Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282130 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #60 poslato: Jul 30, 2015, 06:53 »

dobra vamje i ekipa službenih predstavnika kluba, čudi me da je niko ne komentariše :zbunjen:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #61 poslato: Jul 30, 2015, 07:19 »
Kukaćete što odlazi Ninković već na kraju sezone. Mark my words!

Ne znam druze, otislo nam je mnogo boljih igraca od njega pa smo uvijek nalazili adekvatne zamjene, realno, od njega nece nikad biti ozbiljan fudbaler i ovako samo zauzima mjesto u ekipi, ne raumijem zasto su dovodili Trujica kada decko nije odigrao jos niti jedan minut?!
Ja opet kazem, Ninkovic je jako kvalitetan igrac ali sa velikim problemom u glavi, mnogo je takvih fudbalera bilo kroz istoriju, tako da dzabe mu kvalitet kad u 90% utakmica decko nije nikako dobar sam sa sobom.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: Jul 30, 2015, 09:00 »
Igrao je Trujic protiv Jagodine. Odlican je bio, osim sto je jedva disao posle 10 min igre.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #64 poslato: Avgust 01, 2015, 12:08 »
 :hang:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #65 poslato: Avgust 01, 2015, 12:59 »
to vec ne bih mogao podneti...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #66 poslato: Avgust 01, 2015, 01:34 »
Trenirali su Marko Jovanović i Lola Splav pa nisu potpisali. Onaj Džonatan iz Intera takođe.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #67 poslato: Avgust 01, 2015, 01:43 »
pa zato kažem, verujem da neće nama, te ne bih mogao to prežaliti...  Makar bih onog Jovanovića voleo u timu, nije bio nešto posebno, ali ne pamtim neke preterane kikseve od njega, igrao je kod Stanojevića standardno u onoj LŠ sezoni, znam da je imao crveni protiv Arsenala, mada čini mi se na samom kraju kada je sve bilo rešeno.

Ne znam u kakvom je stanju.

Oko Rnića i Lole nemam dileme, ne bi im dao ni da priđu Zemunelu kao civili, a kamoli da trče sa ovima.

Što se tiče Žonatana, tu sigurno ima nešto čupavo po sredi, čudno mi je da igrač takvog renomea nije mogao naći klub, i da individualno trenira baš u Beogradu  ??? . Mora da je u pitanju neki teži zdravstveni problem, ili nešto slično vanredno, tipa da je psihić, tako nešto... Ja mislim da će on do kraja ipak potpisati za nas ako uđemo u grupe, kad vidi da ga niko drugi neće i kada spusti svoja očekivanja po pitnaju plate.

Mada, ne vidim da nam je baš toliko potreban jer je Vulićević na toj poziciji zabetoniran, a koliko sam guglao, ovaj baš i nije igrao štopera nikad, više naginje napred, kao ofanzivni bek, a bogami ni napred nema mesta jer je Žile nedodirljiv.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: Avgust 01, 2015, 02:21 »
Jovanović je imao nekih srčanih problema. Karijera mu je dovedena u pitanje.

Džonatan je propustio celu prošlu sezonu zbog operacije kolena. Milinković reče da nema šanse da potpiše jer mu je plata 2 miliona. Mogli bi na zadnjeg veznog da ga stavimo. Svaki desni bok može tu poziciju da odradi.  :D

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #69 poslato: Avgust 01, 2015, 02:24 »
Računajući sezonske, do sada otišlo 9000 karata revanš protiv žute Zvezde. Oni ne dovode navijače tako da će ceo Sever pustiti u prodaju.

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #70 poslato: Avgust 01, 2015, 03:11 »
Ocigledno je da sve sto ima neku Zvezdu u vezi sebe mi moramo da zgazimo, gospoda smo, nema sta  :cigara:
Salu na stranu, nesto bas ne vjerujem da taj Zonatan ima 2 miliona po sezoni i sto rece Zgembo, stvarno je nevjerovatno da igrac njegovog kalibra ne moze da pronadje novi angazman vec trenira i nudi se Partizanu?!
Kako god bilo, on bi nama dosao kao kec na 10, covjek je univerzalac i mogao bi 'ladno da igra lijevog beka, mnogo veci klubovi od nas improvizuju pa sto ne bi i mi?
Svaka cast Petrovicu, momak se bori kao lav ali je on daleko od sigurnog beka, za nasu ligu je ok ali dosta je vise razmisljanja o nasoj ligi, treba gledati ka Jevropi!  :D
Nas najveci problem su zadnji i ofanzivni vezni, to i corav vidI, pa kad je vec tako, ne razumijem sta vise otezu i zasto ne dovode igrace na tim pozicijama?!
Ako je nama glavna opcija Babovic i kao njegova zamjena Sasa Ilic, nemamo mi sta da trazimo u Evropi, svaka cast Saletu ali treba imati u vidu da taj covjek ima 38 godina dok Babovica ne bih ni da komentarisem ...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #71 poslato: Avgust 01, 2015, 03:51 »
Džonatana zastupa ista agencija kao i Dornelasa, zato je i došao da trenira sa nama.  Moguće je da potpiše ako prođemo u grupe, mad ja ne vidim koji će nam kad smo popunjeni na desnoj strani.  Jedini rezon može biti ako ovaj može da pokriva zadnjeg veznog, a da onda zamijeni Živkovića na desnom krilu u Januaru kada ga prodaju.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #72 poslato: Avgust 01, 2015, 04:33 »
Ž. Živković - Stevanović, Ostojić, Ćirković - Bogosavac, Bogosavac - Lukić, Ilić, Ninković, Grbić, Trujić, Kojić.

:wacko: :wacko: :wacko:

Jedno je odmaranje glavnih igrača, ovo je igranje sa, bukvalno, drugim timom.
« Poslednja izmena: Avgust 01, 2015, 04:33 Dimitrije BP »

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #73 poslato: Avgust 01, 2015, 05:23 »
Je l' bilo kontakta?

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil