u principu ovo je najlakša moguća polusezona za Partizan... imamo "clean slate", očistili smo se nekih nepotrebnih igrača , tu su još Božinov i Saša koji nemaju šta tražiti u ovom konceptu, i verujem da će na leto Tomić i to rešiti.
Babović je nepotreban, Džigi neprilagođen, Fabricio, Ćirković, Leković i Petrović imaju bogatu istoriju kiskeva, Abu i Andrija ne žele igrati ovde...
Generalno, to je ok posao. Nije mi jasno produženje Bandalovskog (Tomić insistirao), žao mi je što je škartiran Trujić koji ima mesta u ovom Partizanu, ali eto, nije se dalo.
Ja dugoročno verujem Tomiću, i mislim da on može napraviti neki novi tim. U nekoj široj slici, ova utakmice nije toliko bitna, Zvezda je ipak značajno bolja od nas.
Naravno, ostaje pitanje šta ćemo sa ovim licimurima u kancelarijama, tu je puno toga nejasnog. Ostaje ta misterija kako smo mi sa tih 10-15 miliona duga na rubu totalnog raspada, komšije sa 40 mil. duga blistaju. Ja kad nešto ne znam nije me sramota da pitam, kao što bi i brat Vazura mogao otići kod Zvezdana da pita o čemu se radi, gde je kvaka da uzme časove dodatne nastave.