Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282065 puta)

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1065 poslato: Decembar 11, 2015, 11:51 »
jebo ti ovo, ko prvi izbaci klip sa krikom Kovinjala PENAL! ima pivo

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1066 poslato: Decembar 11, 2015, 11:53 »

Ipak za mene je najgori potez ono ponašanje Ninkovića kod drugog gola gostiju. Za onakvo pederisanje odmah bi mu dao da trenira sa trećim timom i smanjio platu na 200 evra mesečno. Posle godinu dana ispisnicu pa neka ide da sadi krompir po Mačvi

Igrački Partizan nije loš( Abu,Žile,Brašanac,Jefta) čak i postavka igre nije bila neki problem ali psihološki srpski igrači nisu spremni za jake utakmice i nemaju koncetraciju da odigraju bez gluposti svih 90-95 minuta. Sve je to popsledica stanja u kom je srpski fudbal jer ne može se onako igrati i ponašati protiv Vošđe za viken pa očekivati da za par dana bude na evropskom nivou, ko je naučen od malih nogu da bude šaban teško će preko noći promeniti navike.

Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1067 poslato: Decembar 11, 2015, 12:09 »
https://www.youtube.com/watch?v=3eNKK9dcD5Q

evo ga  :D

možete zamisliti koloplet emocija u punoj pivnici... prvo radost zbog velike šanse, pa tuga zbog promašaja, pa radost zbog penala, pa tuga jer je kovinjalo lud... i sve tu o neke 4 sekunde.  :smeh3:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1068 poslato: Decembar 11, 2015, 12:14 »
koji debil... :smeh1:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1069 poslato: Decembar 11, 2015, 12:15 »
https://www.youtube.com/watch?v=3eNKK9dcD5Q

evo ga  :D

možete zamisliti koloplet emocija u punoj pivnici... prvo radost zbog velike šanse, pa tuga zbog promašaja, pa radost zbog penala, pa tuga jer je kovinjalo lud... i sve tu o neke 4 sekunde.  :smeh3:
nadam se da pivnica nije doživjela demoliranje, minutu poslije, kad je Bobi zabio?!  :zvizvdi:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1070 poslato: Decembar 11, 2015, 01:48 »
za ovo sinoć ipak su isključivi krivci sami fudbaleri na terenu koji su svojim glupostima dozvolili protivniku da ih pobedi
 imam razumevanja za promašaj ili pogrešno odigran pas prema saigraču ali krljanje na protivničkoj polovini, rasprave sa sudijom i sad već tradicionalno srpsko igranje rukom su ipak glupost samih igrača jer siguran sam da ni jedan trener u FK Partizan to ne traži od njih ali ti majušni likovi nemoćni da igraju 5-6 utakmica godišnje u pravom ritmu naprave toliko glupih stvari da je jednostavno moralo da se poklopi da Švabe i Korejci daju gol na kraju
Nema značajnijeg meča našeg tima da neko od igrača nije dobio crveni karton i kod nas niko po tom pitanju ništa ne preduzima, jedino je onaj nesrećni trajković iz Partizana propao u zemlju posle svog bisera
Sad lepo neka odrape malog naduvenka Živkovića sa jedno 100 soma evrića pa da razmisli drugi put kad će onako glupo dobiti žuti pa crveni karton

Tačno ne sećam se neke "važne"utakmice a da je u pitanju neki od naših klubova ili reprezentacija a da neko od igrača nije napravio kardinalnu glupost!Igranje rukom u 16 metara bez ikakve potrebe..crveni zbog glupog "neopreznog"starta ili dobijanje drugog žutog posle jebanja majke sudiji itd..
I to tako godinama...decenijama...
Što je Dule rekao samo taj detalj na kraju prvog poluvremena pred dobijanje gola je sve okrenuo.I ja sam ubeđen da je ostalo 1-0 za Partizan na poluvremenu da bi nekako prošli na kraju.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1071 poslato: Decembar 11, 2015, 04:51 »
Pogledah hajlajtse i samo se opet iznervirah...  :udaraozid:

Treći gol... Kakav kriminal po desnoj strani...   Brašanac čovjek napravi sve sjajno, odličan je sa loptom u nogama, ali nema realizaciju i to treba da shvati, a to će se vjerovatno desiti kada ode iz Partizana jbg... kod one prve šanse je imao Ninkovića lijevo, Oumarua desno, sami kao duh... ajd da kažemo da je Abubakaru bio okrenut leđima, ali Ninkovića trika nema da nije vidio...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1072 poslato: Decembar 11, 2015, 05:13 »
Kakav naslov u sportu pleme li im jebem  :pusiga:    Kukavičluk i čuvanje rezultata  :whistling:... ko se sve danas naziva sportskim novinarom...

« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 05:14 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1073 poslato: Decembar 11, 2015, 05:26 »
za ovo sinoć ipak su isključivi krivci sami fudbaleri na terenu koji su svojim glupostima dozvolili protivniku da ih pobedi
 imam razumevanja za promašaj ili pogrešno odigran pas prema saigraču ali krljanje na protivničkoj polovini, rasprave sa sudijom i sad već tradicionalno srpsko igranje rukom su ipak glupost samih igrača jer siguran sam da ni jedan trener u FK Partizan to ne traži od njih ali ti majušni likovi nemoćni da igraju 5-6 utakmica godišnje u pravom ritmu naprave toliko glupih stvari da je jednostavno moralo da se poklopi da Švabe i Korejci daju gol na kraju
Nema značajnijeg meča našeg tima da neko od igrača nije dobio crveni karton i kod nas niko po tom pitanju ništa ne preduzima, jedino je onaj nesrećni trajković iz Partizana propao u zemlju posle svog bisera
Sad lepo neka odrape malog naduvenka Živkovića sa jedno 100 soma evrića pa da razmisli drugi put kad će onako glupo dobiti žuti pa crveni karton

Tačno ne sećam se neke "važne"utakmice a da je u pitanju neki od naših klubova ili reprezentacija a da neko od igrača nije napravio kardinalnu glupost!Igranje rukom u 16 metara bez ikakve potrebe..crveni zbog glupog "neopreznog"starta ili dobijanje drugog žutog posle jebanja majke sudiji itd..
Što je Dule rekao samo taj detalj na kraju prvog poluvremena pred dobijanje gola je sve okrenuo.I ja sam ubeđen da je ostalo 1-0 za Partizan na poluvremenu da bi nekako prošli na kraju.

bari, tokio...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1074 poslato: Decembar 11, 2015, 05:43 »
 Sad ce ovi po ugledu na terzica da daju ostavke ali ih niko nece pomeriti iz fotelja,nastavice svoju svetu misiju :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1075 poslato: Decembar 11, 2015, 06:52 »
Možel neko da mi da link za neki grobarsko-navijački sajt?
koji si ti provokator... :rofl:

Najozbiljnije sam pitao. Bas me zanimaju reakcije navijaca.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1076 poslato: Decembar 11, 2015, 06:57 »
kriv je vucic ukratko.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1077 poslato: Decembar 11, 2015, 07:20 »
Tako sam ja sa 15 godina išao na kkcz.net... to su bili dani...

For the record, Ninković je polomio nogu onom liku, završio je sezonu.
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2015, 07:21 VolimPFC »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1078 poslato: Decembar 11, 2015, 07:30 »

bari, tokio...

Beše Dejo popio crveni karton u Tokiju? I to kao kapiten (pa je, mislim, Najdoski preuzeo traku i na kraju primio pehar).

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1079 poslato: Decembar 11, 2015, 07:32 »
Ima li neko snimak tog Ninkovićevog faula?