Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 319915 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #150 poslato: Avgust 20, 2015, 09:55 »
 reko se slažem sa Zgembom ali ovo gore napisano je gola istina i stvarno je postalopomalo degutantno slušati da se hoće pomoć države a da se pritom kuka što SNS hoče da postavi svoje ljude ako već daje pare.Na žalost danas je država=SNS i ako ne igraš po njihovim pravilima nema love
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: Avgust 20, 2015, 12:50 »
Logika Grobara ide tom linijom da će pod SNS-om Partizan biti drugi klub u državi, i odatle to protivljenje ulasku SNS-a u klub.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: Avgust 20, 2015, 01:10 »
Logika Grobara ide tom linijom da će pod SNS-om Partizan biti drugi klub u državi, i odatle to protivljenje ulasku SNS-a u klub.

Pileći mozgići i logika ne idu zajedno.

Zgembo je lepo napisao.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: Avgust 20, 2015, 01:55 »

koliko čujem najvljuje se i Kića u nekoj značajnoj ulozi u KK Partizan a to sigurno nije prodana duša, moguće je da će biti manje sponzora nego što ih trenutno ima u KKCZ ali ekipa koja ne igra ništa sem ABA lige i ne može da računa na zainteresovanost sponzora. Mislim da je strašno pogrešan potez bio otkazivanje EK makar tamo imali sve poraze ali očit se ide logikom "posle mene potop"

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: Avgust 20, 2015, 02:05 »
Sjajni su sponzori ako ne mogu da isplate Vujosevica i time sprece potop.
Dule je, uz sve svoje mane, jedan od retkih ljudi koji je zadrzao svoje ja, sto u nasem sistemu vrednosti nije ni malo lako.
Za koji mesec ce izbori, pa valja ukloniti sve koji bi mogli i rec da kazu protiv Vodje. Pri tome mislim na one cija rec ima kakvu-takvu tezinu.
Sto se tice Kice, samo bi lud covek ostavio mesto konzula i vratio se u nasu baru da se rve u blatu u borbi iz koje nikako ne moze izaci kao pobednik. Lud, ucenjen ili dobro placen za to.
Uostalom, kad vidim koliko navijaci iz suprotnog tabora zele promene u Partizanu i koliku brigu pokazuju za nase sponzore, siguran sam da je ostanak Duleta jedina ispravna stvar koja moze da se desi.
Oprem dobro

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: Avgust 20, 2015, 02:16 »
Sjajni su sponzori ako ne mogu da isplate Vujosevica i time sprece potop.
Dule je, uz sve svoje mane, jedan od retkih ljudi koji je zadrzao svoje ja, sto u nasem sistemu vrednosti nije ni malo lako.
Za koji mesec ce izbori, pa valja ukloniti sve koji bi mogli i rec da kazu protiv Vodje. Pri tome mislim na one cija rec ima kakvu-takvu tezinu.
Sto se tice Kice, samo bi lud covek ostavio mesto konzula i vratio se u nasu baru da se rve u blatu u borbi iz koje nikako ne moze izaci kao pobednik. Lud, ucenjen ili dobro placen za to.
Uostalom, kad vidim koliko navijaci iz suprotnog tabora zele promene u Partizanu i koliku brigu pokazuju za nase sponzore, siguran sam da je ostanak Duleta jedina ispravna stvar koja moze da se desi.

Ja se nadam nekom čudu da Dule ostane ali Zeka je baš veliki igrač pa je to sad skoro nemoguće. Samo još da se osvrnem na ono da je Dule zadržao svoje ja, dobro se sećam da je prvi trčao na mitinge SNS da pruži podršku Vučiću tako da nema tu mnogo poštenja već se čovek bori da mu se isplati ono što je "njegovo" iako je pitanje ko je tu i sa kim potpisivao ugovore ali ne sumnjam da će SOS koš i Zona press to već dobrano istražiti ...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: Avgust 20, 2015, 02:33 »
Isao je, valjda uz Rasima (po meni jos gore, jer Ljajic mi je odvratnija gnjida od Vucica), a sve i da je isao da pruzi podrsku, ne postoji covek koji nije pravio greske, pa tako ni Vujosevic. Daleko os toga da mu podrzavam svaki postupal ili da se slazem sa svakom izjavom, ali kad vidim ko mu se sprema kao alternativa, zaledi mi se krv u ziilama.
Danas ovaj Slobin Gebels izjavljuje kako Tomson mrzi Srbe jer ga jos boli poraz Seltika  :klanja:
Debeli pravnik Vazura nam vodi prelazni rok iako u zivotu nije sutnuo loptu. Zamlacuje nas sa Devicem koji igra za milione, a ne moze da dovede levog beka koji samo treba da ima dve noge i nije slep.
Imamo trenera koji se pita koliko i ja.
Imamo dve animir dame koje imaju plate kao citava radna zajednica u Teleoptiku.
Vrhunac je ovo dovodjenje lica s poternice za finansijskog direktora, fiskalnog Veljka Odalovica, da izvuce ove pare koje su zaradili igraci, a nisu ih upumpali sponzori i ostali "prijatelji kluba".

To je Zekina ekipa.
Uvek cu pre gledati Duleta sa 12 padobranaca koji oru parket, nego neki putujuci cirkus Mute Nikolica i gomilu klovnova koji ce sedeti u UO i samo se isticati svojom gluposcu.
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2015, 02:34 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: Avgust 20, 2015, 03:03 »
 pa tako je kad vam pomaže država :nono:

nama su lepo smeštali štetočinu koja je sad preletela kod gospodara pa je postala gradski  menadžer pa  nametula krimose kokezu i tončeva da bina kraju onog što je bežao na školovanje ustoličili u upravu a velika većina navijača Partizana i danas tvrdi kako nam država pomaže
Evo neka malo sad i vama pomažu i u KK i u FK pa da vidite koliko je to dobro  :)   

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: Avgust 20, 2015, 04:07 »
djemba,

tvoj post bi imao smisla da dolazi od navijača nekog kluba iz zapadne Evrope ili tako nešto... Ovako, sve što govoriš za sadašnju upravu Partizana važi i za prošle, od nepismenih krimi likova, fudbalskih analfabeta do uplitanja u rad treneru.

Evo upinjem se iz petnih žila da vidim šta su bolje radili Đurić, Ružić, Mile Jovičić i ini, ali ne ide... Dakle čist pucanj u prazno.

Drugo, vezano za KKP, ajmo razgraničiti Duletov status u samom klubu. Iskreno, čisto sumnjam da bi iko imao problem sa njim kao trenerom, teško bi bilo naći ijedan argument protiv toga, ja sam ubeđen da se i dalje radi o jednom od najboljih trenera u Evropi danas.

Međutim meni smeta činjenica da on već tri godine gotovo da nije trener Partizana. Formalno je tu, a suštinski on ima potpuno drugu funkciju, što se jasno vidi po njegovom ponašanju, dakle on je defacto uprava kluba. Meni su umobolni ovi vapaji navijača protiv Šilobada kao da se on nešto pita i kao da je on bitan čovek u Partizanu, a Dule samo naivni trener koji trpi zbog lošeg rada svoje uprave  :wacko: . To je ona lobotomija koja mi najviše smeta kod navijača Partizana, to ne mogu nikako svariti.

Takav njegov angažman se jasno vidi i na terenu, za tri godine ovog drugog mandata je načinio duplo više grešaka i loših procena nego za 10 godina prethodnog mandata (govorim čisto o menadžerskom delu, ali i igri koja se potpuno raspala).

Moj problem sa sadašnjom situacijom je što je Dule bolestan čovek i što je došao u životnu fazu ega gde nema nameru da sve vraća na staro i da bude samo košarkaški trener, kada je već osetio nešto više, da bude biznismen i čovek koji će od sporta zarađivati na dodatne načine, da ne govorim o ovoj drugoj situaciji gde je osetio da može biti i nešto više od toga, što često možemo prepoznati iz stavova navijača prema njemu.

Ovo sa "putujućim cirkusima" i "šatro duletovim padobranaca koji oru" je već krajnje populističko lupanje fraza, mislim da smo raspravu ovde digli daleko iznad toga

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: Avgust 20, 2015, 04:47 »
Nisam poredio ovu i proslu ekipu vlastodrzaca u FK Partizan, vec sam govorio o Zekinoj ekipi, koja nas ocekuje u KK-u, ako Dule ode.
KK je za razliku od FK, uvek bio svetla tacka naseg JSD-a, klub kojim smo se svi ponosili, a fudbalska sekcija je bila ona sramota citave porodice. Upravo zahvaljujuci Duletu, nismo gledali plejadu ogavnih likova. Bilo ih je, to se najbolje videlo u Parizu, ali nikad nisu dolazili u prvi plan, niti su se ista pitali.
Sustinski, svi nasi problemi su i poceli odlaskom Dula iz kluba. Trosilo se bez ikakve potrebe ono sto se nije imalo, a nije se nastavilo sa produkcijom igraca. Za trenera je postavljen nemac pojma koji je svoje mane sakrivao dovodjenjem skupih stranaca.
Dule jeste slabiji trener nego sto je bio pre odlaska, tu nema dileme. Fokus mu je pomeren na druge stvari i tesko ce se vratiti samo na kosarku. Ali je i takav 100 puta bolji od bilo kog trenera koga ovi mogu da dovedu. I jedini je u stanju da od 12 prosecnih ili nikakvih igraca napravi kakav-takav tim.
Ne amnestiram ja njega od odgovornosti za stvari koje je preuzeo na sebe, jer ostali koji su zaduzeni za njih nisu hteli ili nisu smeli da obavljaju svoj posao. Ali me ne mozes ubediti da je on kriv za propustanje termina za rebalans poreskog duga ili za nenalazenje sponzora. Za to mogu biti krivi samo fikusi koji godinama sede u klubu, a nista ne doprinose i koji su prvi zagraktali da Dule treba da ode. Za njih ce u novoj postavi, naravno, biti mesta.
Za razliku od njih covek je postigao sjajne rezultate svojim radom, razboleo se (delom) zbog Partizana, i dao mi je nezaboravnih 15 godina zivota.
Mladenovici, Koraci, Silobadi i ostali dupeuvlakaci nisu prstom makli da bi obezbedili minimum uslova za tako nesto. O dzukeli Zecevicu, koji je jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji, i ciji mi je rad oduzeo bar istih 15 godina zivota, necu trositi reci.
To su neke dve strane izmedju kojih treba izabrati bolju, ili manje goru, kako hoces. Ja licno nemam dilemu.
Dule sa 12 anonimusa i milion evra budzeta ili neki Muta sa Mijatovicima, Bircevicima i slicnim polutanima za koje ce ovi "sposobni" obezbediti budzet od 2-3 miliona, rezultat ce na kraju biti isti, ali osecaj, bar kod mene, nece.
Oprem dobro

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: Avgust 20, 2015, 06:32 »
Ko ce Duletu obezbediti milion.evra?

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: Avgust 20, 2015, 06:59 »
ne znam odakle više ispada Muta u svim pričama, ali nije baš da je košarkaška struka u Srba rođena i da umire sa Duletom.

Npr. ja sam ubeđen da bi jedan dobar i vredan trener izvukao iz prošlosezonskog tima puno više od Duleta. Eto Džikić npr, on je uspeo i sa Krkom otići na F4 gde su mu najbolji igrači bili Zoki Dragić i Edo Murić.

Koliko god mi kukali o svemu i svačemu prošle sezone, jezgro sa Tepićem, Gagijem, Edom, Sašom, Mačvanom i Milutinovim može da igra jako dobru košarku, a ne da utakmice dobija isključivo na ind. kvalitet kao ovi...

Mislim, kako god okrenemo priču postoji taj neki aksiom da je s Duletom sve najbolje, a sa takvim stavom je prilično teško raspravljati.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: Avgust 20, 2015, 07:24 »
@Pera
Toliko valjda imamo od NIS-a, jos jedne rate za Bogdana i nekih sitnih sponzorstava.

Zgembo, stvarno ne znam odakle tebi da ja imam stav da je sa Duletom sve najbolje, kao sto sam gore rekao i te kako imam zamerki na njegov rad otkada se vratio iz Rusije.
Kad bi se kod nas promene desavale na bolje, prvi bi ih podrzao.
Na zalost, otkad znam za sebe, sve promene su uvek na losije, tako da ni ovog puta sigurno ne bi dobili Dzikica i dobar budzet, vec samo jedno od ta dva.
Za mene ne postoji aksiom da je s Duletom najbolje, vec postoji aksiom da je sa Duletom bolje nego sa Zecevicem i njegovom buducom garniturom.
Oprem dobro

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: Avgust 20, 2015, 07:32 »
od nisa imate valjda 900k, rata od bogdama je koliko se secam polovina tj 650k eura,tako da je to znacajno preko milion,bez ikakvih drugih malih ili nesto vecih sponzorstava...
a o ovome sa grobarima stvarno ne vredi raspravljati,ako kazes da dajes podrsku duletu kazu nabio vam komplekse,ako kazes da treba da ide,zelis zlo partizanu. nek grobari sami rese svoje probleme,ali mogu reci da bez njega na klupi,pobede protiv partizana bi bile za mrvicu manje slatke...
« Poslednja izmena: Avgust 20, 2015, 07:34 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: Avgust 20, 2015, 07:34 »
Od svega toga za igrački kadar nije ni 500k.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.