Autor Tema: Uopšteno o OI  (Pročitano 169409 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: Uopšteno o OI
« Odgovor #180 poslato: Avgust 10, 2016, 01:57 »
Njje tako Faul mi volimo da se hvalimo kako naši sportisti treniraju po šupama i pičadorima  i kako sve što postignu je na uradi sam  i pomoću štapa i

kanapa..jer kao to onda dobija više na vrednosti nego da imaš uređenu državu i sistem rada.....jebo sistem improvizacija rulz....ali onda kad zakaže kriv je Toma i Dragica baksuzi... :kafa:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: Avgust 10, 2016, 04:06 »
I dalje ne pratim OI.

Najmanje medijski propraćene igre od kada znam. Verovarno je uzrok tome šestočasovni ekspoze i nova vlada Srbije.  :pusiga:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže dejo94

• Moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: Avgust 10, 2016, 04:35 »
I dalje ne pratim OI.

Najmanje medijski propraćene igre od kada znam. Verovarno je uzrok tome šestočasovni ekspoze i nova vlada Srbije.  :pusiga:

Ne žali se. Bar RTS 2 po cijeli dan prenosi sa OI, mi vamo u Srpskoj i BiH, imamo nešto malo i to većinom ne bitna takmičenja, tj. koliko para toliko muzike..

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: Avgust 10, 2016, 04:44 »
Laki kao moj burazer bojkotuje OI .... :D

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: Avgust 10, 2016, 05:11 »
Ajd što mi bojkotujemo, no bojkotuju i sportisti.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: Avgust 10, 2016, 06:28 »
Niskozemke u odbojci 20 godina čekale na olimpijski nastup, a sad šamaraju ko prave... :clap:

u prvom kolu dobile Kinu 3-2, u drugom izgubile od Amerikanki 2-3, a danas našamarale Talijanke sa 3-0...
ostaju im još mečevi s Portorikom i Šumadijom, al 1/4 finale je već osigurano...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: Avgust 10, 2016, 06:48 »
Niskozemke u odbojci 20 godina čekale na olimpijski nastup, a sad šamaraju ko prave... :clap:

u prvom kolu dobile Kinu 3-2, u drugom izgubile od Amerikanki 2-3, a danas našamarale Talijanke sa 3-0...
ostaju im još mečevi s Portorikom i Šumadijom, al 1/4 finale je već osigurano...

Ništa čudno realno su u vrhu zadnje 2-3 godine imaju sjajnu generaciju.
Inače ne znam koliko su pratio Odbojku ranije Holanđani su bili velesila u muškoj Odbojci 90-ih godina...maltene svako evropsko i svetsko prvenstvo bi završavlo sa finalem nih i Talijana...tu se retko ubacivala Jugoslavija.
Još ne mogu prežaliti finale Evropskog prvenstva mislim baš u Holandiji kad su nas dobili u jednoj od većih "krađa" u istoriji odbojke.... :pusiga:
1997 godine čini mi se.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: Avgust 10, 2016, 06:51 »
nego, jeste vidjeli golmanicu Angole u rukometu?!  :uzbudjen: :rock: :clap: :wub:

cura ima 28 godina, zove se Teresa Almeida, ima 170 cm visine i 98 kg težine... :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

i u dvije tekme kontra Rumunjki i Crnogorki (Angola je uzgred obje tekme dobila  :eek: ), skupila je 22 obrane... :palac:

http://sportske.jutarnji.hr/incoming/2016-08-07t001318z_797815177_rioec8700lpbb_rtrmadp_3_olympics-rio-handball-w.jpg/4600712/alternates/LANDSCAPE_1180/2016-08-07T001318Z_797815177_RIOEC8700LPBB_RTRMADP_3_OLYMPICS-RIO-HANDBALL-W.JPG height=399

inače, kaže da će probat malo smršavjet, jer se udaje u prosincu, a htjela bi stati u vjenčanu haljinu... :smeh3:
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: Avgust 10, 2016, 06:55 »

Ništa čudno realno su u vrhu zadnje 2-3 godine imaju sjajnu generaciju.
Inače ne znam koliko su pratio Odbojku ranije Holanđani su bili velesila u muškoj Odbojci 90-ih godina...maltene svako evropsko i svetsko prvenstvo bi završavlo sa finalem nih i Talijana...tu se retko ubacivala Jugoslavija.
Još ne mogu prežaliti finale Evropskog prvenstva mislim baš u Holandiji kad su nas dobili u jednoj od većih "krađa" u istoriji odbojke.... :pusiga:
1997 godine čini mi se.
pratim ja odbojku, kako žensku tako i mušku (dobro, ženska mi je malo draža i oku ugodnija  :cigara: )...

što se tiče Nizozemki, da sklopila im se dobra ekipa, iako neki najuži svjetski vrh i dalje nisu...
gdje je npr. Srbija...

al dobro, zadnjih godina su se kalile kroz Europsku Ligu (tu su npr. igrale s nama), polako stjecale iskustvo, i sad se mogu nosit i sa onim najboljima...
iako, teško će do medalje u ovoj konkurenciji...

Van mreže dejo94

• Moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: Avgust 11, 2016, 01:02 »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: Avgust 11, 2016, 03:09 »
po običaju iskrilo u duelu Poljske i Irana, i to na posljednjem poenu meča, gdje je video pregledom poen pripao Poljskoj, za 18-16 u 5. setu...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=i_fig-fNQxg[/youtube]
« Poslednja izmena: Avgust 11, 2016, 03:22 VolimPFC »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: Avgust 11, 2016, 03:10 »
kažem "po običaju" jer su se iste ekipe sukobljavale i u Svjetskoj ligi...likovi se baš ne podnose...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=HiWuZpwxzh4
[/youtube]

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: Avgust 11, 2016, 03:19 »
Ima li još neko problema sa prikazom ovih linkova sa youtube-a?   Kad idem na editovanje posta, ono se prikaže sve ok, ali ovako na stranici ništa?
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: Avgust 11, 2016, 03:40 »
Citat
Naučio da baca koplje pomoću tutorijala na YouTubu. Prošle godine postao prvak sveta.

https://www.facebook.com/playgroundenglish/videos/318772685122735/
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: Avgust 11, 2016, 05:10 »
Ima li još neko problema sa prikazom ovih linkova sa youtube-a?   Kad idem na editovanje posta, ono se prikaže sve ok, ali ovako na stranici ništa?
Ja ovo sto je Saga postavio ne mogu da pustim  :zbunjen:

Sad cu da idem u muziku da pustim nesto, cisto da vidim je l' sljaka tamo ...
« Poslednja izmena: Avgust 11, 2016, 05:11 Vanzemaljac Sivi »