Autor Tema: FK Crvena zvezda 2015/16  (Pročitano 241531 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2015/16
« Odgovor #765 poslato: Februar 01, 2016, 02:06 »
Apsolutno sve....i dodao bi da se i ja nadam da do toga neće doći da se razne Terze,Kokeze ...i naravno don Tole tamo šepure...a da ne spominjem šminekraj i polusvet koji bi došao sa svojim S6 i Ajfonovima da se naslikava i bude in...da vidi MančestA! :censored:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #766 poslato: Februar 01, 2016, 02:07 »
Potpisao je taj brazilski stopper iz Sao Paula, Edson da Silva. Ima 29 godina, a igrao je samo u Brazilu, poceo u Korintijansu pa posle u jos sest klubova...malo me brine sto tek u ovim godinama dolazi u Evropu, ali da sacekamo pa da vidimo.

To valjda znaci da Vukasin Jovanovic ide definitivno u Rusiju ili Francusku...
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #767 poslato: Februar 01, 2016, 02:14 »
 samo pre neki mesec bila je ona čuvena priča o "našoj deci " ovaj put sa punim pravom jer je konačno stasala jedna solidna generacija u kojoj su Grujić,Jović,Vule,Rajković,Ristić uz Plavšića i Srnića koji su dovedeni jesenas ali već sad vidimo prodaje se sve na kilo a dovodi za solidnu lovu neki neprovereni Brazilac i Francuz koji dugo nije igrao
Posle se čudimo što nikako da se izađe iz debelog minusa ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #768 poslato: Februar 01, 2016, 02:30 »
pero francuz je igrao,kako nije igrao,kao i brazilac. tj bila je prica za onog prvog brazilca,on je dugo odsustvovao,pa se izmedju ostalog i zbog toga odustalo.
sada sam pogledao brazilac je igrao zadnju utakmicu za sao paolo pocetkom decembra 90min. ali je malo igrao ove sezone.od mogucih 38utakmica on je odigrao 12 uz 677min u igri.sve u svemu vecinu utakmica je presedeo na klupi,sto opet sznaci da nije bio povredjen,vec u takmicarskom ritmu,istina sa malim nedostatkom utakmica.ali opet nije da nije uopste igrao.inace zato uopste postoji mogucnost da dodje kod nas,posto nije bio standardan.da je igrao standardno ne bi bilo sanse da dodje kod nas za platu koju mi mozemo da mu damo.
le talek je od mogucih 18utakmica u prvenstvu odigrao 15 uz 1185minuta. manje vise je standardno igrao za mordaviju.

opet to ne znaci da je dobro sto smo prodali vec fakticki 2 udarna mlada igraca,a verovatno cemo ovih dana i 3.dok nas je pri tom terza ubedjivao da do kraja avgusta niko ne moze da ide iz kluba...
« Poslednja izmena: Februar 01, 2016, 02:33 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #769 poslato: Februar 01, 2016, 02:31 »
A prethodni Brazilac nije dosao jer mu je sve najgore ispricao niko drugi do Kristijan Borha.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #770 poslato: Februar 01, 2016, 02:43 »
 ja lično čuo da francuz kaže da dugo nije igrao i da nije baš najspremniji :zbunjen:

štoper Brazilac je uvek mačka u džaku

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #771 poslato: Februar 01, 2016, 02:48 »
Na SP 2006 su nas odveli prije svega Krstajić i Gavrančić, što se odbrane tiče. A onda i Kežman i Žigić.

2010. mislim da nije dao veći doprinos od Baneta, kada je odbrana u pitanju.  Da ne spominjem da su u Antićevom sistemu igre, najveće zasluge za onakve igre išle veznim igračima.

Vidić je jedan od najboljih srpskih fudbalera svih vremena, tu nema spora. Ali ono što je on pružio reprezentaciji nije ni u TOP50.

Na osnovu kog parametra mozemo ovo da zakljucimo, majke ti? Ako odbrana primi 1 gol na 10 utakmica, bice da tu neke zasluge imaju halfovi. Sam Krstajic je rekao da u zivotu nije igrao u paru sa boljim igracem nego sa Vidicem. A taj zna o cemu prica.
I koji je taj reprezentativac Srbije koji je kroz reprezentaciju napravio blistavu karijeru,

najbolji strijelac Eura 2000  ;) Ne znam zasto odmah skacete,niko nije rekao da je Vidic los igrac,ja jos nisam upoznao Grobara koji ce to da kaze,naprotiv,jedan od najboljih koje je ovaj region imao,covjek je bio kapiten Mancestera ejj :),cak mislim da je izabran u idealnih 11 u istoriji Mancestera,sjecam se bila je neka fotka,on,Kantona i jos 9 legendi na njoj :) Samo ostaje gorak utisak sto se tice reprezentacije,a kako i nece,imas takve igracine a nista ne uradis,gledas ga kako unistava Drogbu u dresu djavola a potom ga neki Australijanac anonimus nadigra,isto je i za Dekija Stankovica,isto ce se pricati i za Baneta kad zavrsi karijeru,naravno da ce najbolji igraci biti uvijek prvi na tapetu..I za kraj jedna anegdota,kada je Vidicev otac u punoj kafani izvadio vrsnjaka i rekao ''Jel vidite ovaj k.rac?!?E ovaj k.rac je napravio najboljeg igraca na svijetu :)

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=a25P40Jey34[/youtube]

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #772 poslato: Februar 02, 2016, 12:41 »
Savo Milosevic je bio sjajan napadac, to nece niko osporiti. I jeste dao tih pet golova 2000te. Ali sada da kazemo da je imao vrhunsku reprezentativnu karijeru (u preko 100 utakmica nekih tridesetak golova) i da je kroz reprezentaciju napravio karijeru - pa i nije. On je igrao sivkasto u Engleskoj, u Aston Vili su ga zvali Miss-a-lot-evic, a ekspolodirao je tek prelaskom u Spaniju, u prvoj polusezoni u Saragosi; i odatle se za ogroman novac prodao u Italiju gde je igrao prilicno lose u Parmi. Pa su onda opet dosla povlacenja po manjim spanskim klubovima (Selta, Espanjol...) i kraj u Rusiji. Dakle covek jeste igrao u tri najjace lige, ali nikada za vrhunske klubove; u reprezentaciji jeste ostavio trag, ali da li je bas Savo od svih ljudi primer blistave reprezentativne karijere - ne bih smeo da se zakunem; pamtim mnogo njegovih katastrofalnih partija, neuporedivo, ali zaista neuporedivo vise od, recimo, Vidicevih. Ali sve i da jeste imao blistavu reprezentativnu karijeru (uz duzno postovanje ja smatram da nije), da je bas on taj role model, ima li jos neko osim njega pa da smemo da tvrdimo da su bas Vidicevi reprezentativni nastupi mrlja na njegovoj karijeri?

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #773 poslato: Februar 02, 2016, 12:58 »
Dovoljno je ovu sliku vidjeti i sve je jasno kakav je imao status u Mančesteru. A što se tiče reprezentacije, to je posebna priča, ali ne samo za njega, nego za sve. Da bi to bilo to, potrebno je da imamo 11 igrača na terenu, a ne 11 zvijezda. Kako to treba da izgleda pokazao je Antić u kvalifikacijama i protiv Njemačke, samo što protiv Australije lopta nije htjela u gol, iako tu utakmicu smatram jednom od boljih odigranih, ali jednostavno nije htjela...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #774 poslato: Februar 02, 2016, 06:56 »
Ja nisam Vidicev fan i u pocetku njegove karijere sam se protivio svakoj pomisli da ce biti ista od prosjecnog eurokup balvana ali kakvu je on karijeru imao to mislim nije imao niko od nasih igraca ikada.

Mozemo mi voljeti Deja, Mijata ali status kakav je imao on u jednom od najboljih klubova svijeta je nesto sto nismo imali jos od Vasovica.

Engleska liga je mjesto gdje foliranti ne prolaze . Bar ne na tom nivou i na tim visinama.
Mozda ti talenat moze faliti ali tamo si najveci ako si posten prema sebi, fudbalu, igracima i navijacima a on je u Mancesteru bio Bog.

Tako da svako pordjenje sa Milosevicem i slicnim evropskim mediokritetima je neumjesno.

Deki Stankovic je posebna prica i o njemu cu drugom prilikom.
Covjek koje ji imao sjajnu karijeru a imamo bi i bolju da nije poranio u inostranstvo.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #775 poslato: Februar 03, 2016, 05:33 »
Ja nisam Vidicev fan i u pocetku njegove karijere sam se protivio svakoj pomisli da ce biti ista od prosjecnog eurokup balvana ali kakvu je on karijeru imao to mislim nije imao niko od nasih igraca ikada.

Mozemo mi voljeti Deja, Mijata ali status kakav je imao on u jednom od najboljih klubova svijeta je nesto sto nismo imali jos od Vasovica.

Engleska liga je mjesto gdje foliranti ne prolaze . Bar ne na tom nivou i na tim visinama.
Mozda ti talenat moze faliti ali tamo si najveci ako si posten prema sebi, fudbalu, igracima i navijacima a on je u Mancesteru bio Bog.

E, svaka ti čast na odličnom poredjenju i na podsećanju na velikog Vasketa.

Zbilja, i Nemanja i Vaske su bili odlični defanzivci koji su ubrzo postali stub odbrane u svojim timovima. Potom, obojica su doživeli možda i najveću počast - da budu izabrani za kapitene svojih timova. Vidara u jednom od najvećih evropskih klubova ikad, a Vaske u klubu koji je tek počinjao svoj uzlet ka zvezdama. Sam kraj Vasketove karijere je bio kao ispisan rukom najboljeg holivudskog scenariste. Jer baš te godine, kada Vaske igra svoju poslednju sezonu, Ajax osvaja prvi od tri uzastopna KEŠ-a, a Vasketu će pripasti čast  da podigne "Ušatog" - gde? - u svetskom hramu futbala, čuvenom Wembeleyju, nakon pobede od 2:0 nad PAO-m (grčke lopine koji su prethodno "eliminisali" CZ u polufinalu ).
Nakon beogradske Marakane, londonski Wembeley je u to vreme bio drugi najvažniji fudbalski stadion u Evropi.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #776 poslato: Februar 03, 2016, 08:54 »
Nije niko poredio karijere Vidica i Milosevica vec ono sta su dali reprezentaciji.

Ako cemo da izvrcemo, onda samo naprijed. Vjerovatno cemo za par godina cuti i za Baneta Ivanovica kako je bio legenda reprezentacije i koliko je samo doprinio brojnim uspjesima  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #777 poslato: Februar 03, 2016, 10:55 »
Ne, nego se ovde pljuje Vidic jer "nije dao nista reprezentaciji" - sto nije istina - a kao (jedini) pozitivan primer se navodi Milosevic, koji je imao "blistavu reprezentativnu karijeru" - sto opet nije istina.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #778 poslato: Februar 03, 2016, 10:58 »
Nije niko poredio karijere Vidica i Milosevica vec ono sta su dali reprezentaciji.

Ako cemo da izvrcemo, onda samo naprijed. Vjerovatno cemo za par godina cuti i za Baneta Ivanovica kako je bio legenda reprezentacije i koliko je samo doprinio brojnim uspjesima  :zbunjen:

dok se ne pojavi neko bolji od Baneta on je ipak trenutno najbolji igrač reprezentacije i može se na neki način smatrati i legendom barem po broju mečeva koje je odigrao za nacionalni tim

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #779 poslato: Februar 03, 2016, 11:46 »
I Stankovic je postavio rekord po broju meceva za reprezentaciju, pa ne vjerujem ni sam da je zadovoljan sa onim sto je pruzio za sve te godine.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.