A nije ni Nazor za bacit .
Ovaj iz Niksica je sirovina. Dule je imao sarma nekog.
ja bogami nigde nisam video taj šarm... čovek je jednostavno odličan košarkaški trener, i to na više aspekata, a sve preko toga je obično preuveličavanje.
Najčudnije mi je što ga javnost (ne samo Grobari već i ostali) doživljavaju kao nekog velikog eruditu, a sve to izvlače samo iz njegove samoreklame oko knjiga... Kod nas postoji ta fascinacija čitanjem knjiga, kao da se postaje bogzna kako viši i zvanično produhovljeniji ako se zezaš sa beletristikom na dnevnoj bazi.
Za neko konkretno i koncizno izražavanje tog velikog znanja i produhovljenosti uglavnom treba formalno obrazovanje kroz neku od društvenih nauka na višem nivou, inače ostaješ samo nadri-intelektualac.
Ja stvarno ne znam, možda bi bilo razumljivo za neke ranije periode da ljudi "svršavaju" na citate iz velikih dela ili drevne istočnjačke poruke, ali danas je sve to postalo lako dostupno preko interneta tako da svaka nedojebana tinejdžerka u krizi na svojoj FB cover slici ima misli Bukovskog, Konfučija, Selimovića itd...
Samo mi Grobari treba da budemo impresionirni kada to radi naš trener, jer to nije česta praksa kod njegovih kolega.
Ja i dalje ne mogu kako je velika grupa njegovih sledbenika lako prešla preko gomile njegovih blamova pa i dalje slepo drži taj pravac, počevši od zateznih kamata Laiki banke, do (ne)formalnog dela Klobučarevog ugovora (oni su nam rekli da potpišemo a da nam to neće tražiti, a sad kad nam traže oni su krivi

, čovek sam sebe izreklamira kao neopevanog glupana), da ne idem u sitnije detalje, oko one konferencije za štampu Lovernja kada je pričao neku priču da ga vrbuju drugi, ne mogu se više ni setiti šta je bilo.
Ja mu ne zamerim što je sebe unizio tim glupostima (a verujem da je bolest tome dosta kumovala, mom dobrom prijatelju je otac težak šećeraš, i kaže da prepoznaje mnoge Duletove simptome kod njega), zameram mu što je Partizan sobalio u kanal sa Čovićevim košarkaškim praksama, iako smo u poređenju sa tim majmunom uvek mogli biti aristokratija uprkos nekim manama.