Autor Tema: Fudbalska reprezentacija Srbije  (Pročitano 753767 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #2280 poslato: Septembar 05, 2017, 11:59 »
zato mi moramo da slusamo Acu kako drami.  Muslin je uspeo da napravi tim. Plasiracemo se na SP a onda krece cirkus sa guranjem raznih igraca na spisak za Rusiju

Da biće Ramadanisanja i menadžerisanja ali ipak s  tom razlikom što se sad zna prvih 18 igrača i kostur tima ima prostora možda za dva levata i to je to.

Ma daj samo da igramo SP kad vidim da igra jedan Island koji ima stsnovnika kao Novi Sad plače mi se..ili tako neki Hondurasi i Trinidadi....
Muka mi je bilo da gledam taj Vels i Irsku prošlog leta na EP i kao oni su neki hit i razni Mađari i Šiptari a kvalitet go k...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2281 poslato: Septembar 06, 2017, 08:47 »
Kao i crveni za nas, tako je diskutabilno da li je bio penal za njih. Očigledno kompenzacija.

Kostur tima postoji, par igrača rotira u zavisnosti od forme (Katai, Fejsa.. na primer) i ne verujem da će Muslin oživljavati nečiju karijeru na SP kao što je to radio Ilija Šestković

Ne igramo lepo za oko, ali zato igramo vrlo disciplinovano. Sa ogromnom razlikom u tome što takva igra donosi dobar rezultat.

Idemo dalje, voleo bih da u Beču overimo plasman, a onda opušteno pred 50 000 ljudi na Marakani (sa novom travnatom podlogom) proslavimo odlazak. 
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2282 poslato: Septembar 06, 2017, 11:27 »
Sarađujem sa Ircima (klijent moje firme). Da prenesem njihove utiske od sinoc.

Samo njihov menadzer nam je pozeleo srecu na SP, uz komentar da treba da budemo jednako glasni kao oni. Od ostalih samo komentari "Imali ste srece", "Bio je penal", "Nismo iskoristili veci posed i bolju igru (?!)". Mislim da nismo gledali istu utakmicu.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2283 poslato: Septembar 06, 2017, 11:28 »
Bravo momci, idemo u Rusiju. Odvratna utakmica, ali prezivesmo. Do pre koju godinu primili bismo dva komada i cao, zdravo. Mislim da je vazan element u celoj prici i fakat da nam je pola tima igralo ili igra na Ostrvu.

Ocajan ulazak u utakmicu, Irci motivisani, rastrcani, borbeni...I potpuno fudbalski limitirani. Ipak, I takvi su nas nadigrali u prvih pola sata i sva je sreca da je Dafi bio u ofsajdu inace ko zna kako bi se stvari dalje odvijale. Mi jednostavno nismo uspeli da uradimo ono sto je jedini lek protiv ovakvih napaljenih a slabih ekipa. A to je da stanemo na loptu i da radimo nesto na sredini terena (otprilike kao onomad u Skadru, iako su Irci za Albance Brazil). Mislim da je Muslin pogresio u pripremi utakmice, pa i postavci.

Mustafa odlican, skinuo je sve sto je trebalo, odbranio mozda i najvazniji udarac u kvalifikacijama, i da ne bi onog idiotskog istrcavanja koje me je podsetilo na budalastinu protiv Velsa u Beogradu moglo bi se reci da je covek odigrao bez greske. Kolarov i Rukavina, pa ne zna se ko je vise gluposti napravio u prvom poluvremenu. Kolarova su pretrcavali kako su hteli, tri puta su mu prodali istu foru. Gorak utisak donekle je spralo zaista fantasticno zakucavanje pod precku za direktan plasman na SP. Ivanovic kapitenski. Kada je trebalo izneti, iznosio je. Kada je trebalo pasti, padao je. Kada je trebalo napucati, napucavao je...a bogami kada je trebalo staviti do znanja onim veseljacima sa kim imaju posla itekako je umeo da im se unese u lice. Vukovic i Maksimovic su se dosta trudili ali i gresili, narocito ovaj drugi. Maksimovic meni nikada ne bi igrao ispred recimo Nastasica, ali se mora priznati da ono bas i nije za crveni bilo. Nema veze, preziveli smo. Matic je odigrao velemajstorski, nista mu nisu mogli. Nije bilo sinoc tog majcinog sina koji je mogao da mu uzme loptu bez faula. Milivojevic se video, medjutim, nije. Tadic je odigrao najlosiju utakmicu u citavom ciklusu. Ocajan je bio celu utakmicu, posle ga je zamenio Gudelj. Kostic se vraca u formu sa pocetka kvalifikacija. Probijao je, ubacivao se, asistirao kod bombe Kolarova. Mitrovic se trudio, imao je i jednu lepu priliku, otvarao se, trcao, ali nije mogao mnogo da uradi jer ga prosto nisu hranili loptama, pre svih Tadic.

Sve u svemu bitna pobeda, uprkos veoma losem otvaranju. Idemo dalje, da pobedimo na domacem terenu u Becu pa da na Mari proslavimo prvo veliko takmicenje nakon 8 godina.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2284 poslato: Septembar 19, 2017, 09:24 »
Izgleda da ce projekat Nacionalnog stadiona stvarno da se realizuje.

http://www.mozzartsport.com/vesti/projekat-nacionalni-stadion-u-beogradu-fenvik-iribaren-i-novi-domovi-fudbalera-valensije-espanjola-malage/178881

Videcemo sta ce biti sa Partizanom i Zvezdom. Najbolje resenje je da se oba tima presele na Nac. stadion.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2285 poslato: Septembar 19, 2017, 09:52 »
Izgleda da ce projekat Nacionalnog stadiona stvarno da se realizuje.

Oce, oce...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2286 poslato: Septembar 20, 2017, 01:03 »
prvo da realizujemo projekat "Nacije".Lako cemo posle za stadion.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2287 poslato: Septembar 20, 2017, 08:23 »
Naravno da je neverovatna glupost da se pravi nacionalni stadion.
Za te pare moglo je da se sredi 4-5 stadiona u Srbiji pa da reprezentacija gostuje u, recimo, Kruševcu, Kragujevcu, Užicu i Nišu.

"Cela je nacija reprezentacija....  :pusiga: :pusiga: :pusiga:"

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2288 poslato: Septembar 20, 2017, 11:49 »
 to je završena priča, gradiće se karićevim parama i pomoću Uefa

Srbiji treba moderan stadion pošto ove rupe od marakane i jna nisu više ni za srpsku ligu
« Poslednja izmena: Septembar 20, 2017, 11:50 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2289 poslato: Septembar 20, 2017, 12:08 »
a dje je lokacija?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2290 poslato: Septembar 20, 2017, 01:28 »
najvise se pricalo o bloku 45, tamo iza ivana ribara. istina bilo je u opticaju i jos nekoliko lokacija,ali ovu su najvise spominjali. videcemo...
« Poslednja izmena: Septembar 20, 2017, 01:29 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2291 poslato: Septembar 20, 2017, 02:00 »
Taman da ovaj most preko ade dobije kakav takav smisao. Bar kad su utakmice,

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2292 poslato: Septembar 21, 2017, 12:51 »
Očekivano vratio Milunovića koji je odličan bio u prijateljskim prije povrede, ali 11 igrača za odbranu za ova dva meča je previše.

Golmani: Vladimir Stojković, Predrag Rajković i Aleksandar Jovanović.
Odbrana: Branislav Ivanović, Jagoš Vuković, Nikola Maksimović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić, Nemanja Milunović, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Uroš Spajić, Ivan Obradović, Antonio Rukavina.
Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović.
Napad: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Aleksandar Mitrović, Andrija Pavlović, Mijat Gaćinović, Aleksandar Prijović.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2293 poslato: Oktobar 05, 2017, 05:03 »
Očekuje se oko 25.000 Srba sutra na stadionu, kao kući da igramo.  :D

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2294 poslato: Oktobar 05, 2017, 06:03 »
Odoše mi neki drugari malopre....šteta što je radni dan  :udaraozid: biće ludilo...
"This is exactly what football should be about."