ajme i Matić je baš bio ispod nivoa, mislim da mu je procenat uspešnih pasova ispod 50%, i to su većinom oni kratki pasovi, ništa nije napravio unapred.
Kostić je meni generalno klimav, jeste odigrao dobro start kvalifikacija, ali iz nekog razloga nemam poverenja u njega, mislim da nije igrač za prvu postavu. Ali dobro, ovo je baš iracionalno, neki moj lični stav zasnovan na malo čemu opipljivom. Da je Andrija imao normalan tok karijere, verujem da bi već sad bio ispred njega.
Takođe, Rukavina i Gudelj su baš Muslinovi ljubimci, vidi se da ih gotivi, ali oni nisu bili toliko loši večeras, batrgaju se, aktivni su, ali sve se nekako čini da tu imamo puno boljih rešenja. Ne mogu se oteti utisku da bi i SMS mogao igrati već sad u prvoj postavi...
Ali šta da se radi, treba biti realan, ovo je i dalje naš najbolji ciklus nakon onog iz 2010. Šteta što nismo iskoristili ovo da se izdvojimo na prvom mestu, bojim se da će preovladati kukavički mentalitet i da ćemo se možda zadovoljiti baražom, a kad nam tu padne Italija, biće to najrutinskije izbacivanje (1-1, 0-2).
Šansa za prvo mesto nam je Beč. Tamo ćemo imati veći domaći teren nego u rupi, gastosi će napraviti haos kao u kval. za 2004. kada smo šokirali Švajcarsku usred Bazela (Danijel Ljuboja). Slično je bilo i 2009 i Beču (1-3)