Sasu ne dirajte.
Ajkula,iskuliraj brate. Imate vi dovoljno vasih legendi,pusti nase govedo.
Od kad znam za Partizan znam i za to govedo, a u medjuvremenu ih je proslo stotine i stotine kroz klub. Ako je on govedo,sta su tek onda bili ostali. Bas ste nasli na koga cete da se istresate, a u picku materinu.
Ovakva reakcija je posledica toga sto je covjeku zaista stalo, a kad ispizdis pravis i greske, lupis ponesto,fala kurcu. Ja se mogu stavit u njegovu ulogu, vjerovatno bi se mnogo ranije popickarao sa pola ekipe,jer ne mogu da gledam kad mi se saigrac zajebava na ulicnom basketu a ne u najvaznijoj utakmici kluba u zadnjih 10 godina.
Nasli ste koga cete ispljuvat posle onog sramnog ispadanja. Nismo ni njega takvog zasluzili, serem nam se na objektivnost i samokriticnost.
Pa sta ako mu je stalo?
Kakvo je to opravdjanje?
On treba da pruzi ruku tim momcima kojima je danas mnogo tesko. Da ih utjesi a ne da im se kenja po glavi.
Sjajan kapiten.
Eto ja znam za Partizan mnogo duze od tebe i sjecam se mnogo pravih legendi , odlicnih fudbalera i sjajnih sportsmena koji nikad nisu javno pljuvali saigrace koji su najmanje krivi za ovaj poraz koji je sve samo ne sraman.
E sa tim pravim legendama ovaj novi Sasa Ilic ne ide u istu pricu nikako.
Odlicno je Partizan igrao u Evropi i da je imao normalnog trenera i bar jednog normalnog stopera , lijevog beka i defanzivnog veznog igrao bi ligu sampiona ili bar prosao u nokaut fazu lige Evrope.
Nema sta da kaze protiv trenera koji je direktno odgovaran za ovaj poraz jer je uradio tacno ono sto je trebalo da izgubi. Dao svabama loptu i sjeo golmanu u krilo.
Uprava? Zaradili 15 miliona i ne mogu kupit tri igraca i trenera za milion i po?
I onda kriv Brasanac koji je htio da da gol. ilic je u jednoj recenici obesmisljio svu filozofiju fudbala. Vidi se da 20 godina igra po nasim livadama.
Pa Partizan je upravo ispao jer mu je filozofija preksinoc bila da se folira, mulja i valja po travi( ilic). Da je odigrao hrabro dobio bi utakmicu( Brasanac).
On ako je imalo covjek treba koliko sutra da se izvini na neki nacin tim klincima koji su odigrali odlicnu Evropu iako su protiv sebe imali sopstvenog trenera i pogotovo upravu koji su cinili koliko god su mogli da sprijece ovaj uspjeh.