Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241996 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #420 poslato: Novembar 02, 2015, 03:24 »
Igramo sve utakmice do kraja sezone u 13.00h zbog duga? :zbunjen:
Kako?Zašto?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #421 poslato: Novembar 02, 2015, 03:34 »
Otkud ti to? Malopre videh da u subotu protiv Metalca igramo u 18h?!
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #422 poslato: Novembar 02, 2015, 03:51 »
pisu po portalima.ali to nista nije definitivno.to je covic trazio jos pre par godina. sada kazu da je dug epsu oko 800k evra,danas je neko vreme ponovo iskljucivana struja.a vecernji termini dosta kostaju,bas zbog troskova struje...
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2015, 03:53 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #423 poslato: Novembar 02, 2015, 04:30 »
Struja došla u 15 sati

Razlog manjeg dolaska ljudi na stadion trpe svi ne samo zvezda. Mislim da je tu reč o kvalitetu fudbala, aferama i sveopštom situacijom oko klubova.

Starino, Kokeza odavno nije u klubu. Jedino čega se plaši je da li će morati uskoro da plaća alimentaciju nekoj novih mama na stadionu.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #424 poslato: Novembar 02, 2015, 05:36 »
http://mondo.rs/a844490/Sport/Fudbal/EPS-Zvezda-duguje-za-struju-39-9-miliona.html

evo i zvanicno,eps rekao da dugujemo skoro 300k evra,a ne 800 kako je neko danas napisao...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #425 poslato: Novembar 02, 2015, 07:23 »
Jebote koji smo mi loš vic od kluba...ne sumnjam da će nam na kraju dug biti oprošten ili barem prepolovljen...uglavnom da babama sa 15000 penzije seku žice zbog duga...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #426 poslato: Novembar 02, 2015, 07:30 »
davao je eps svima dosta povoljne uslove za taj reprogram.zaboravih detalje. ali secam se sa vise strana da sam cuo,ukljucujuci i neke firme. npr na 2 god,bez ikakve kamate,ili cak moguce uz otpis dela duga ako se odmah isplati ostatak.
sada mislim da je kasno za bilo kakve otpise glavnice,ali na rate je uvek moglo da se dogovori da se plate dugovi i za struju i za tel. cak ako ti napravis kao fizicko lice isto odes moglo je da se dogovori da ti daju na rate,a jako cesto su otpisivane kamate i sl...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #427 poslato: Novembar 03, 2015, 08:16 »
 nudili su i fizičkim ipravnim licima otpis duga od 40% ako se uđe u reprogram i redovno otplaćuje u naredne dve godine ali naši krimosi ništa neće da plaćaju već bi samo da im neko trpa lovu u džep. Sinoć na voždovcu upucan sin nekadašnjeg igrača Zvezde Repčića
« Poslednja izmena: Novembar 03, 2015, 08:24 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #428 poslato: Novembar 03, 2015, 08:26 »
To samo kod nas ima. Ne placas godinama struju, pa umesto da te dobro oderu sa kamatama, ti placas znacajno nego obicni smrtnici. Sve i da ti ne umanje dug, opet si ustedeo zbog inflacije.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #429 poslato: Novembar 03, 2015, 08:54 »
Nešta razmišljam... Pa, gde su ti zvezdaši? Zamislite da podignemo posetu na 30000. Prosečna cena - 3 evra. To je nešto manje od 100 000 po domaćinstvu.
Daleko da je dovoljno da se smanji dug, ali i te kako bi pomoglo barem kad su "tekući troškovi" u pitanju.
Jebateled, onomad, kada sam ja sa ekipom pohodio zapad Marakane, retko koja utakmica je imala posetu ispod 20000. OFK, Budućnost, Vojvodina... to je sve bilo izmedju 20 i 25 K. A Ajduk, Dinamo, pa i Velež su bili garant oko 30000. Derbi - ne treba ni da vam objašnjavam. Pun stadion ko oko!  Kad bi bilo "samo" 30 000, ljudi bi se pitali, šta se desilo, otkud samo trijes iljadi? 

Sećam se takodje i onih velikih, evropskih, utakmica nakon kojih bi sutrašnje novine obavezno donosile i izveštaj o poseti i ostvarenom prihodu. Bile su to sume da ti se zavrti pamet! A ovo danas? Tj., već par decenija unazad? Depresivno.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #430 poslato: Novembar 03, 2015, 08:56 »
 zna prosečan navijač Zvezde da koliko god donirao para u FK to neće biti od pomoći pošto će ološ te pare pokrasti pa zato i ne dolazi na stadion
 prodali su rajkovića i % za jovića pa što nisu barem deo duga za struju podmirili?

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #431 poslato: Novembar 03, 2015, 09:12 »
OK, kapiram tvoj stav "prosečnog navijača". Opet, da sam tamo, ipak bih išao na sve domaće utakmice. Valjda sam ja "natprosečan" navijač  :stuart:  ? Uz to, nekako sumLJam da bi tek tako mogli i dalje bezočno da kradu, ako bi bilo očigledno da od svake utakmice ostvarujemo koliko-toliko respektabilan prihod?

Ne znam, kod mene je to bilo - i biće uvek - stvar genetike ! Taj stadion, te boje, taj semafor (!) - to sam bre JA! Odbijam da ulazim u analize i dijalize ko je sve tamo lopov, te šta bi trebalo da se desi da bih se ja udostojio da kupim ulaznicu! Bilo je uvek nekih stvari zbog kojih sam mogao sebi da kažem, e nema više! Npr., stideo sam se onomad našeg predsednika Bugarčića zbog svega što je bio u "prethodnom" životu, ali mi na pamet nije padalo da zbog njega kao, "kažnjavam" FK Crvena Zvezda. Kaošto mi danas idu na onu stvar pripadnici sekte "Delije" koji i dalje nešto kao bojkotuju ABA ligu! Zašto? Zato!

E, pa to bi bio i moj odgovor na pitanje, zašto i dalje idem na utakmice FK CZ?!
ZATO!

« Poslednja izmena: Novembar 03, 2015, 09:16 nyc »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #432 poslato: Novembar 03, 2015, 09:46 »

ma sve pet što kažu :D
 ima ljudi koji gledaju i svaki trening i idu na gostovanja o svom trošku i ja to poštujem ali ima i nas koji smo se udaljili tj na neki način smo oterani sa 
 Marakane još one noći kad je izvršen prepad a sve je kulminiralo dovođenjem don terze u klub
 ja sam skoro pa sigurna da profa da živi u BG ne bi ni prišao Marakani a ovako kad dođe iz daleke čemerike naravno da mu je drago da ode na stadion svog detinjstva i da doprinos oporavku FKCZ :respect

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #433 poslato: Novembar 03, 2015, 10:48 »
Ja sam naprotiv sasvim siguran da bi profa isao na svaku utakmicu. Tacno znam o cemu govori. Nema tog olosa u upravi koji moze da me spreci da gledam svoj klub. Jer, tamo sam bio pre svih njih. I bicu boze zdravlja mnogo nakon njihovog odlaska.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #434 poslato: Novembar 03, 2015, 12:27 »
Ja sam naprotiv sasvim siguran da bi profa isao na svaku utakmicu. Tacno znam o cemu govori. Nema tog olosa u upravi koji moze da me spreci da gledam svoj klub. Jer, tamo sam bio pre svih njih. I bicu boze zdravlja mnogo nakon njihovog odlaska.

poštujem vašu vernost klubu jer i sam sam tako nešto prolazio prateći KKCZ ali znajući kako je profa  otkačio delije verujem da bi posle par pokušaja da nešto promeni u klubu koji voli digao ruke i ostavio ološ da seiri