Stojkovićem i Koloravom i prilagođava ekipu njima i naravno Tadiću i za sad nije to ni toliko loše a koliko daleko se može ići videćemo. 

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2204 poslato: Jun 12, 2017, 09:35 »
Glavni detalj je ipak slavlje Mitrovića na sjeveru.  :D :D  Inače Mitar odlično igra, šansa gol i on svoje obavi. Mislim da bi sa Prijovićem mogao biti dobar tandem.
zabije nogom...al glavom mu treba 20 nabačaja, da eventualno pogodi kak treba...

koliko sam uspio sinoć škicnuti, prvo poluvrijeme ste igrali za kurec, ziheraški i onda po običaju - počeli igrat tek kad primite gol...

ipak, meni je junačina dana onaj Islanđanin, koji nam ga zavuče ramenom u 90. minuti... :slavi:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč