pa zato kažem, verujem da neće nama, te ne bih mogao to prežaliti... Makar bih onog Jovanovića voleo u timu, nije bio nešto posebno, ali ne pamtim neke preterane kikseve od njega, igrao je kod Stanojevića standardno u onoj LŠ sezoni, znam da je imao crveni protiv Arsenala, mada čini mi se na samom kraju kada je sve bilo rešeno.
Ne znam u kakvom je stanju.
Oko Rnića i Lole nemam dileme, ne bi im dao ni da priđu Zemunelu kao civili, a kamoli da trče sa ovima.
Što se tiče Žonatana, tu sigurno ima nešto čupavo po sredi, čudno mi je da igrač takvog renomea nije mogao naći klub, i da individualno trenira baš u Beogradu

. Mora da je u pitanju neki teži zdravstveni problem, ili nešto slično vanredno, tipa da je psihić, tako nešto... Ja mislim da će on do kraja ipak potpisati za nas ako uđemo u grupe, kad vidi da ga niko drugi neće i kada spusti svoja očekivanja po pitnaju plate.
Mada, ne vidim da nam je baš toliko potreban jer je Vulićević na toj poziciji zabetoniran, a koliko sam guglao, ovaj baš i nije igrao štopera nikad, više naginje napred, kao ofanzivni bek, a bogami ni napred nema mesta jer je Žile nedodirljiv.