Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 281888 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #165 poslato: Avgust 05, 2015, 10:46 »
Čestitke iz makedonije,gledao sam zadnjih 20 minuta pa nemam komentar ali zeka je ipak majstor svog zanata :haha :respect
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NebojsaK

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #166 poslato: Avgust 05, 2015, 10:47 »
Mislim, sta reci?!  :cigara:

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #167 poslato: Avgust 05, 2015, 11:00 »
Strasan dribling Zivkovica, svaka cast za potez.

Meni mirise na Dinamo. Mozda je vreme za osvetu?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #168 poslato: Avgust 05, 2015, 11:01 »
GNK Mamić United vs Zagrebački Partizani ...kakav bi to duel bio... :clap:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #169 poslato: Avgust 05, 2015, 11:01 »
Da oce vise srusiti Jna,mozda nas krene,uklet stadion!!!

Izgleda je poslije Bojinog penala trebao još neko da udari u stativu pa da skine kletvu.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #170 poslato: Avgust 05, 2015, 11:03 »
Strasan dribling Zivkovica, svaka cast za potez.

Meni mirise na Dinamo. Mozda je vreme za osvetu?

Nego šta, nego jeste.

Mada mislim da će UEFA naštelovati da do meča ipak ne dođe.   
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #171 poslato: Avgust 05, 2015, 11:03 »
E,pazi,kad sam vidio da Bozinov sutira penal po prvi put u zivotu (valjda jeste) sam ocekivao da neko promasi.Ali zaista,ono kad znas da ga nece dati...i on u stativu,ja kazem,eto ga,jesam rekao...jednostavno,nije trebao on da sutira. Najveca zvijezda,prepotentno,da probije led...kosmicka pravda je sto je promasio.Naravno,penal nije ni postojao.

E toliko o tome. Sve ostalo je bilo odlicno,ako izuzmemo vezare iz odbrane. Ovaj Partizan napada,umije da da gol, zna sa loptom...ovo nisam vidjeo godinama.Zaista. A nije mi se svidjao ovaj Milinkovic. Odlicno za sad,samo da sredi stvari nazad inace se poubijasmo.

Zivkovic je vec sad igracina  :klanja:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #172 poslato: Avgust 05, 2015, 11:03 »
2 meni vazna pitanja:

1. Kolko dobija KK Partizan od FK posto mislim da je PFC napisao da ovako dobija najmanje 7miliona eura?

2. Dali je tosa pametno lupio neki 100 000 eura na iz 2 u 1, pa zaradio dodatni milion za KKP ??]

Nekome je sponzor Gazprom, a nekome UEFA. Taman je i iznos tu negde - oko 6 miliona. :D
« Poslednja izmena: Avgust 05, 2015, 11:09 Boki »
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #173 poslato: Avgust 05, 2015, 11:08 »
Bio sam na stadionu. Baš dobra energija se osetila.

Čini se da je ova ekipa ipak po mentalitetu drugačija od onih iz prethodnih sezona. Steaua je ODLIČNA ekipa. Baš dobro znaju da se postave u svakom napadu. Vidi se da imaju brdo iskustva. Osim na početku kad smo dali gol, u prvom poluvremenu nas je bio strah da napadnemo sa više igrača jer su nas rašavili iz kontri, pogotovo po levoj strani naše odbrane. U drugom poluvremenu smo se malo pribrali i povezali linije pa je to ličilo na nešto.

Potrebno nam je pojačanje na levom beku. Brazilac i Vulićević loši u odbrani, ali oni imaju određeni kredibilitet pa moraš da istrpiš. I pod obavezno da dovedemo nekoga na zadnjem veznom da pohapsi sve. Očekivao sam puno od Jevtovića, ali meni kao laiku se danas učinilo da je žestoko podbacio.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #174 poslato: Avgust 05, 2015, 11:12 »
gdje mi je sad srki da debatiramo jel bolji Božinov ili Ožegović?!  :rofl:

Bozinov naravno, video si kakav je gol dao glavom u padu to moze samo znalac a i penal je on zaradio zajedno sa brasancem, kada ozegovic bude igrao u onakvoj ligi za lece, juve i bude bio clan sitija mocemo da ih poredimo
sadašnji Božinov mi je kopija Fredija Bobica kad je stigao u Rijeku...
nekad odličan igrač i veliko ime, koje u tvoj klub dođe prekasno...

S koliko je godina Fredi Bobić došao u Rijeku?
Imao je 34-35 najmanje ako ne i više.
Božinov ima 29 ..i hoćeš reći da je to matoro? :palica:

Drugo svaka čast Ožegoviću ja prvi se jedem zbog kreten iz Zvezde kad vidim šta mali radi u Voši ali upoređivati njega sa Božinovim nakon dve odlične utakmice malo je bezobrazno jer taj isti Božinov je rasturao u Seriji A zajedno sa Vučinićem kad nije imao ni 20 godina.Neke od utakmica sam gledao još na Pinku kad su prenosili talijane.Bio je veliki talenat ali su ga povrede sahranile.I večeras je pokazao da zna fudbala a to što je rovit i što ima 5-6 kg viška...to je nešto drugo.

I ne diraj mi "Černobilce"! :palica:

P.S.Ladno sam branio Grobare idem spavati.... :eek:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #175 poslato: Avgust 05, 2015, 11:16 »
Zadnji vezni tipa Meda Kamare pod hitno. To je ono što nam najviše fali.  A zatim lijevi bek i štoper.

Meni je što se štopera tiče "klimaviji" Balažic.  Ona njegova ispucavanja lopte su kriminal.  Dornelas ima kredita jer se još uvijek vidi da je malo pogubljen i neuigran, a i vidim da mu nije objašnjeno da ovo nije Brazil pa da može da se igra i dribla na polovini terena.  Balažic mi takođe djeluje slabiji u duelima.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #176 poslato: Avgust 05, 2015, 11:21 »
Prvi put sam otišao sa stadiona na poluvremenu, jer se nisam nešto najbolje osećao (a i mešao sam pića pre toga  :D )
Drugo poluvreme ispred ekrana.

Ne znam šta da kažem.
Jedva čekam utakmicu protiv Radnika pa da dodje 2500 ljudi, mnogo je prisnija atmosfera
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #177 poslato: Avgust 05, 2015, 11:29 »
gdje mi je sad srki da debatiramo jel bolji Božinov ili Ožegović?!  :rofl:

Bozinov naravno, video si kakav je gol dao glavom u padu to moze samo znalac a i penal je on zaradio zajedno sa brasancem, kada ozegovic bude igrao u onakvoj ligi za lece, juve i bude bio clan sitija mocemo da ih poredimo
sadašnji Božinov mi je kopija Fredija Bobica kad je stigao u Rijeku...
nekad odličan igrač i veliko ime, koje u tvoj klub dođe prekasno...

S koliko je godina Fredi Bobić došao u Rijeku?
Imao je 34-35 najmanje ako ne i više.
Božinov ima 29 ..i hoćeš reći da je to matoro? :palica:

Drugo svaka čast Ožegoviću ja prvi se jedem zbog kreten iz Zvezde kad vidim šta mali radi u Voši ali upoređivati njega sa Božinovim nakon dve odlične utakmice malo je bezobrazno jer taj isti Božinov je rasturao u Seriji A zajedno sa Vučinićem kad nije imao ni 20 godina.Neke od utakmica sam gledao još na Pinku kad su prenosili talijane.Bio je veliki talenat ali su ga povrede sahranile.I večeras je pokazao da zna fudbala a to što je rovit i što ima 5-6 kg viška...to je nešto drugo.

I ne diraj mi "Černobilce"! :palica:

P.S.Ladno sam branio Grobare idem spavati.... :eek:
a jebo vas Božinov više, ajd čitajte što pišem...
nigdje nisam rekao da je mator, niti da je igrao za slabe klubove, niti da je loš igrač...

kažem da je u ovom trenutku totalno van forme, debeo, ne može trčat, i u napadu nije ništa bolji od tog Ožegovića...dapače...

srki mi priča kak je zabio tri gola u srpskom prvenstvu (dva iz penala) - jaka muda zabit smiješnim klubovima koji se sklanjaju vama i Zvezdi...
ak ste ga doveli da trpa Metalcu, Jagodini i Donjem Sremu - ok, al u Europi dosad nije baš ništa pokazao...
ni protiv Dile, ni protiv Steaue...čak su ga i Rumunji ismijavali nakon prve tekme...

previše skup igrač, za ono što zasad donosi u Europi...
možda se to kasnije promijeni, al zasad je ovako...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #178 poslato: Avgust 05, 2015, 11:34 »
Ma nece namestiti UEFA. Ako postoji uopste sansa, glavu dajem da izvlacite Dinamo, to se tako namesti u zivotu.

Kosingas, lakse malo sa Ozegovicem. Momak je u formi, talentovan je ali jos uvek je nedokazan i u JSL okvirima.
« Poslednja izmena: Avgust 05, 2015, 11:35 djordje »

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #179 poslato: Avgust 05, 2015, 11:36 »
Moze, Dinamo ima jednu pobedu u bg u svojoj istoriji koliko mi se cini. Seltik je tu najslabiji