Autor Tema: 148. večiti derbi, Crvena zvezda - Partizan, stadion "Rajko Mitić" 25.4 u 18h  (Pročitano 83947 puta)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
ne daj se Čovke... :slavi:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
AJMO SAD. JOŠ 45 SEKUNDI!

Ajmo, Orlando!

Uuups, ipak je tu Katai. Koji prekršaj bez mozga. Sprema se Drinčić i... i ...
« Poslednja izmena: April 25, 2015, 08:39 nyc »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
LAKI, BAKSUZE!!!!!!

0:0, jel da?

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
ja sam "poslušao" Lakija i stavio simboličnih 200din. na tačan rezultat, kvota 8.50 u mocartu  :palac:.

Mada mi je malo i žao što nisam pao, Andrija je zaslužio gol, odličan je u igri 1 na 1

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Zvezda konstantno, vise srece nego pameti, Partizan prosjecan ali i kao takav Barsa naspram Zvezde  ;)
Najbitnije stvari sa ovog derbija:

Laki pogodio rezultat - Bravo Laki :D
Zvezda se citavu utakmicu nudila da je Partizan naguzi - Nije je naguzio  ::)
Savu Pavicevica mucili grcevi - Savo prezivjeo, bravo Savo  :clap:
Gani lomili stolice i ratovali protiv murije - Zajebali su se, to je njihov stadion ali im Covic to nije objasnio prije utakmice - Glupi Covic  :palac:
Lalatovic pretrcao kraj aut linije vise od Save Pavicevica na terenu - Izgleda da i njega muce grcevi - Glupi Lalatovic  :cigara:
I na kraju, jedan od najglupljih derbija koje sam u zivotu odgledao - Jebes ti ovakav derbi! :blabla:

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Naravno.

:pusiga:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
Partizan - OK. ALI, meni je TUGA od pomisli da će ovaj tim CZ završiti kao drugi na tabeli i da će nas predstavljati u Evropi, odn. u pokušaju da se domognemo Evrope.
Ovo što su oni danas prikazali je težak šamar ne samo fudbalu, već zdravom razumu!
ŠAMARČINA!

Mogli bi i grobari da se ljute na svoje, ponajviše zato što su bili apsolutno dominantni, a opet ćorak! Nešto kao, "pa zar ovakvu raspalu Zvezdu niste u stanju da nakantate?"
No, čini mi se da su oni igrali taman koliko su hteli i koliko im je trebalo. Jeste, promašili su 2-3 super prilike, ali - pa šta?! Razlika u bodovima je nepromenjena, titula gotovo osigurana. I toeto.

A "navijači"? Ne bih da zalazim u te vode mutne. Bagra je to teška, kako severna, tako i južna. Uglavnom, bagra tužna.

Čujem (čitam) da su derbiju prisustvovali i kojekakvi "skauti". Osim "Boys' Scouts" ovde nijedan drugi skaut nije imao šta da traži.

Lalate, brate, šta vi radite na treninzima? Vežbate li ikad DODAVANJE? Znaju li tvoji igrači šta je to?

I sad će i jedne i druge da spopadnu kvazi novinari sa pitanjima, "šta je odlučilo derbi?" "Da li je prvenstvo završeno?" "Ima li Zvezda šanse?" "Šta mislite o AMBIJENTU?" "U čemu je tajna uspeha/neuspeha vaše ekipe?" Pitanja pljušte, a fudbalerčići svi onako VAŽNI, u odelima! ... Spopali ih novinarčići!

Šta im je reći!? Šta da odgovore?
Evo predloga, s moje strane:

"Mnogo sam glup. Zato sam i fudbaler. Bez obzira, puno fudbalera zaradi dobru kintu pre tridesete. Ja se nadam da ću obezbediti porodicu i sebe pre trideset i prve. Jer, ništa drugo ne znam da radim. Molim se bogocu da me proda u neki klub gde ću imati redovna primanja. Kao, Messi, na primer. Dobro, OK, on je supertalenat dečko, ali i ja odradjujem svoj poso! Zahvalan sam kao igrač. I kao čovek. I zato se nadam da ću zaraditi kintu. Mada, ovaj derbi mi je malo poremetio planove. Ne znam zašto, tek svi smo odigrali loše. Iako smo pre utakmice imali (jasan) plan. No, teško je držati se plana kad si pglu. A ja sam glup. Zato sam i fudbaler".

A sad, menjamo kanal(izaciju). Idemo u Pionir. Igra se finale lige, zgubidani jedni!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
Razum kaže da jedobar rezultat za Partizan, ali mi smo ovo morali da rešimo još u prvom poluvremenu. Šta je, tu je.

@nyc

Neće Zvezda imati priliku ni da pokuša da se domogne Evrope sledeće sezone, bez obzira na plasman u JSL.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
Ostaje žal za pobjedom, mada naši slave ovaj remi kao da je zaista pobjeda, ne znam, treba dobiti ove 4 do kraja.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil

@nyc

Neće Zvezda imati priliku ni da pokuša da se domogne Evrope sledeće sezone, bez obzira na plasman u JSL.

Utoliko bolje. Nećemo strahovati za konačan ishod dvomeča protiv Njaftozovpetrolmaša iz Njurska, ili Hanhalilikumbatilija iz Tadžik-Kur-Bajrama...ili Fjordatryllyjilla iz Ostendehavneborga ... i tako dalje.

Bolje Da King u selu nego ispušak u Gradu, jel tako? Jes racku ljebo! Ali, tako izgleda, na papiru A4.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
Coki postade huligan pod stare dane, cak je i Ficko tu, navijacka grupa "Red Familly" iz Zeleznika.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
Coki postade huligan pod stare dane, cak je i Ficko tu, navijacka grupa "Red Familly" iz Zeleznika.

Zajebavaj se ti, a oko njega lobanje pršte!

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
Srecom tu je Kosovka devojka, da vida junacke rane.
Ovo mora da je niski odred. Samo oni ovako biju.
« Poslednja izmena: April 25, 2015, 09:57 djordje »