gdje mi je sad srki da debatiramo jel bolji Božinov ili Ožegović?!
Bozinov naravno, video si kakav je gol dao glavom u padu to moze samo znalac a i penal je on zaradio zajedno sa brasancem, kada ozegovic bude igrao u onakvoj ligi za lece, juve i bude bio clan sitija mocemo da ih poredimo
sadašnji Božinov mi je kopija Fredija Bobica kad je stigao u Rijeku...
nekad odličan igrač i veliko ime, koje u tvoj klub dođe prekasno...
S koliko je godina Fredi Bobić došao u Rijeku?
Imao je 34-35 najmanje ako ne i više.
Božinov ima 29 ..i hoćeš reći da je to matoro?
Drugo svaka čast Ožegoviću ja prvi se jedem zbog kreten iz Zvezde kad vidim šta mali radi u Voši ali upoređivati njega sa Božinovim nakon dve odlične utakmice malo je bezobrazno jer taj isti Božinov je rasturao u Seriji A zajedno sa Vučinićem kad nije imao ni 20 godina.Neke od utakmica sam gledao još na Pinku kad su prenosili talijane.Bio je veliki talenat ali su ga povrede sahranile.I večeras je pokazao da zna fudbala a to što je rovit i što ima 5-6 kg viška...to je nešto drugo.
I ne diraj mi "Černobilce"!
P.S.Ladno sam branio Grobare idem spavati.... 
a jebo vas Božinov više, ajd čitajte što pišem...
nigdje nisam rekao da je mator, niti da je igrao za slabe klubove, niti da je loš igrač...
kažem da je u ovom trenutku totalno van forme, debeo, ne može trčat, i u napadu nije ništa bolji od tog Ožegovića...dapače...
srki mi priča kak je zabio tri gola u srpskom prvenstvu (dva iz penala) - jaka muda zabit smiješnim klubovima koji se sklanjaju vama i Zvezdi...
ak ste ga doveli da trpa Metalcu, Jagodini i Donjem Sremu - ok, al u Europi dosad nije baš ništa pokazao...
ni protiv Dile, ni protiv Steaue...čak su ga i Rumunji ismijavali nakon prve tekme...
previše skup igrač, za ono što zasad donosi u Europi...
možda se to kasnije promijeni, al zasad je ovako...