Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 344653 puta)

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #45 poslato: Avgust 26, 2015, 02:33 »
Ha ha dobra fora...Sofo oooo...... :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #46 poslato: Avgust 26, 2015, 03:59 »
http://www.kkcrvenazvezda.rs./index.php/article/kapiten-produzio-ugovor

Citat
KAPITEN PRODUŽIO UGOVOR

Kapiten Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović produžio je ugovor sa crveno-belima. Iako je imao važeći ugovor na još godinu dana, Mitrović je odlučio da produži saradnju sa Zvezdom i u sezoni 2016/2017.

Krilni-centar crveno-belih iza sebe ima izvanrednu takmičarsku godinu. Nakon što je imenovan za kapitena sa samo 21 godinom, prošle sezone podigao je čak tri pehara, u Kupu Radivoja Koraća, ABA ligi i Super ligi Srbije, a sa Zvezdom je izborio i plasman u Top 16 fazu Evrolige.

U elitnom klupskom takmičenju Evrope imao je učinak od 8,6 poena i 5 skokova u proseku, dok je u ABA ligi prosečno beležio 9,9 poena i 5,9 skokova po meču. Zanimljivo je istaći da je posle Branka Lazića, Luka Mitrović drugi starosedelac koji je ovog leta produžio saradnju sa crveno-belima.

Takođe, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić napravio je prvi rez u timu tokom priprema, pa su Ognjen Dobrić i David Miladinović prekomandovani u FMP. Đorđe Kaplanović i Nikola Čvorović nisu prošli selekciju, sa njima je sporazumno raskinut ugovor, kao i sa trojicom igrača iz Zvezdinog razvojnog tima FMP-a: Branom Đukanovićem, Radoslavom Pekovićem i Strahinjom Mićovićem.

A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #47 poslato: Avgust 28, 2015, 01:34 »
... jer smo tako u mogućnosti ...  :cigara:

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #48 poslato: Avgust 28, 2015, 05:11 »
Zirbes pauzira 4-6 nedelja ...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #49 poslato: Avgust 29, 2015, 08:33 »
Nijr strasno kako se cinilo na prvi pogled
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #50 poslato: Septembar 13, 2015, 11:13 »
statistika od juce

i sa danasnjeg meca

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #51 poslato: Septembar 14, 2015, 08:00 »
Citat
JAKA HVALA TI ZA SVE I SREĆNO!

KK Crvena zvezda i slovenački reprezentativac Jaka Blažič sporazumno su raskinuli ugovor.

KK Crvena zvezda Telekom želi mnogo uspeha, trofeja, sreće i zdravlja Jaki Blažiču u nastavku karijere, u kojoj će neozbrisivi deo biti i godine koje je proveo u crveno-belom dresu.

Jaka Blažič je od jeseni 2013.godine kada je došao u KK Crvena zvezda Telekom postao jedan od omiljenih kod navijača našeg kluba. Njegova ogromna borbenost, energija, želja za pobedom, i dobre igre u utakmicama koje su u prethodne dve godine pomogle da KK Crvena zvezde osvaja trofeje, donele su mu status ljubimca navijača, ali i igrača koji je igrajući u crveno-belom dresu napravio ozbiljan iskorak u svojoj karijeri, koja je u Beogradu bila obeležena i velikim uspesima.

Jaka je za dve sezone igranja u KK Crena zvezda, osvojio šampionske titule u ABA i košarkaškoj ligi Srbije, osvajač je i dva nacionalna kupa, od kojih je kao jedan od najboljih ostao upamćen po nastupima u Nišu u februaru 2015.godine.

- Hvala mojoj Zvezdi na dve predivne godine koje sam proveo i klubu i Beogradu. Rastajemo se u prijteljskim odnosima, a nikada neću zaboraviti velike utakmice koje sam odigrao ucrveno-belom dresu, navijače koji su me prihvatili kao malo koga i naravno sve trofeje koje sam osvojio sa Crvenom zvezdom. Momcima želim mnogo sreće, a ja se okrećem novim izazovima u karijeri – poručio je Jaka Blažič.

http://www.kkcrvenazvezda.rs./index.php/article/jaka-hvala-ti-za-sve-i-srecno
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2015, 08:00 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #52 poslato: Septembar 14, 2015, 08:19 »
Znači, nema više "Jaka Blažić - jaka Zvezda" ?  :(

A baš smo ga bili zagotivili. Najveći slovenački cigan  :klanja: .
Iako, moram da priznam da sam očekivao ovakav rasplet. Mislim da se Jaka jednostavno (više) ne uklapa u Radonjinu koncepciju. Pogotovo sa ovim novim pojačanjima on bi teško imao zagarantovano mesto u rosteru. Mislim da smo odradili sjajan prelazni rok i jedva čekam da ih sve vidim na delu. Najviše se radujem dolasku Mekela koji je prvi igrač njihove reprezentacije. Prosto da se čovek zapita, šta mu bi da dodje kod nas ?!  :zbunjen:  (Ah, da, pare od Kosova ) .

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #53 poslato: Septembar 14, 2015, 08:24 »
otjeraste najboljeg slovenačkog igrača s ovog EP-a... :kafa:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #54 poslato: Septembar 14, 2015, 08:32 »
otjeraste najboljeg slovenačkog igrača s ovog EP-a... :kafa:

Pa, ruku na srce, malo je "podivljao" ove godine. Na svakoj utakmici je imao nekoliko suludih pokušaja solo prodora gde bi se redovno zakucao u protivničkog igrača! Navijači su ga zavoleli zbog neverovatne požrtvovanosti - taj je leteo u reklame i zapisničke stolove samo tako. Ali, pored Lazića, Dangubića i THOMPSONA, Jaka realno nema šta da traži.

Pomalo neverovatno zvuči, zar ne? Do pre nekoliko godina je igrač njegovog ranga bio suva premija za nas, a danas nam je "višak" !?
Eh, Čovke, Čovke... šta napravi od onako uspešnog i stabilnog kluba !?   :whistling:
« Poslednja izmena: Septembar 14, 2015, 08:32 nyc »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #55 poslato: Septembar 14, 2015, 08:38 »
Treba vam još jedan igrač na poziciji 2-3 ako mislite u TOP 16. I vjerovatno će stići.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #56 poslato: Septembar 14, 2015, 09:07 »
Videcrmo na sta ce ovo da izadje,licno nisam odusevljen big sofom i koncepcijom tima ali gazda i radonja valjda znaju sta rade. O JJaki nema potrebe pisati mnogo, igrac kojeg volis i kad gresi, vatra u timu i sumnjam da cemo nadoknaditi to sto su donosili on i kalina
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #57 poslato: Septembar 14, 2015, 09:56 »
Treba vam još jedan igrač na poziciji 2-3 ako mislite u TOP 16. I vjerovatno će stići.
Vise nam treba 3/4, tviner varijanta ...

PG. Mekel, Jovic, sve izvesnije i Rebic .
SG. Lazic, Tompson, Guduric, s tim sto i Mekel moze da igra dvojku ...
SF. Dangubic, Tompson takodje moze, bar je u Ostendeu igrao trojku, u Bambergu ga nisam gledao, + Davidovac, cini mi se da je to tanko, pogotovo sto ce nam trebati neko ko moze da trci za pokretljivim cetvorkama defanzivlno ...
PF. Luka i Tejic.. fali tu neki Kalinic tip igraca, koji moze pre svega defanzivno da juri moderne strach cetvorke, to Luka i Tejic ne mogu da isprate nogama, a i ofanzivno nam treba neko da rasiri reket protivnika ...
C. ovde smo dobri, samo je pitanje, moze li eventualno Cirbes da se spusta u nekim varijantama poziciju nize, mada sumnjam ...

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #58 poslato: Septembar 14, 2015, 10:48 »
Videcrmo na sta ce ovo da izadje,licno nisam odusevljen big sofom i koncepcijom tima ali gazda i radonja valjda znaju sta rade. O Jaki nema potrebe pisati mnogo, igrac kojeg volis i kad gresi, vatra u timu i sumnjam da cemo nadoknaditi to sto su donosili on i kalina

Si gledao Mekelelea? Meni se mnooogo sviđa. Opak PG i tu ćemo biti baš JAKI  ;) , iako, priznajem, baš mi je žao MWilla. Nikada nismo imali takvog beka. No, sigurno Radonja i Gazda Čovke znaju neke stvari koje mi ne znamo kad su ga tako lahko pustili niz vodu.
Glede Sofoa - delim tvoj stav. Ova kombinacija mi izgleda kao da je Radonja hteo po svaku cenu da dovede nekoga ko barem "podseća" na Bobija - ono, dominantan u reketu, ali ne baš pokretljiv i skočan dalje od koša. Dodatan problem može da bude to što je Sofo odavno prešao sonu stranu brda. On ima još 2-3 godine max. i to je to. A kad već spominjem Bobija, nikako ne smem da izostavim Kalinu koji je često bio naš "X faktor" u reketu. Ko će sad da bude taj PF koji će da uskače i kupi otpatke? Msm, ko će da radi za Sofoa? Luka? Nije on taj razbijač kao Kalina. Ne znam, no sva sreća pa se razumem u košarku ko Montos u radno vreme   :yes: .

Kaže PFC da nam fali još jedan igrač na poziciji 2-3 (otprilike ono što je Jaka igrao). Tu trenutno imamo Dangubu i Thompsona ("Lijepa li si..."   :smeh3:  ) što nikako nije dovoljno.  Ima li domaćih igrača (mislim na celu ABA ligu) koji bi mogli tu da uskoče? Ili, da nam se vrati Simon ("uzeo si pehar, Simone, Simone, Simoneeee" ) ??

Pjer, ima li kakvih tračeva? Ajkula?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #59 poslato: Septembar 14, 2015, 10:51 »
Trač koji je išao prije 10-ak dana je da dovodite Deshauna Thomasa.  Da li se u međuvremenu šta izdešavalo po tom pitanju, pojma nemam.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.