Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241862 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #285 poslato: Septembar 28, 2015, 04:23 »
Vesić preko svog kandidata. Tončev?

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #286 poslato: Septembar 28, 2015, 04:31 »
Djavo ce ga znati...mozda je i Skundric. Ubeden sam da Covic nije.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #288 poslato: Septembar 29, 2015, 01:33 »
Zar Zvezdan i Slavisa? qq, sta ce biti s' nama ako se takvi lumeni svadjaju  :gathering:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #289 poslato: Oktobar 02, 2015, 10:13 »
 samo da obavesti forumsku javnost da je sinoć u Pioniru bilo sakupljanje potpisa za Čovićevu kandidaturu u FK, pitam momke koji su to nosili da li hoće Čoki da se prihvati te pozicije oni uz osmeh kažu "moaće kad ga mi zamolimo"
Potpisao sam naravno ... :mukica:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #290 poslato: Oktobar 02, 2015, 10:33 »
Sutra igramo u Subotici. A Spartak se u proslom kolu, eto,  "cuvao" za nas  :no: . Tamo smo cesto znali da imamo problema. Nadam se dobroj igri i novim bodovima. Ali sto je jos mozda i vaznije, nadam se da nece biti novih povreda, ionako imamo nekoliko igraca koji su roviti i koji tek izlaze iz raznih povreda. A teren je katastrofalan. Buduci da tamo jos nisu postavili reflektore (mislimda je to uz Vracar i Karaburmu jedini stadion u prvoj ligi bez osvetljenja) utakmica za moje rasporede prerano pocinje da bih isao tako da mi ne gine Arena  :pusiga:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #291 poslato: Oktobar 02, 2015, 11:24 »
 reflektore nema ni livada na Banjici
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #292 poslato: Oktobar 05, 2015, 10:58 »
Dobismo. Jedva, ali tako je sladje. Valjda. Zivce pogubih. Prvo i osnovno, sramota je da se prvoligaski fudbal (i uopste, fudbal) igra na onakvoj njivi. Pa koliko puta su se okliznuli i pali igraci oba tima? Na sta to lici?

Zvezda je vec drugu utakmicu u padu, to se vidi i nadam se da ce nam predstojeca pauza pomoci da se, sto bi se reklo, konsolidujemo. Donald je odigrao najgoru utakmicu od dolaska u klub. Srnic (izuzev jednog poteza) kriminalan. Kahriman i dalje ne ume da ispuca loptu (ali se mora priznati da nas je spasao kadqa je odbranio cist zicer pred kraj). Malog Plavsica su tukli celu utakmicu.

Svi golovi su bili super...a Gruji je tako sela lopta da je "pocepao vazduh na vodonik i kiseonik". Golcinu je dao i onaj njihov Makaric. Hugo Vieira je izmislio Kataijev gol. Ali mi je utisak ipak ona Kataijeva precka...vic, kalambur, potez koji "vraca veru", mala varka Mlinarica Marka...:))) sjajno. Drago mi je i da je mali Jovic dao gol. Mada je to vise Ibanjezova zasluga, pogodio ga je u trepavicu.

Pobedu pisemo, igru zaboravljamo.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #293 poslato: Oktobar 05, 2015, 11:25 »
dule,klizanje je uvek vezano za los izbor kopacki,a ne za sam los teren...druga stvar je sto je u subotici jos i teren ocajan...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #294 poslato: Oktobar 05, 2015, 11:27 »
Hoces mi reci da su oba tima izabrali lose kopacke? Da ne govorim da ako neko zna teren to su Spartakovi igraci. Pa?

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #295 poslato: Oktobar 05, 2015, 11:39 »
ocigledno ispadne da jesu. jebem li ga. ne kazem da ih los teren nije zavarao,lupam -mislili da je suvlji ili sta je znam. ali ti i po oranici ne moras da padas,tesko vodis loptu,teze trcis i sl,ali ne moras da se klizas...
PS. cak mislim da je i grof nesto rekao kao za kopacke povodom pitanja o klizanju...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #296 poslato: Oktobar 05, 2015, 11:43 »
Ne znam zaista sta je Grof rekao, ali malo mi je sumnjivo da igraci OBA tima toliko padaju samo zbog kopacki. Da su se klizali samo igraci gostujuceg kluba to bi imalo smisla, ekonom zeznuo stvar i hebiga. Ovako, tesko da je to.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #297 poslato: Oktobar 05, 2015, 11:46 »
evo nadjoh izjavu,pitali su ga "problemi sa terenom,dosta su se zvezdni igraci klizali,bilo je tu dosta proklizavanja,padova. jel imate tu neki komentar?", a on je odgovorio "ja mislim,prvo nisu se pripremili dobro za utakmicu sto se tice obuce verovatno, teren je bio tezak,nije samo,klizali su se i igraci spartaka"...
nisam strucnjak,ali znam da klizanje, maltene uvek ima veze sa kopackama...
« Poslednja izmena: Oktobar 05, 2015, 11:47 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #298 poslato: Oktobar 05, 2015, 11:54 »
Kazem, malo mi je neverovatan scenario da oba tima pogrese pri izboru kopacki, a narocito domaci, video si i sam da su se klizali isto kao Zvezdini. Ali nebitno. Bitno je da je stvarno sramota da se fudbal uopste igra na takvim terenima. Tu se vidi "rad" naseg saveza. Stalno drve o reflektorima (da ne bude zabune, prvi sam za to da svi imaju osvetljenje) ali brate mili dzaba ti osvetljenje sa Vemblija ukoliko igras na oranici. Sami donesu pravila i koje standarde moraju da ispostuju klubovi i onda ih ne postuju i gledaju kroz prste klubovima....uzas.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #299 poslato: Oktobar 05, 2015, 11:59 »
ma smesna je prica o radu saveza,kao poboljsana infrastruktura.pa infrastruktura nam je uz bosnu i crnu goru,mozda i albaniju najgora u evropi. sto je bilo nekih investicija,pa stavljeni reflektori i napravljen trenazni centar u pazovi,pa to je premalo od 70ih na ovamo(a da ne kazem sto je dosta tih sredstava fss samo prosledio od uefe ka klubovima,ili za reflektore,dobar deo je svugde dala republika i lokalna samouprava). a uvek se stvari menjaju i napreduje se vremenom,to je normalno,ali mi smo i sa tim napretkom na samom dnu evrope...