Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 344590 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #210 poslato: Oktobar 17, 2015, 12:33 »
Radonja  :))
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #211 poslato: Oktobar 18, 2015, 06:56 »
Štuc.... :whistling:

Mitrović povredio koleno? :no:
« Poslednja izmena: Oktobar 18, 2015, 06:59 ladja »

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #212 poslato: Oktobar 18, 2015, 06:59 »
tarmi?

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #213 poslato: Oktobar 18, 2015, 07:15 »
Pade u vodu moje očekivanje da Zvezda neće imati više od 2-3 poraza u sezoni.
« Poslednja izmena: Oktobar 18, 2015, 07:16 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #214 poslato: Oktobar 18, 2015, 07:20 »
 Luks opet sjebao koleno
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #215 poslato: Oktobar 18, 2015, 10:28 »
http://www.kkcrvenazvezda.rs./teza-povreda-kapitena-18-10-2015.html
 :'( :'( :'(

jedino ne rekose jel pokidao ligamente,posto i prosli put kada je zeznuo koleno(na svu srecu bila je druga noga) isto je odsustvovao vise meseci,a opet je znacajno bolje prosao nego da je pokidao ligamente...
« Poslednja izmena: Oktobar 18, 2015, 10:29 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #216 poslato: Oktobar 18, 2015, 10:50 »
Citat
Митровић мора на операцију!
Категорија: Вести Објављено недеља, 18 октобар 2015 22:36 Аутор redstarbelgrade.info

Капитен Црвене звезде, Лука Митровић, доживео је вечерас на утакмици са Олимпијом повреду колена а резултати прегледа нису нимало добри.

Лука је наиме повреду лигамената чашице и мораће на операцију, после чега ће бити познато тачно када ће се вратити на терен. Добра вест је да су предњи укрштени лигаменти остали нетакнути.

Ова вест је још једна у низу лоших кад су повреде у питању. Наша екипа се бори са здравственим проблемима још од почетка сезоне, а сада је наша екипа остала без капитена и стартне четворке пред тешко гостовање у Мадриду.

Луки Митровићу желимо што бржи повратак и да се што пре врати на терен!
cini mi se da je ista stvar kao prosli put,samo druga noga.i tada je bila ostecena casica,tj bila je dislokacija i ostecenje casice,ligamenti nisu bili povredjeni.a mislim da je pauzirao 3-4meseca...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #217 poslato: Oktobar 18, 2015, 11:03 »
 Bice stradno tesko i psihicki.da se vrari posle iste povrede.Nista mi se ne svidja stanje u klubu a ova povreda ce jos pogorsati.Izglefa da povratak na mali kalemegdan nosi i povratak na staro

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #218 poslato: Oktobar 18, 2015, 11:05 »
E sad smo ga ugasili... :(

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #219 poslato: Oktobar 18, 2015, 11:25 »
 Vec dusebriznici teraju pola ekipe.Ni ja nisam prezadovoljan sta pruzaju novi igraci ali nisam za teranje bilo kog igraca vec da se pregrupisemo i uz dolazak jednog ili dva pojacanja poboljsamo igru

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #220 poslato: Oktobar 19, 2015, 01:14 »
ajkulin post,sa dobrim delom napisanog se slazem...
Citat
Najgora Radonjiceva utakmica u Zvezdi. Ucini je sve sto treba da izgubi i uspio je.

Na stranu promasena bacanja, trice sa 7 i po metara ali da vec drugi put zaredom ubijas momentum ekipi nepotrebnim rotacijama to je vecmnogo.

Zaista ne znam sta pokusava sa Rebicem.
Gubis i nadjes petorku koja za nekoliko minuta dolazi na 9 razlike i umjesto da nastavis da gazis ti sve zivo izmjenjas., dopustis im da se raspucaju i izgubis utakmicu.
Lazic i Jovic izasli iz opanaka, ostli osim gudure i mekela igrali preko one stvari i kao posledica toga obicno izadje neko vece sranje.

Da sam ja neko Simonovi u bi veceras zavrsio ugovor pa makar Sofo igra na 4. Onaj klinac se sprda s njim i Mitar mora igrat 30 minuta i naravno jos sranja izađe iz toga.

Molim nekoga od admina da posalje  Radonjicu sms i kaze  da ga je ajkula pitao sta je majke ti htio na kraju sa simonom i lazicem dok mu guduric i tompson sjede na klupi.
Ja nesto gluplje nisam vidio otkad je bata djora protiv rusa izveo sve napadace iako smo gubili 1:0.

Ovo je bas ozbiljan kiks koji nas strucni stab pre svega mora spustit na zemlju.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #221 poslato: Oktobar 19, 2015, 07:20 »
Kao sto napisah,vec se i o radonjicu raspravlja

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #222 poslato: Oktobar 19, 2015, 07:30 »
Pa dobro, nek se raspravlja. Nikome neće dlaka da fali sa glave zbog toga. I dobro je da se raspravlja, tako da i on ukapira da nije beli međed...

Big deal  :zbunjen:.

Ti, Pjer, znaš samo tako da uletiš sa nekim pričama (čuo sam, govori se, priča se...) koje imaju izuzetno dramatičan ton.
Ja, pak, nidje ne vidim nikakvu dramatiku. Malo smo se zahebali u sastavu rostera - bože moj, zar se nije i "gospodin" zajebao više puta? Pa opet nikom ništa.
Krenule i povrede da nas seku - bože moj, desi se, nažalost.
I šta ćemo sad?! Da MENJAMO trenera??

Može, ali samo ako nam se ponudi Greg Popovich lično. I to za male pare, pošto je sentimentalan prema postojbini svog pradjeda.

Zna li iko kako funkcioniše osiguranje u ovakvim situacijama? Koja li se tek tu lova vrti?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #223 poslato: Oktobar 19, 2015, 08:27 »
 obično se kod Srba a pogotovo sigana ne raspravalja ako se ne radi o nečijoj glavi :D

kako je krenulo moraće radonjić svakom navičaju i posebno navijačima iz fotelje da polaže račune zašto igra neki igrač, zašto se ne prave akcije za novu zlatnu koku Miška zalizanog i zašto su prodati  najbolji igrači a dovedeni neka pojačanja(za solidnu lovu) ništa više od lazića i simonovića
Mnogi su radonjića terali i prošle seone kad smo imali najbolje rezultate u ovom veku a bogami imalo šire a tek ove sezone koja sigurno neće biti tako uspešna mogu da zamislim šta će biti. Obično kad se klub podigne na noge i osvoji dugo očekivane trofeje stiže i najezda onih koji sve znaju i koji bi to mnogo bolje naravno uz obavezno da moraju da igraju "naša deca". Nagledali smo se toga nažalost decenijama unazad, sad samo čekam da se pojave anđus i ona gnjida jakovljević i povedu kolo ...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #224 poslato: Oktobar 19, 2015, 09:00 »
Pero,uvek sam kritikovao stvari koje ne valjaju,ovu utakmicu je radonjic zestoko zeznuo.sto ne znaci da iko treba i da razmislja o teranju,tj ako iole ima pameti u upravi,apsolutno im to nece pasti na pamet.pre bi rekao da kao uvek lesinare i prave razne afere ljudi koji su oko kluba ili mu bliski.
Iskreno citao sam kkcz forum,i onako iritantan i ljigav lik poput stele se retko gde moze naci.a eto on vazi za navijaca bliskog klubu,upravi,bivsi neki kao sponzorcic....