Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282939 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1155 poslato: Decembar 20, 2015, 12:41 »
Božinov za ostanak u klubu  :respect
bravo...čoek vas je baš zadužio, i treba makar još 3 godine dobit ugovora...od jedno 500 000 godišnje... ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1156 poslato: Decembar 20, 2015, 06:28 »
Iz ovog tima odlaze sigurno sedmorica igrača, daće bog dragi, još par i onda možemo da razgovaramo.

Šaranov drugo pojačanje (znači da su golmani već ex) odlaze Žile, Abu, Petrović, Fabricio, Ćirković i Babović.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1157 poslato: Decembar 20, 2015, 06:58 »
nema nikakave logike da se prodaje abu koji je fakticki jedini od novih igraca pokazao kao pravo pojacanje. uz sve to za njega sigurno ni ne moze da se dobije ne znam kakva para...ovi ostali koji ce otici ok. ali isto tako igraci koji se spominju da ce doci ne obacacvaju previse,pocevsi od povratnika marka jovanovica,koji nije nikakvo pojacanje,vec dobar za 4 stopera u rotaciji...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1158 poslato: Decembar 21, 2015, 11:37 »
Abu je specifičan tip, on jeste klasa od igrača, ali zanimljivo je da za ovih 10 godina karijere nigde nije imao kontinuitet osim u Vojvodini jednu sezonu i sada u Partizanu, pri čemu je uočljivo da daleko više grize na evropskim utakmicama nego na našim njivama. Da li je to slučajnost ili ima nešto u njegovom karakteru, pitanje je, ali tržišno gledajući, nije on neka garantovana roba za koju znaš da će cena rasti.

Ne bih voleo da ga prodaju, ali ne bi mi ni toliko teško palo, jer uz dosadašnja iskustva, teško je očekivati da on dugo drži top nivo u jednom cugu.

Što se tiče Jovanovića, još u vreme onih zdravstvenih problema sam navijao da se vrati u Partizan, i stvarno je sramota po klub da je morao prvo u Voždovac pa tek onda da ga vratimo. Jovanović je bio odličan u svom prvom stažu u Partizanu, pogotovo kada ga je Stanojević sa desnog beka pomerio na štopera, odradio je vrhunski posao u onoj sezoni kada smo upali u LŠ.

Ne znam kakav će biti sada, ne mogu da gatam, ali bez dileme bih se pre oslonio na njega nego na ove dosadašnje. Teško da može lošije od njih

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1159 poslato: Decembar 21, 2015, 12:55 »
Jedva čekam januarski prelazni rok, pa kada krene egzodus sa stadiona, što uprave, igrača a i radne zajednice....
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1160 poslato: Decembar 22, 2015, 09:25 »
Nego,dragi drugari grobarski (a i ostali), treba mi pomoc oko informacija.

Da li i dalje postoje oni sto su prodavali replike dresova? Bili su ranije na fejsbuku,sad ih nema. Elem, rado bih postao vlasnik ovog:

Em je jedno adidasovo savrsenstvo, em je nosen godine kad sam rodjen. Ako neko ima sliku ledja,volio bih da vidim,koliko se sjecam,ima pruge po ledjima a broj je u bijelom pravougaoniku. Uzeo bih i polovan, ako je ocuvan, ako ne,onda cu cekati repliku kad se pojavi. Metnuo bih ga ispod stakla,pa na zid.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1161 poslato: Decembar 22, 2015, 10:53 »
https://sr-rs.facebook.com/fudbalski.dresovipartizana Pošalji mu poruku i pitaj ga.Verovatno ćeš morati da ga malo ubeđuješ, ali bi trebalo da se dogovorite.
Oprem dobro

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1162 poslato: Decembar 22, 2015, 07:57 »
Hvala djemba  :respect  Pokusacu.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1163 poslato: Decembar 22, 2015, 10:06 »
Kažu Živković ostaje do ljeta.  Ne vidim poentu u tome ako se ne planira neko produženje ugovora.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1164 poslato: Decembar 22, 2015, 10:27 »
Verovatno je to pre svega njegova želja. Na leto će imati veći izbor klubova.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1165 poslato: Decembar 23, 2015, 12:46 »
a partizan ce da placa penale...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1166 poslato: Decembar 23, 2015, 03:08 »
Nego,dragi drugari grobarski (a i ostali), treba mi pomoc oko informacija.

Da li i dalje postoje oni sto su prodavali replike dresova? Bili su ranije na fejsbuku,sad ih nema. Elem, rado bih postao vlasnik ovog:

Em je jedno adidasovo savrsenstvo, em je nosen godine kad sam rodjen. Ako neko ima sliku ledja,volio bih da vidim,koliko se sjecam,ima pruge po ledjima a broj je u bijelom pravougaoniku. Uzeo bih i polovan, ako je ocuvan, ako ne,onda cu cekati repliku kad se pojavi. Metnuo bih ga ispod stakla,pa na zid.

Pazi ga, Milko DEBILKO!
Malo trivia za vas mlađe. Kada je Debilko potpisao za groblje na Severu je nastupio ideološki raskol. Naime, sukobile su se tada dve vodeće grupe. Sećam se samo da je jedna bila "Zulu Warriors", dok se imena druge ne sećam (što bih vas lagao?). Elem, jedni su bili za to da se Milko samo dobro propusti kroz šake, dok su drugi bili za to da se ubije. Bio je to povijesni ideološki sukob na Severu Marakane!
« Poslednja izmena: Decembar 23, 2015, 03:09 nyc »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1167 poslato: Decembar 23, 2015, 01:22 »
i grafit iz mog kraja koji godinama nije bio prekrecen(na zgradi gde je sada u starine novaka parking servis) - pusi milko, ko te jebe, moze zvezda i bez tebe...  :D
ne secam se doba kada je milko presao u partizan,tj ne secam se tog dogadjaja(imao sam 7god,a i tada sam ziveo u cg na moru),ali se grafita zato odlicno secam,koji je bio tu cini mi se do pred kraj 90ih...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1168 poslato: Decembar 23, 2015, 06:57 »

Pazi ga, Milko DEBILKO!
Malo trivia za vas mlađe. Kada je Debilko potpisao za groblje na Severu je nastupio ideološki raskol. Naime, sukobile su se tada dve vodeće grupe. Sećam se samo da je jedna bila "Zulu Warriors", dok se imena druge ne sećam (što bih vas lagao?). Elem, jedni su bili za to da se Milko samo dobro propusti kroz šake, dok su drugi bili za to da se ubije. Bio je to povijesni ideološki sukob na Severu Marakane!

Ovo nije tačno.
Sima, Raša i ekipa su formirani dve godine nakon Milkovog prelaska u Partizan.
Sever je tada bio sa dve poznate beogradske grupe (Ultras i Red devils), a daleko od toga da je jedna beograska manguparija tada bila u stanju da kaže tako nešto, a da murija nije reagovala.
To može da bude samo neki neozbiljni razgovor klinaca.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1169 poslato: Decembar 23, 2015, 07:37 »
 U to vreme je tima bio najradikalniji a zulu su nastali kasnije
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine