Autor Tema: FK Partizan 2015/2016  (Pročitano 282164 puta)

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2015/2016
« Odgovor #1290 poslato: Februar 27, 2016, 09:30 »
Tomic se pocastio jednom  belom debelom ...  :rock:

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1291 poslato: Februar 27, 2016, 11:36 »
u principu ovo je najlakša moguća polusezona za Partizan... imamo "clean slate", očistili smo se nekih nepotrebnih igrača , tu su još Božinov i Saša koji nemaju šta tražiti u ovom konceptu, i verujem da će na leto Tomić i to rešiti.

Babović je nepotreban, Džigi neprilagođen, Fabricio, Ćirković, Leković i Petrović imaju bogatu istoriju kiskeva, Abu i Andrija ne žele igrati ovde...

Generalno, to je ok posao. Nije mi jasno produženje Bandalovskog (Tomić insistirao), žao mi je što je škartiran Trujić koji ima mesta u ovom Partizanu, ali eto, nije se dalo.

Ja dugoročno verujem Tomiću, i mislim da on može napraviti neki novi tim. U nekoj široj slici, ova utakmice nije toliko bitna, Zvezda je ipak značajno bolja od nas.

Naravno, ostaje pitanje šta ćemo sa ovim licimurima u kancelarijama, tu je puno toga nejasnog. Ostaje ta misterija kako smo mi sa tih 10-15 miliona duga na rubu totalnog raspada, komšije sa 40 mil. duga blistaju. Ja kad nešto ne znam nije me sramota da pitam, kao što bi i brat Vazura mogao otići kod Zvezdana da pita o čemu se radi, gde je kvaka da uzme časove dodatne nastave.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1292 poslato: Februar 27, 2016, 11:53 »
Crnci kod nas su odigrali jako kvalitetno.
Doduše, problem je taj, što kao i većini igrača Partizana, ne znam imena  :D
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1293 poslato: Februar 28, 2016, 01:35 »
 Derbi su obelezili stranci koji su bili najbolji i u Zvezdi i u Partizanu . kod Partizana se nešto radilo na stvaranju novog tima ali po meni promašaji su pre svega Saša kapiten i  naravno ostanak dva Bugara. Vulicevic možda jeste loš lik ali zna fudbal i bolji je od Bandama a onog što kao igra u špicu nema potrebe komentarisati. Što nema Jeftovic u timu? Nedostajespic,neće moći koliko god je talentiran Vlahović to da iznese, šta je sa po meni boljim špicom Jovanovicem
« Poslednja izmena: Februar 28, 2016, 01:36 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1294 poslato: Februar 28, 2016, 06:23 »
Ovaj mali Mihajlovic je zver u najavi.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1295 poslato: Februar 28, 2016, 01:19 »
Izjava je ozbiljna i odmjerena, oštro je reagovao na ono što smo svi vidjeli, a da pritom nijednom nije uvrijedio niti omalovažio Zvezdu i njene igrače.

Ja od Saleta ne očekujem da sa 40 leti po terenu i neću mu zamjeriti ako zakasni na start, pogriješi pas...  ali onakav idiotizam da napravi...  :zbunjen:

Nesrećnik bolje da se u ogledalo pogleda....ima -32!Da ste i pobedili bilo bi -26!Ej!Pa u 70 godina istorije nije bilo tako.
I znaš šta vam je najveća nesreća u svemu tome?Što će ovi sudijski previdi biti vaše oprvdanje za celu sezonu!Samo će se o tome pričati...a ne što vam je ekipa za kurac!Štoi ste najboljeg igrača oterali kao džukca u filijalu što ste zaradili 20 miliona evra a doveli poluinvalide za pojačanja....itd...

Ovo će biti albi za sve i naravno Vučić....

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1296 poslato: Februar 28, 2016, 02:56 »
na temelju ovog lađinog, koje kmečanje, koja demagogija, koja pranje vlastitog obraza... :smeh1:
ta ista uprava koja piše ovo priopćenje, jest veći krivac od ovog nesretnog suca, jer je Partizan očajan cijelu sezonu, a sudac je zeznuo samo jednu tekmu...

kad ovo čitaš, reklo bi se da je Partizanu otet naslov u zadnjoj tekmi sezone, a ne rezultatski najnevažnijem derbiju ikad... :kafa:

http://www.b92.net/sport/derbi/vesti.php?nav_id=1101637
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1297 poslato: Februar 28, 2016, 03:23 »
na temelju ovog lađinog, koje kmečanje, koja demagogija, koja pranje vlastitog obraza... :smeh1:
ta ista uprava koja piše ovo priopćenje, jest veći krivac od ovog nesretnog suca, jer je Partizan očajan cijelu sezonu, a sudac je zeznuo samo jednu tekmu...

kad ovo čitaš, reklo bi se da je Partizanu otet naslov u zadnjoj tekmi sezone, a ne rezultatski najnevažnijem derbiju ikad... :kafa:

http://www.b92.net/sport/derbi/vesti.php?nav_id=1101637

Znaju oni vrlo dobro zašto to pišu i zbog čega dižu galamu.
Klasičan spin...okriviti..Peru,Đuru,Stevu za svoja sranja tokom cele sezone...ovo im je (upravi Partizana)došlo kao naručeno.

Da se ne lažemo imali smo mi u svojim redovima jednog majstora za saopštenja...mada i ovi sad su priča za sebe....

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1298 poslato: Februar 28, 2016, 04:33 »
Nesrećnik bolje da se u ogledalo pogleda....ima -32!

Šta treba da vidi?  Kizu i Drulovića?  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1299 poslato: Februar 28, 2016, 04:35 »

Aha.. ;)
Neka zapita upravu koja ga je namontirala zašto je u poziciji u kojoj je.
I da gde je i šta radi Andrija Živković?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1300 poslato: Februar 28, 2016, 04:45 »
Sve to stoji, ali veze nema sa njegovom jučerašnjom izjavom. 

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1301 poslato: Februar 28, 2016, 04:46 »

treba da vidi samo svojih -6 u dva kola.dovoljno je. treba da vidi zasto je oterao jednog od najboljih igraca partizana-babovica(sada ce neki skociti sigurno),kao i zasto je na pocetku prelaznog roka iliev izjavio da je trener procenio da partizanu abu nije potreban.tj on je igrac koji igra odlicno u evropi,ima brzinu,ali nije igrac koji donosi kljucnu prednost u domacem prvenstvu,gde protivnici igraju bunker. promenili su pricu zato sto su prodali malog saponjica,a nikog nisu doveli i ostali samo sa bugarinom.sto je realno premalo cak i za ovakvu nasu ligu.ali onda se njemu digao,pa su morali da ga prodaju.oteran je i trujic koji moze vise nego solidno da odigra.sve uz obrazlozenje pravimo novi sastav. to je ok,ali kazite nije nam bitno ni drugo mesto,koji god da budemo to je ok. ovih 6 meseci cemo isforsirati klincei videti ko je od njih pravi materijal za dalju obradu.a nemoj da zavlacis navijace i bacas prasinu u oci nekim glupim izjavama...
za andriju zivkovica se on realno nista ne pita,i glupo mu je to stavljati na teret...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1302 poslato: Februar 28, 2016, 04:48 »
Čekaj prodali su Šaponjića? :eek:

Kad?Kome?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1303 poslato: Februar 28, 2016, 04:51 »
jel me zajebavas ili?benfiki.pre luke jovica jos. igra za drugi tim benfike sada,i dobro je poceo na prvih nekoliko utakmica. luka je sa druge strane prijavljen u sastav za ls. ali realno ni on nece sigurno dobiti neku sansu u ovih prvih 6 meseci,mozda ga samo formalno gurnu jednu utakmicu da oseti malo teren i atmosferu i to je to...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1304 poslato: Februar 28, 2016, 04:53 »
Ne zajebavam života mi!Pratio sam afere oko Živkovića i onu našu trakavicu sa Grujćem ovo za Šaponjića pojma nisam imao...pa eto i o čemu pričamo?Koji debili.....i ti se usude nešto kenjati okolo...neka saopštenja,
Gde su Trujića oterali?