Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 319941 puta)

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #780 poslato: Januar 10, 2016, 08:57 »
Donio je Dzikic neku energiju. Dosla je publika i otud 22 ofanzivna skoka koja su dobila mec.

Ono sto je ocigledno da je ekipa na pola baterije napunjena. U zadnjjih 5 minuta stalno padate i nije slucajno sto ste gubili utakmice na slican nacin.

Nema snage, nema koncentracije i izgubis.

I veceras zamalo upravo zbog toga.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #781 poslato: Januar 10, 2016, 08:59 »
losa selekcija, na 5 imali smo djumica i perovica koji je izlazio iz povrede, na 2-3 7-8 igraca,katastrofa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #782 poslato: Januar 10, 2016, 09:51 »
Citat
Citat
Čisto da previše puta ponovljena dezinformacija ne bi postala istina, a u vezi UPPRa, ponuđeno vam je isto što i Zvezdi, ali BEZ menjanja imena tj agregatnog stanja, ako ti je draže. Isti PIB, matični broj, sve isto. BEZ ZAMRZAVANJA.

Jedini razlog zbog kog je isti odbijen je taj što pojedinci na čelu sa Vujoševićem nisu želeli da se odreknu svojih dugovanja u 100% iznosu.

A ti sada izvoli i reci da li lažem ili govorim istinu.

Stvarno ne znam sta je ponudjeno, ali znam da je PSD izjavio da je odbio UPPR..
otisao sam juce na grobarsku avangardu,rekoh bas da vidim da li ima neki info o visini sponzorskog ugovora sa telekomom. by the way,kazu da je preko 500k,ne precizirajuci sta to znaci.ali mi je zanimljiv ovaj citat sto sam postavio.
prvi citat je napisao neki zvezdas,a odgovor i deo koji sam boldovao je napisao onaj admin na forumu sto vezi za insajdera iz partizana,i ima puno informacija.
meni je izmakla izjava danilovica da je partizan odbio uppr(unapred pripremljen plan reorganizacije) kojim se zvezda posluzila da vrati nesto dugova,a dobar deo izbrise. znam da je danilovic izjavljivao da partizan nece koristiti uppr,da on nije za to i sl. ali ne secam se da je rekao da im je to iko predlozio i da su oni to odbili(da sada zanemarimo ovaj deo da uopste neko nudi partizanu to,to treba partizan da pokrene,a ne neko spolja,ali ok). to mi je posebno zanimljivo sa stanovista price drzava pomogla zvezdi ili ono kao eto samo neka nam drzava omoguci sto i zvezdi. ispadne da je drzava znaci i nudila to,ali da partizan to nije zeleo.da li zbog ovoga sto stoji u samom citatu ili zbog necega drugog,nije ni bitno. ako je istina da je to partizan i uprava partizana odbila,hteli to partizanovci da priznaju ili ne,to je uradjeno direktno protiv interesa kluba. batalite me prica mi cemo posteno vratiti dugove i sl gluposti.posebno je smesno da to pisu isti oni koji podrzavaju otpisivanje dugova mnogih igraca,jer eto partizan im je omogucio da zarade,pa je normalno da onda oni oproste dug. i oni koji su podrzavali izjavu neki su lovernj,a neki bertans(sada mozemo reci vujosevic). jer dobar deo igraca nije oprastao dug zato sto mu se bas tako lako otpisiju pare koje je posteno zaradio,vec zbog pravljenja klime u javnosti da je to normalno,pritisaka na igrace da je to maltene obaveza i sl, npr neki koji nisu zeleli da to urade su kvarili odnos,tj ulazili u svadje sa vujosevicem,zato sto nisu to zeleli i sl. otpis duga je samo malo postenije od uppra i otpisa dugova zakonskim putem...
« Poslednja izmena: Januar 12, 2016, 01:12 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #783 poslato: Januar 10, 2016, 10:14 »
mi imamo obraz

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #784 poslato: Januar 10, 2016, 11:19 »
ko djon

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #785 poslato: Januar 10, 2016, 11:31 »
Rece li ga,rece  :slavi:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #786 poslato: Januar 10, 2016, 11:35 »
Ko, Deneb ili ja?
« Poslednja izmena: Januar 10, 2016, 11:47 nyc »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #787 poslato: Januar 10, 2016, 11:45 »
Nemoj vala pocinjati recenicu sa cock  :rofl:

Ti,ti.

Inace, sto vidis u svijetu,nadaj se u vijeku...pa tako i taj uppr, novi pib, zamrzavanje i slicni madjionicarksi trikovi mozda dodju i u nase preduzece  :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #788 poslato: Januar 10, 2016, 11:48 »
faul,uppr ne povlaci promenu piba.da se razumemo. cak sta vise po pravilu tokom i nakon uppra firmi ostaje isti pib,tj radi se o istom privrednom subjektu. promena piba je bila dodatna vratolomija zvezdina,i ona nije bila u direktnoj vezi sa upprom. tako da partizan se pidrazumeva kada bi uveo uppr,ne bi menjao pib...
PS.ovo je cisto pojasnjenje,da ne bude argument necemo uppr jer zelimo da ostanemo izvorni partizan i sl...
« Poslednja izmena: Januar 10, 2016, 11:50 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #789 poslato: Januar 10, 2016, 11:49 »
Ispravio.
Kao stari reakcionar, morao sam da dodam utuk na utuk. Meni je samo bitno da ja prvi ne napišem glupost. Odgovor na glupost je već nešto drugo.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #790 poslato: Januar 11, 2016, 08:26 »
Ispravio.
Kao stari reakcionar, morao sam da dodam utuk na utuk. Meni je samo bitno da ja prvi ne napišem glupost. Odgovor na glupost je već nešto drugo.

ko pise gluposti bre !!!

nemoj da se vredjamo !!

:kafa:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #792 poslato: Januar 11, 2016, 02:41 »
Mislim da veseli nikako ne moze na prvo mjesto po ucinku u Partizanu.

Interesanzno je da dvojica prvoplasiranih uloge u timu dobili nakon povrede  ( Veseli ) i odlaska ( Lovernje) startera i da nisu predvidjeni da budu nosioci igre ali su nakon toga eksplodirali.

I sto je jos intersantnije pored gomile provjerenih NBA igraca koji su dolazili njih dvojica  te Maric su na vrhu sto opet govori kako su dobro oko imali u Partizanu tada.

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #793 poslato: Januar 11, 2016, 02:52 »
Po meni,najbolji stranac koji je igrao kod nas je Lester Bo M

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #794 poslato: Januar 11, 2016, 03:17 »
Ispravio.

ko pise gluposti bre !!!

nemoj da se vredjamo !!

:kafa:

Se ti zezaš? Prvo napišeš, "mi imamo obraz", sasvim jasno aludirajući da ga mi NEMAMO. A onda se kao uvrediš kad ti odgovorim(o).