kada sad pomenu to desavanje protiv fmpa(bilo je u sredu ne u petak,petak je juce bio

) ,moj drug posto je ludak je dosao oko pola 6 ispred pionira,znaci 3 i po sata pred utakmicu. pojeo nesto,pa seo u kafic(u zak),popio kafu,citao novine i nekih malo manje od dva sata ranije usao u halu.sve u svemu posto je imao svo vreme sveta, rece da su mu u kaficu pricali neki od zaposlenih da su delije naletele,krenuli da biju te koji su bili tu oko sluzbenog i ulaza na d tribinu gde je partizanov kop,i ovi su se vecinom razbezali. ali navodno su tu malo dalje bili zabranjeni,koji su onda naleteteli njima maltene sa ledja,a ovi su grunuli onda da udju na sluzbeni ulaz,da se zastite unutra, policija je kaze dobrim delom to vec bila zatvorila,a da su onda zvezdasi uleteli u kafic(nije rec o zaku,nego onaj sto je pored njega,jos blizi d ulazu,znaci to je kafic bukvalno na 20-30m od d ulaza za partizanov kop,pa je glupo pricati da su napadnuti porodicni ljudi,ali kao sto pera rece,obicno tako biva da na zalost najebe neki slucajni prolaznik).i onda je tu nastala tuca,kafic razbijen,a delije popalile baklje i tako dobrim delom sebi napravile prostor i prolaz da zapale...
sve u svemu kazem to je neka prica nekog od zaposlenih u tim kaficima gde se to sranje desavalo,pa pojma nemam koliko odgovara istini.tu su pera i laki,koji znaju vise ljudi sa same tribine,pa eto mogu da isprave ako nesto ili sve ne odgovara istini...
inace savija je prvo usao na a tribinu,bas je prosao par metara od mene,ali se tu nije zadrzavao,spustio se dole do partera, pa se vratio stepenicama,i otisao na b tribinu u kop.posle sam ga video tamo,jedno vreme je bio ovamo ka sredini, da kazem na sipci(to nije ona glavna sipka,gde je pedja i ovi likovi iz bbrs uglavnom,koja se nalazi na samom donjem cosku tribine,kod partera b).posle ga nisam video u drugom poluvremenu,verovatno je onda tada prosao na d tribinu preko partera...