Dodjem sinoc sa svadbe kad imam sto vidjet, opalili po kapitenu. Jeres! Da smo bili uzivo,vjerovatno bi se popickarali
Prvo, ajkula, traziti legendu kluba danas po mjerilima koja su vazila do kraja 80-ih je kao trazenje igle u plastu sijena. Pri tom nisam siguran da li igle uopste ima. Sva ona velika imena i Partizana i cijelog domaceg fudbala bih volio vidjeti u nekoj imaginarnoj danasnjici. Da vidimo koliko bi to oni ostali i igrali ovdje i koliko bi i kakva gospoda bili. Pa bi ih narocito volio vidjeti kad mu se klinac od 18 godina zajebava po terenu i ponasa se kao da je klub naslijedio od tate. Pa bi ih volio vidjeti kad se uigraju sa jednom ekipom,a na zimu ili najkasnije ljeto mu ode cijela ta ekipa i daju mu gomilu druge balafurdije da edukuje i daje im primjer. Dakle,toliko o tom besmislenom poredjenju.
Sasa je najvece ime Partizana od raspada Jugoslavije i tu je tacka. Nema ni ali niti bilo kakve druge uslovnosti,on jednostavno nema ni konkurenciju. Ako mislite da su bili neki veci igraci od njega u zadnjih 20-25 godina,volio bih da cujem.
Brasanca sam prvo pofalio posle one bruke od prije neku noc. Evo da ne trazim sad i citiram, rekao sam da je bio najbolji u timu,bez obzira na promasaje. S tim u vezi se nikako ne slazem sa napadom Ilica na njega. Glavnog krivca za ovo zna Sasa odlicno i krivac je uvijek nekih 20 metara nadmorske visine vise od njih na terenu. Njih niti smije,niti hoce da komentarise i to je realnost. Ovu pljuvacinu po saigracima mogu da razumijem jer je pretpostavljam covjeku pun kurac svega. Zato je trebao i da se povuce i zavrsi sa svom ovom sprdnjom. Ovako je bespotrebno razvlaci po forumima i pljuju ga ljudi bez ikakve potrebe. Jasno mi je da su svi ljuti i traze krivca ali pogresna je adresa.
Sto se tice Rada, nismo uspjeli napravit iznenadjenje,jebi ga