Videcrmo na sta ce ovo da izadje,licno nisam odusevljen big sofom i koncepcijom tima ali gazda i radonja valjda znaju sta rade. O Jaki nema potrebe pisati mnogo, igrac kojeg volis i kad gresi, vatra u timu i sumnjam da cemo nadoknaditi to sto su donosili on i kalina
Si gledao
Mekelelea? Meni se mnooogo sviđa. Opak PG i tu ćemo biti baš JAKI

, iako, priznajem, baš mi je žao MWilla. Nikada nismo imali takvog beka. No, sigurno Radonja i Gazda Čovke znaju neke stvari koje mi ne znamo kad su ga tako
lahko pustili niz vodu.
Glede Sofoa - delim tvoj stav. Ova kombinacija mi izgleda kao da je Radonja hteo po svaku cenu da dovede nekoga ko barem "podseća" na Bobija - ono, dominantan u reketu, ali ne baš pokretljiv i skočan dalje od koša. Dodatan problem može da bude to što je Sofo odavno prešao
sonu stranu brda. On ima još 2-3 godine max. i to je to. A kad već spominjem Bobija, nikako ne smem da izostavim Kalinu koji je često bio naš "X faktor" u reketu. Ko će sad da bude taj PF koji će da uskače i kupi otpatke? Msm, ko će da
radi za Sofoa? Luka? Nije on taj razbijač kao Kalina. Ne znam, no sva sreća pa se razumem u košarku ko Montos u radno vreme

.
Kaže PFC da nam fali još jedan igrač na poziciji 2-3 (otprilike ono što je Jaka igrao). Tu trenutno imamo Dangubu i Thompsona ("Lijepa li si..."

) što nikako nije dovoljno. Ima li domaćih igrača (mislim na celu ABA ligu) koji bi mogli tu da uskoče? Ili, da nam se vrati Simon ("uzeo si pehar, Simone, Simone, Simoneeee" ) ??
Pjer, ima li kakvih tračeva? Ajkula?