Čisto da previše puta ponovljena dezinformacija ne bi postala istina, a u vezi UPPRa, ponuđeno vam je isto što i Zvezdi, ali BEZ menjanja imena tj agregatnog stanja, ako ti je draže. Isti PIB, matični broj, sve isto. BEZ ZAMRZAVANJA.
Jedini razlog zbog kog je isti odbijen je taj što pojedinci na čelu sa Vujoševićem nisu želeli da se odreknu svojih dugovanja u 100% iznosu.
A ti sada izvoli i reci da li lažem ili govorim istinu.
Stvarno ne znam sta je ponudjeno, ali znam da je PSD izjavio da je odbio UPPR..
otisao sam juce na grobarsku avangardu,rekoh bas da vidim da li ima neki info o visini sponzorskog ugovora sa telekomom. by the way,kazu da je preko 500k,ne precizirajuci sta to znaci.ali mi je zanimljiv ovaj citat sto sam postavio.
prvi citat je napisao neki zvezdas,a odgovor i deo koji sam boldovao je napisao onaj admin na forumu sto vezi za insajdera iz partizana,i ima puno informacija.
meni je izmakla izjava danilovica da je partizan odbio uppr(unapred pripremljen plan reorganizacije) kojim se zvezda posluzila da vrati nesto dugova,a dobar deo izbrise. znam da je danilovic izjavljivao da partizan nece koristiti uppr,da on nije za to i sl. ali ne secam se da je rekao da im je to iko predlozio i da su oni to odbili(da sada zanemarimo ovaj deo da uopste neko nudi partizanu to,to treba partizan da pokrene,a ne neko spolja,ali ok). to mi je posebno zanimljivo sa stanovista price drzava pomogla zvezdi ili ono kao eto samo neka nam drzava omoguci sto i zvezdi. ispadne da je drzava znaci i nudila to,ali da partizan to nije zeleo.da li zbog ovoga sto stoji u samom citatu ili zbog necega drugog,nije ni bitno. ako je istina da je to partizan i uprava partizana odbila,hteli to partizanovci da priznaju ili ne,to je uradjeno direktno protiv interesa kluba. batalite me prica mi cemo posteno vratiti dugove i sl gluposti.posebno je smesno da to pisu isti oni koji podrzavaju otpisivanje dugova mnogih igraca,jer eto partizan im je omogucio da zarade,pa je normalno da onda oni oproste dug. i oni koji su podrzavali izjavu neki su lovernj,a neki bertans(sada mozemo reci vujosevic). jer dobar deo igraca nije oprastao dug zato sto mu se bas tako lako otpisiju pare koje je posteno zaradio,vec zbog pravljenja klime u javnosti da je to normalno,pritisaka na igrace da je to maltene obaveza i sl, npr neki koji nisu zeleli da to urade su kvarili odnos,tj ulazili u svadje sa vujosevicem,zato sto nisu to zeleli i sl. otpis duga je samo malo postenije od uppra i otpisa dugova zakonskim putem...