Abu je specifičan tip, on jeste klasa od igrača, ali zanimljivo je da za ovih 10 godina karijere nigde nije imao kontinuitet osim u Vojvodini jednu sezonu i sada u Partizanu, pri čemu je uočljivo da daleko više grize na evropskim utakmicama nego na našim njivama. Da li je to slučajnost ili ima nešto u njegovom karakteru, pitanje je, ali tržišno gledajući, nije on neka garantovana roba za koju znaš da će cena rasti.
Ne bih voleo da ga prodaju, ali ne bi mi ni toliko teško palo, jer uz dosadašnja iskustva, teško je očekivati da on dugo drži top nivo u jednom cugu.
Što se tiče Jovanovića, još u vreme onih zdravstvenih problema sam navijao da se vrati u Partizan, i stvarno je sramota po klub da je morao prvo u Voždovac pa tek onda da ga vratimo. Jovanović je bio odličan u svom prvom stažu u Partizanu, pogotovo kada ga je Stanojević sa desnog beka pomerio na štopera, odradio je vrhunski posao u onoj sezoni kada smo upali u LŠ.
Ne znam kakav će biti sada, ne mogu da gatam, ali bez dileme bih se pre oslonio na njega nego na ove dosadašnje. Teško da može lošije od njih