I dalje ne pratim OI. Najmanje medijski propraćene igre od kada znam. Verovarno je uzrok tome šestočasovni ekspoze i nova vlada Srbije.
Niskozemke u odbojci 20 godina čekale na olimpijski nastup, a sad šamaraju ko prave... u prvom kolu dobile Kinu 3-2, u drugom izgubile od Amerikanki 2-3, a danas našamarale Talijanke sa 3-0...ostaju im još mečevi s Portorikom i Šumadijom, al 1/4 finale je već osigurano...
Citat: Saga Norén Avgust 10, 2016, 06:28 Niskozemke u odbojci 20 godina čekale na olimpijski nastup, a sad šamaraju ko prave... u prvom kolu dobile Kinu 3-2, u drugom izgubile od Amerikanki 2-3, a danas našamarale Talijanke sa 3-0...ostaju im još mečevi s Portorikom i Šumadijom, al 1/4 finale je već osigurano...Ništa čudno realno su u vrhu zadnje 2-3 godine imaju sjajnu generaciju.Inače ne znam koliko su pratio Odbojku ranije Holanđani su bili velesila u muškoj Odbojci 90-ih godina...maltene svako evropsko i svetsko prvenstvo bi završavlo sa finalem nih i Talijana...tu se retko ubacivala Jugoslavija.Još ne mogu prežaliti finale Evropskog prvenstva mislim baš u Holandiji kad su nas dobili u jednoj od većih "krađa" u istoriji odbojke.... 1997 godine čini mi se.
Naučio da baca koplje pomoću tutorijala na YouTubu. Prošle godine postao prvak sveta.
Ima li još neko problema sa prikazom ovih linkova sa youtube-a? Kad idem na editovanje posta, ono se prikaže sve ok, ali ovako na stranici ništa?