Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343498 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #825 poslato: Decembar 30, 2015, 10:53 »
Nazalost na b92 ne pisu samo klinci
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #826 poslato: Decembar 30, 2015, 11:13 »
Nazalost na b92 ne pisu samo klinci

Isto tako nažalost danas je mnogo debila i frustriranih pa im to dođe kao lek za svoju bedu...

Bilo kako bilo u ponedeljak igramo užasno važnu utakmicu u Pioniru protiv Cedevite.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #827 poslato: Decembar 30, 2015, 11:58 »
Sto se cudis kad i ovde na forumu koji slovi kso vrlo.pristojan mozemo videti bedaste komemtare kao veceras na ovoj temi

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #828 poslato: Decembar 31, 2015, 11:40 »
Nemoj Starino sve nas stavljati u isti koš.
Igra, rezultat i na kraju sam odnos prema igri je poražavajuć za ovu ekipu koja je sastavljena od odličnih pojedinaca.
I to je minimum drugi put u najelitnijem takmičenju da se ovako ležerno izgubi stečena prednost.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #829 poslato: Decembar 31, 2015, 11:44 »
 neka rasprave nova godina je ... :nono:
 ubuduće malo birajte reči kad na temi o KKCZ komentarišete učinak Zvede u EL

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #830 poslato: Decembar 31, 2015, 12:20 »
neka rasprave nova godina je ... :nono:
 ubuduće malo birajte reči kad na temi o KKCZ komentarišete učinak Zvede u EL

Tako je....kad im ja ništa nisam zamerio pa ni Radonji..onda stvarno nema rasparave! :D

Srećna nam nova godina neka bude uspešna barem kao 2015. :aplauz:

Btw.Naši su još u Istanbulu jer su otkazani svi letovi zbog snega još noćas! :wacko:
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2015, 12:22 ladja »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #831 poslato: Januar 02, 2016, 02:50 »
covke o duletu

Citat
Koliko je realno da se Dušan Ristić vrati u crveno-beli dres u skorijoj budućnosti?

“Dušan Ristić je samo fizički otišao iz Crvene zvezde. Papirološki, on je i dalje igrač Zvezde. Kada završi univerzitet, on je Zvezdin igrač. Ako bi se neke stvari događale ranije, njemu su otvorena vrata u Crvenoj zvezdi i neka ovu moju izjavu smatra nekom vrstom poziva, ali bez ikakve obaveze. Žao mi je što je prerano otišao za Ameriku. On je tek ove godine počeo da igra i igra sve bolje. Mi se nismo konfliktno rastali, nismo imali konflikt ni sa njim, ni sa njegovim roditeljima, ali jesmo sa njegovim menadžerima Spomenkom Pajevićem i Delićem koji su iskoristili iskrenu saradnju sa nama da podvedu tako mladog igrača u Ameriku.”
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #832 poslato: Januar 02, 2016, 09:48 »
Evo na rts-u kako je srpska omladina drala partizanske košarkašedok nam nisu kidnapovali nNikolića i sapera
« Poslednja izmena: Januar 02, 2016, 10:02 Blefer »

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #833 poslato: Januar 02, 2016, 10:19 »
Drali su ih i posle toga.

Mada je tu malo pusteno scenaristi na volju.

Inace cijeli film jedno veliko govno.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #834 poslato: Januar 02, 2016, 11:58 »
Drali su ih i posle toga.

Mada je tu malo pusteno scenaristi na volju.

Inace cijeli film jedno veliko govno.

Bili smo prvaci sveta?

Jedan od retkih domaćih filmova koje nisam moga pogledati do kraja koliko je loš... a ni malo jeftin film za naše prilike.Šteta ulupanih novaca.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #835 poslato: Januar 03, 2016, 12:58 »
Za to smece sam platio kartu za bioskop. Jebao me pas.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #836 poslato: Januar 03, 2016, 08:45 »
ja dvije. odveo zenu. mos mislit kako se smorila :).

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #837 poslato: Januar 03, 2016, 09:20 »
Evo na rts-u kako je srpska omladina drala partizanske košarkaše dok nam nisu kidnapovali nNikolića i sapera

SumLJaš?????

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #838 poslato: Januar 03, 2016, 12:35 »
tu nema sta da se sumlja ni sumnja,jer je opste poznato da su nikolic i saper(zajedno sa rodjenim bratom) po naredbi presli u kkp. uz to darko bajic koji je radio film je partizanovac,pa sam opet po netu naletao na pricu o ciganskoj propagandi,pljuvanju partizana i sl. sta bi tek bilo da je neki zvezdas iz svog ugla obradio datu temu...
a evo sta bora stankovic kaze zasto je on presao u kkp
Citat
A zašto ste vi prešli u Partizan?
Da bih dobio pasoš. Osnosno, da bih bio siguran da ću dobijati pasoš. Dobijao sam ga ja i ranije, ali u jednom trenutku je nekom palo na pamet da mi ne daje više. Naravno, bio sam mlad čovek, hteo sam da putujem. Otići u inostrantvo u to vreme, to je bio san. Pobunio sam se, i mislio sam da je put do toga preko Partizana. Ali, ni to nije put. U početku ni Partizan nije hteo da me primi, jer su neki funkcioneri Zvezde, ili neki košarkaški funkcioneri intervenisali da me Partizan ne primi. Takva su vemena bila. Međutim, posle toga su formirali treći klub, Železničar, i tu sam igrao, ušli smo u prvu ligu, i posle dve godine sam otišao u Partizan bez ikakvih problema. U Partizanu sam igrao dve sezone. I tada sam već imao siguran pasoš. Posle toga više nisam imao problema. Takvo vreme je bilo, jednostavno dođe neki šef i kaže ti: "Ne može." I ne pita se zašto, prosto ne može. Prekinuo sam veze s Partizanom čim sam prestao da igram, i onda sam postao priučeni trener OKK Beograda.
toliko o prici o jednakoj potpori vlasti zvezdi i partizanu,ali da su eto samo druga krila(sluzbe) vlasti bili potpora tim timovima...

ne ulazeci sada uopste u pricu o zvezdi kao reakciji,jer mi nije uopste cilj da se sada prica o tome,evo nesto sto grobari ne zele da shvate. da se razumemo ovde bora cak ne prica direktno o zvezdi,nego uopsteno o bavljenju kosarkom i tadasnjem stanju.ali upravo prica ono sto je ovde najvise profa objasnjavao,a i neki drugi...
Citat
Zadranin Josip Đerđa je u pomenutom filmu ispričao kako nije imao s kim da priča o svom ocu, koji je je završio u zatvoru jer je za vreme rata bio regrutovan u italijansku vojsku - sve dok nije ušao u reprezentaciju. A tamo su svi imali slične priče. I zaista, većina velikih košarkaških imena u godinama formiranja sporta imali su razloga za "antirežimska" osećanja; bilo da su imali ideološki nepodobni predznak, ili su bili među decom poslatom na Sremski front.
Zato Boru Stankovića, na početku razgovora, pitamo za taj segment košarkaškog fenomena.
U okolnostima koje su vladale u državi i kako se upravljalo državom gde su sve aktivnosti bile pod kontrolom i vođstvom partije i ideologije, nije bilo moguće stvarati neke klanove koji bi se stvarali i koji bi išli mimo ideologije. Mogla je u to vreme da postoji neka vrsta pasivnog otpora, ali nevidljiva. Jednostavno, dogodilo se da smo se tako skupljali. To je prvenstveno bio đački sport, studentski sport. Mi smo se znali iz škola, iz gimnazijskih klupa. Tačno je da je bilo dosta velikih košarkaških imena koja su imala takvu sudbinu. Ipak, sigurno je i da košarka nije povezivana s bilo kakvom političkom idejom, ili nekom vrstom bunta", počinje legenda naše kraljice sportova.
http://www.nedeljnik.co.rs/sr/ekskluzivno/bora-stankovi-koarka-je-bila-sport-disidenata
« Poslednja izmena: Januar 03, 2016, 05:06 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #839 poslato: Januar 04, 2016, 01:11 »
upravo čitam da je Mekelova mjesečna plaća bila 50 000 dolara, što je tek malo manje eura...
tri mjeseca je bio u Zvezdi, pokupit će tri plaće, i sad adio...

150 000 dolara za koliko odigranih tekmi, koliko minuta na parketu?! lik će Zvezdu imat u lijepom sjećanju... :rofl:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč