Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 281835 puta)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1095 poslato: Decembar 12, 2015, 10:07 »
Sasu ne dirajte.

Ajkula,iskuliraj brate. Imate vi dovoljno vasih legendi,pusti nase govedo.

Od kad znam za Partizan znam i za to govedo, a u medjuvremenu ih je proslo stotine i stotine kroz klub. Ako je on govedo,sta su tek onda bili ostali. Bas ste nasli na koga cete da se istresate, a u picku materinu.

Ovakva reakcija je posledica toga sto je covjeku zaista stalo, a kad ispizdis pravis i greske, lupis ponesto,fala kurcu. Ja se mogu stavit u njegovu ulogu, vjerovatno bi se mnogo ranije popickarao sa pola ekipe,jer ne mogu da gledam kad mi se saigrac zajebava na ulicnom basketu  a ne u najvaznijoj utakmici kluba u zadnjih 10 godina.

Nasli ste koga cete ispljuvat posle onog sramnog ispadanja. Nismo ni njega takvog zasluzili, serem nam se na objektivnost i samokriticnost.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1096 poslato: Decembar 12, 2015, 10:25 »
Sve se vidi iz ovih izjava buljavog zasto je fudbal u srbiji propao.On zamera decku da ne voli partizan jer nije pao nego je hteo.da da gol :nono: Nece da kaze da se vec dve sezone slepa i.da.je najplaceniji igrac te da je u klubu dogovoreno da ne dovode igraca koji bi bio.skuplji od buljavog da.mu ne ruse autoritet.Od.svih igraca partizana samo bih Brasanca voleo da vidim u zvezdinom dresu,on grujic i donald bi.pokidali na sredini  ali on ce preko.i ako ga zaobidju povrede verujem da ce napraviti.lepu karijeru

b1 Ovo ti pretpostavljam smeta kao i što što je smetalo i Duletovih 300k?  Ne moraš da odgovoriš, ovo je bilo retoričko pitanje.  Eto, idu srećni dani za tebe, ne gledaš debelog više, a uskoro nećeš ni buljavog.

b2  :smeh4:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1097 poslato: Decembar 12, 2015, 11:25 »
Sasu ne dirajte.

Ajkula,iskuliraj brate. Imate vi dovoljno vasih legendi,pusti nase govedo.

Od kad znam za Partizan znam i za to govedo, a u medjuvremenu ih je proslo stotine i stotine kroz klub. Ako je on govedo,sta su tek onda bili ostali. Bas ste nasli na koga cete da se istresate, a u picku materinu.

Ovakva reakcija je posledica toga sto je covjeku zaista stalo, a kad ispizdis pravis i greske, lupis ponesto,fala kurcu. Ja se mogu stavit u njegovu ulogu, vjerovatno bi se mnogo ranije popickarao sa pola ekipe,jer ne mogu da gledam kad mi se saigrac zajebava na ulicnom basketu  a ne u najvaznijoj utakmici kluba u zadnjih 10 godina.

Nasli ste koga cete ispljuvat posle onog sramnog ispadanja. Nismo ni njega takvog zasluzili, serem nam se na objektivnost i samokriticnost.

Pa sta ako mu je stalo?

Kakvo je to opravdjanje?

On treba da pruzi ruku tim momcima kojima je danas mnogo tesko. Da ih utjesi a ne da im se kenja po glavi.

Sjajan kapiten.

Eto ja znam za Partizan mnogo duze od tebe i sjecam se mnogo pravih legendi , odlicnih fudbalera i sjajnih sportsmena koji nikad nisu javno pljuvali saigrace koji su najmanje krivi za ovaj poraz koji je sve samo ne sraman.

E sa tim pravim legendama ovaj novi Sasa Ilic ne ide u istu pricu nikako.

Odlicno je Partizan igrao u Evropi i da je imao normalnog trenera i bar jednog normalnog stopera , lijevog beka i defanzivnog veznog igrao bi ligu sampiona ili bar prosao u nokaut fazu lige Evrope.

Nema sta da kaze protiv trenera koji je direktno odgovaran za ovaj poraz jer je uradio tacno ono sto je trebalo da izgubi. Dao svabama loptu i sjeo golmanu u krilo.
Uprava? Zaradili 15 miliona i ne mogu kupit tri igraca i trenera za milion i po?

I onda kriv Brasanac koji je htio da da gol. ilic je u jednoj recenici obesmisljio svu filozofiju fudbala. Vidi se da 20 godina igra po nasim livadama.

Pa Partizan je upravo ispao jer mu je filozofija preksinoc bila da se folira, mulja i valja po travi( ilic). Da je odigrao hrabro dobio bi utakmicu( Brasanac).

On ako je imalo covjek treba koliko sutra da se izvini na neki nacin tim klincima koji su odigrali odlicnu Evropu iako su protiv sebe imali sopstvenog trenera i pogotovo upravu koji su cinili koliko god su mogli da sprijece ovaj uspjeh.

« Poslednja izmena: Decembar 12, 2015, 11:26 Ajkula »

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1098 poslato: Decembar 12, 2015, 11:27 »
Faule, Saša nije klinac!
Donekle bih razumeo da je izjava došla 10 minuta nakon utakmice (mada ni tad ne bi bilo opravdanja).
Takođe, razumeo bih i podržao kritički osvrt na učinak svakog ponaosob (jebote ko da je neki stručni konsultant u pitanju) da je tu potkačio i one koji najviše zaslužuju.

Ovako, "analiza" se svela na malo pristojnije pisanje nekog od nas forumaša u vreme ili nakon neke bitne utakmice, kada adrenalin radi 200 na sat.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1099 poslato: Decembar 12, 2015, 11:29 »
Svi treba da odu. I igrači i stručni štab i uprava.
Za ovu blamažu nema izgovora i opravdanja.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1100 poslato: Decembar 12, 2015, 11:40 »
Blamaza je u super ligi gdje ste morali imati 10 bodova vise svakako ali u evropi nije.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1101 poslato: Decembar 12, 2015, 11:45 »
Blamaza je u super ligi gdje ste morali imati 10 bodova vise svakako ali u evropi nije.

Super liga je super neinteresantno takmičenje u kome se znalo od drugog kola ko je prvak.
Magarci iz uprave su se fokusirali na LE, verovatno na prvu fazu takmičenja pa su propustili LŠ i proleće u LE. Debilčine.
Naravno da je blamaža, naravno da je prvorazredni skandal šta se dešava u sns klubu zvanom partizan.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1102 poslato: Decembar 13, 2015, 12:00 »
 Ocito je da pojedinima nije lako da izadju iz crveno crno belih opanaka pa u svakom komentaru vide zaveru i podjebavanje.SasaIlic vec par godina nije ozbiljan fudbaler i samo sluzi kao paravan banditima iz uprava da se sklone pred navijacima onim pravim koji.iskreno vole partizan i tesko.im pada situcija u klubu.Sve sto.je postigao u karijeri ovim glupim izjavama je ponistio
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1103 poslato: Decembar 13, 2015, 12:03 »

Ove sezone 10 bodova više od Zvezde ne bi imao ni Bajern.

Za Evropu, apsolutno tačno.

Sjećaju li se ovdje neki šta smo mi pisali poslije žrijeba grupe? Dominantno raspoloženje je bilo da završavamo grupu sa nulom. Čak sam ja, koji sam bolesni optimista kada je Partizan u pitanju, samo se nadao da nekako možemo do 3-4 boda.
Ova sezona što se tiče Evrope je fantazija, sad što se ovako ružno završilo nije razlog da pljujemo po svemu dobrom što su momci uradili.

Nevjerovatno je koliko sam ja, a vjerujem i većina Grobara bio srećan i euforičan nakon Steaue.  Palo "prokletstvo" JNA, prošli 3. kolo nakon 5 godina,  tada sam mislio da prvenstvo osvajamo lagano, a derbi nisam mogao da iščekam jer sam se nadao masakriranju komšinice i nekom rezultatu sličnom onom iz proljeća 2007.   Onda onaj poraz od BATE-a tamo, pa rezervni tim protiv Pazara, i mislim da je to prelomna tačka kada se uvukla(naravno, nije se sama uvukla, uvukli su je smećari koji uređuje sportske novine i portale) neka zla krv u tim, i tada se moglo nazreti da sezona ide po kurcu.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1104 poslato: Decembar 13, 2015, 12:43 »
10 bodova vise da ima Partizan nego sto ima sada a ne 10 vise od Zvezde.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1105 poslato: Decembar 13, 2015, 02:07 »
sasa ilic promasio penal. 6 u nizu partizanov promasaj sa penala,verujem da su oborili neki svetski rekord  :cigara:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1106 poslato: Decembar 13, 2015, 02:10 »
Od 8 dali 3 u prvenstvu plus protiv steaue jos jedan promasaj.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1107 poslato: Decembar 13, 2015, 02:12 »
Ilić se baš prosrao...
sramota za jednog kapetana, da tako pljuje po klincima, umjesto da stane uz njih...

Brašanac je možda ispao tragičar u toj tekmi, ali nije jedini krivac...
a ovaj mu zamjera što nije muljator i simulator...
ma idi u kurac, bre... :smeh1:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1108 poslato: Decembar 13, 2015, 02:18 »
do kureca, i Rad vas šamara...pa dokle više, jebo vas nogomet, da vas jebo?!

jebo me Partizan i igranje na njega u Superligi... :udaraozid:

p.s. i opet penal promašili pri 0-0... :aplauz:
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2015, 02:19 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1109 poslato: Decembar 13, 2015, 02:19 »
I jos je promasio penal, poklonio loptu za kontru rada iz kog je pao drugi gol.