Autor Tema: KK Partizan 2015/2016  (Pročitano 319896 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1065 poslato: Mart 05, 2016, 12:28 »
Još jednom za neupućene da pojasnio da sadašnji premijer Srbije nije nikad bio deo sjeverne tribine i da je sa iste oteran govnjivom motkom. Njegu pomoć slobodno možete da preuzete a kako je kad v uvali svoje kadrove već vidite. To što on zna da poentira na zvezdinim rezultatima ne znači da je za iste iole zaslužan pogotovo ne u košarci gde znamo koga je podržao pre dve godine u plej ofu.

Jednom je čak i učestvovao u "tuči" kod blagajne. Sa druge strane je bio jedan moj poznanik.
A njegove dogodovštine sa tribinom da ne prenosim ovde jer su tragikomične.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1066 poslato: Mart 05, 2016, 01:52 »
Jedino me čudi prženje navijača Partizana da su oni kao neki opozicionih klub i da se bore za nešto a u stvari igraju kako im ova vlast diriguje.Kakva opozicija pored vazure,Nedića i grkovica u partizanu

Vidjeti pod:

-beogradska manguparija

ili jos:

-reakcija

Kakva ste vi opozicija bili tad, takva smo mi sad  ::)

Kako ono rece? ovo je 2016. a ne 46.

I te 46. kad se pricalo o opoziciji Partizanovi igraci su primali pare. Zvezdini nisu.
Samo rijetki koje sd partizan zeli ne dolaze kod njih pa makar dok sluze vojni rok.
Samo fk Partizan i ekipa iz Trsta Poncijana nisu 1946. igrali kvalifikicaije vec direktno usli u ligu.

Opet aparthejd nad Partizanom. Ovaj put pozitivni.

Pogledati sastave reprezentacije srbije i armijske ekipe sa prvenstva 45. pa se moze vidjeti zasto se u beogradu i srbiji tako dozivljavala zvezda.

« Poslednja izmena: Mart 05, 2016, 02:03 Ajkula »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1067 poslato: Mart 05, 2016, 01:55 »
Pa nije bas. Isti premijer je zakazivao sjednicu FKCZ u pola noci pa se FIFA nije mijesala.

Covjek je poprilicno pasioniran sa svim sto radi, zato me plasi njegova navijacka pripadnost. Likove kao sto je bio Tadic to generalno ne zanima van okvira dnevnopoliticke koristi. Ovaj je bio na tribini, a to kad jednom udje u krv, jako tesko nestaje. Da se ne ljute braca cigani sa foruma, ali porediti Tadica i Vucica po ovom pitanju je smijesno.

Zato je u doba tadica sportsko drustvo crvena zvezda bilo satrano.

posmatraj sadasnje istupe manekena.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1068 poslato: Mart 05, 2016, 01:56 »
Jedino me čudi prženje navijača Partizana da su oni kao neki opozicionih klub i da se bore za nešto a u stvari igraju kako im ova vlast diriguje.Kakva opozicija pored vazure,Nedića i grkovica u partizanu

Vidjeti pod:

-beogradska manguparija

ili jos:

-reakcija

Ja se sprdam i sa ondasnjom i ovdasnjom opozicijom, jer su obje 'przenja' kako Blefer rece.

Samo sam napravio poredjenje da vidite kako izgleda kad se okrenu uloge.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1069 poslato: Mart 05, 2016, 01:59 »

Zato je u doba tadica sportsko drustvo crvena zvezda bilo satrano.

Sigurno nije zbog toga sto se Tadic licno zauzimao za Partizan. Kao sto rekoh,osim dnevnopolitickih poena, njega to nije ni interesovalo koliko sam vidio. Medjutim, ne bih da udjemo u centrifugu ciji je predsjednik bio veci cigan ili grobar.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1070 poslato: Mart 05, 2016, 02:04 »
Jok i nije. Saamo je protiv makabija i jos ponegdje pjevao ko da je odratsao na sipki.
« Poslednja izmena: Mart 05, 2016, 02:05 Ajkula »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1071 poslato: Mart 05, 2016, 02:07 »

Vidjeti pod:

-beogradska manguparija

ili jos:

-reakcija

Ja se sprdam i sa ondasnjom i ovdasnjom opozicijom, jer su obje 'przenja' kako Blefer rece.

Samo sam napravio poredjenje da vidite kako izgleda kad se okrenu uloge.

Mi vidimo odlicno. Bar stariji. Malo toga je tajna ko hoce da vidi samo se neko bez razloga necega stidi.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1072 poslato: Mart 05, 2016, 02:08 »
Ko se cega stidi?

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1073 poslato: Mart 05, 2016, 02:23 »
Još jednom za neupućene da pojasnio da sadašnji premijer Srbije nije nikad bio deo sjeverne tribine i da je sa iste oteran govnjivom motkom. Njegu pomoć slobodno možete da preuzete a kako je kad v uvali svoje kadrove već vidite. To što on zna da poentira na zvezdinim rezultatima ne znači da je za iste iole zaslužan pogotovo ne u košarci gde znamo koga je podržao pre dve godine u plej ofu.

Jednom je čak i učestvovao u "tuči" kod blagajne. Sa druge strane je bio jedan moj poznanik.
A njegove dogodovštine sa tribinom da ne prenosim ovde jer su tragikomične.
a u kojem je duksu bio onda?

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1074 poslato: Mart 05, 2016, 02:33 »
Jebo vas Par/Zve odnos.Opet ste celu pricu obojili u crno/crveno/belo.
Vucicev istup je iznad toga i to je ono sto me kao gradjanina ove zemlje plasi.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1075 poslato: Mart 05, 2016, 02:39 »
Pa crno crveno je manje opasno od SNS DS odnos a to je osnova vecine kritika.

Ne vidim cemu ova vlast ugrozava srbiju vise nego prethodne.
Ako sam preziviodva rata u koji su me prethodne vlasti uvele, kapitulaciju i predaju dijela teritorije, pa zatim unistenje vojske, donekle policije, skoro kompletne privrede, unistenja ogromnog broja esnafa vala cu prezivit i ovu napast.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1076 poslato: Mart 05, 2016, 02:44 »
Jebo vas Par/Zve odnos.Opet ste celu pricu obojili u crno/crveno/belo.
Vucicev istup je iznad toga i to je ono sto me kao gradjanina ove zemlje plasi.

Ja rekoh da ne bih da upadnemo u tu centrifugu "nas-vas".

Ali ajde kad se niko ne pickara i ne poziva na intelektualne/socijalne razlike izmedju sipatizera klubova, ne potezu se "ko ne misli ovako - debil" price, onda neka ide.

Sto se tice politike, posle ko zna koliko godina je vasa politicka scena dosadnija od nase  :respect

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1077 poslato: Mart 05, 2016, 02:48 »
Za svaku od prethodnih si imao alternativu i nadu da će biti bolje.
Sada je nema.
Ovde nema SNS DS odnosa kako kažeš.DS je istorija.

Ovde je odnos car-podanici.
Prezivecemo svakako ali moraš da priznaš da situacija nije baš ružičasta niti ima naznaka da će se u skorije vreme "uružičastiti".

Zanimljivo je kolika je ta podeljenost PAR/CZV kad čak i na ovakvom forumu za koji smatram da je pun normalnih, pristojnih i pametnih ljudi dođe do nepotrebnih sukoba tog tipa (ne mislim konkretno na sad)  :)
Baš me interesuje kako je u ostatku sveta tj. ima li nam ravnih ?!

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1078 poslato: Mart 05, 2016, 02:51 »
Za svaku od prethodnih si imao alternativu i nadu da će biti bolje.
Sada je nema.
Ovde nema SNS DS odnosa kako kažeš.DS je istorija.

Ovde je odnos car-podanici.
Prezivecemo svakako ali moraš da priznaš da situacija nije baš ružičasta niti ima naznaka da će se u skorije vreme "uružičastiti".

Zanimljivo je kolika je ta podeljenost PAR/CZV kad čak i na ovakvom forumu za koji smatram da je pun normalnih, pristojnih i pametnih ljudi dođe do nepotrebnih sukoba tog tipa (ne mislim konkretno na sad)  :)
Baš me interesuje kako je u ostatku sveta tj. ima li nam ravnih ?!

Naravno da nije ruzicasta kad su nam svu nadu odnijeli puno ranije. I uz tu nadu odnijeli sve adute da budemo polupristojna drzava.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1079 poslato: Mart 05, 2016, 03:03 »
 Juce na proslavi zvezdinog rodjendana koji jeblaki vesto eskivirao došla ona grozna Maja Gojković i u jednom trenutku neko sa govornice koji je pozdravljao prisutne kaže pozdravio Maju kao velikog navijača Zvezde a na Marakanu tajac čak ni Terzić nije aplaudiramo. Zato lepo pozdravljeni Skundric i neki rus iz gasproma koji je oobećao pomoc :clap:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine