Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343863 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #840 poslato: Januar 04, 2016, 01:13 »
ak je ovo doista izjavio, i to namjerava, svaka mu čast...

intervju Zirbesa

"Kakav je život u Beogradu?"
"Savršen. Počevši od hrane koja mi se neverovatno mnogo dopada pa sve do srdačnosti ljudi koja je tolika da čovek ponekad ostane bez teksta. ... Dopada mi se toliko da ću jednog dana ovde živeti."
"Kako to misliš?"
"Želim da se posle karijere nastanim u Beogradu. Najviše bi voleo da se oženim i dobijem decu koja će ovde ići u nemačku školu."
"Znači nema povratka u Nemačku - čak ni posle karijere?"
"Nemojte me pogrešno razumeti. Ja sam Nemac, nemački sam reprezentativac i Nemačka je moja domovina. Ali i Beograd je postao moja domovina. To je kao da sam ovde pronašao ono što sam uvek nosio u sebi ali nisam znao. Poistovećujem se sa ljudima ovde, prihvatili su me i ne osećam se kao stranac. Prihvatili su me kao jednog od njih. Za stolom, pri ručku svi pričaju srpski koji u međuvremenu razumem i uvek dodajem nešto na engleskom. Ponašaju se prema meni kao da sam jedan od njih. Mnogi posle završetka karijere idu na Majorku, ja ću se radije vratiti ovamo. Imam osećaj da sam ovde našao svoje mesto. Nemačka je ekonomski veoma jaka i kada živiš u Nemačkoj ništa ti ne nedostaje. U Srbiji je drugačije, zemlja nije ekonomski jaka i plate su veoma niske. Ali zato što nemaju mnogo materijalnih sredstava ljudske vrednosti su im mnogo važnije.
Spremni su da pomognu u svakom trenutku i socijalni odnosi su veoma važni. Još uvek postoje odlasci na kafu i još uvek se vide deca koja se igraju na ulici. Ja imam sreću da mogu da izvučem pozitivno iz obrju strana. U Nemačkoj sam započeo karijeru i zato sam finanskijski osiguran. Ali onaj veći životni kvalitet koji se sastoji iz međuljudskih odnosa ovde je po meni veći. Ali, iako ću kasnije živeti ovde nikada neću zaboraviti odakle dolazim.
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #841 poslato: Januar 04, 2016, 01:25 »
upravo čitam da je Mekelova mjesečna plaća bila 50 000 dolara, što je tek malo manje eura...
tri mjeseca je bio u Zvezdi, pokupit će tri plaće, i sad adio...

150 000 dolara za koliko odigranih tekmi, koliko minuta na parketu?! lik će Zvezdu imat u lijepom sjećanju... :rofl:
a gde citas? mesecna plata bi trebala da mu je 30k (cini mi se) dolara.a da je najskuplji bio sofo sa 325k eura...

sto se tice zirbesa, taj intervju se pojavio,dat je nemackim novinama,sumnjam da je izmisljeno. verujem da mu se svidja ovde,pa cak mozda je i odlucio da zivi ovde posle kraja karijere,ali do tada moze 10 puta da se predomisli...
« Poslednja izmena: Januar 04, 2016, 01:26 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #842 poslato: Januar 04, 2016, 01:38 »
upravo čitam da je Mekelova mjesečna plaća bila 50 000 dolara, što je tek malo manje eura...

150 000 dolara za koliko odigranih tekmi, koliko minuta na parketu?! lik će Zvezdu imat u lijepom sjećanju... :rofl:

Nije 50 000. 70 000 i jos ga placamo.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #843 poslato: Januar 04, 2016, 01:40 »
ak je ovo doista izjavio, i to namjerava, svaka mu čast...

intervju Zirbesa

"Kakav je život u Beogradu?"
"Savršen. Počevši od hrane koja mi se neverovatno mnogo dopada pa sve do srdačnosti ljudi koja je tolika da čovek ponekad ostane bez teksta. ... Dopada mi se toliko da ću jednog dana ovde živeti."
"Kako to misliš?"
"Želim da se posle karijere nastanim u Beogradu. Najviše bi voleo da se oženim i dobijem decu koja će ovde ići u nemačku školu."
"Znači nema povratka u Nemačku - čak ni posle karijere?"
"Nemojte me pogrešno razumeti. Ja sam Nemac, nemački sam reprezentativac i Nemačka je moja domovina. Ali i Beograd je postao moja domovina. To je kao da sam ovde pronašao ono što sam uvek nosio u sebi ali nisam znao. Poistovećujem se sa ljudima ovde, prihvatili su me i ne osećam se kao stranac. Prihvatili su me kao jednog od njih. Za stolom, pri ručku svi pričaju srpski koji u međuvremenu razumem i uvek dodajem nešto na engleskom. Ponašaju se prema meni kao da sam jedan od njih. Mnogi posle završetka karijere idu na Majorku, ja ću se radije vratiti ovamo. Imam osećaj da sam ovde našao svoje mesto. Nemačka je ekonomski veoma jaka i kada živiš u Nemačkoj ništa ti ne nedostaje. U Srbiji je drugačije, zemlja nije ekonomski jaka i plate su veoma niske. Ali zato što nemaju mnogo materijalnih sredstava ljudske vrednosti su im mnogo važnije.
Spremni su da pomognu u svakom trenutku i socijalni odnosi su veoma važni. Još uvek postoje odlasci na kafu i još uvek se vide deca koja se igraju na ulici. Ja imam sreću da mogu da izvučem pozitivno iz obrju strana. U Nemačkoj sam započeo karijeru i zato sam finanskijski osiguran. Ali onaj veći životni kvalitet koji se sastoji iz međuljudskih odnosa ovde je po meni veći. Ali, iako ću kasnije živeti ovde nikada neću zaboraviti odakle dolazim.

Sto d ane ostane?
Gledaju ga ko Boga, jebe najbolje ribe u neogranicenim kolicinama.
Samo treba pola d aprebaci radonji jer je dosao ka rezervni centar viceprvaka Njemacke a vidi ga sad.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #844 poslato: Januar 04, 2016, 02:44 »

a gde citas? mesecna plata bi trebala da mu je 30k (cini mi se) dolara.a da je najskuplji bio sofo sa 325k eura...

sto se tice zirbesa, taj intervju se pojavio,dat je nemackim novinama,sumnjam da je izmisljeno. verujem da mu se svidja ovde,pa cak mozda je i odlucio da zivi ovde posle kraja karijere,ali do tada moze 10 puta da se predomisli...
jedan vaš na snetu ostavio ovo...

https://twitter.com/RoeyGladstone
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #845 poslato: Januar 04, 2016, 02:58 »
 baš me briga koliko košta Mekel i koliko će i kad uspeti da naplati od KKCZ
 ljiga je tamo gde mu je mesto u ćošku pored terena i sem finansijski ne  može nikako drugačije štetiti Zvezdi
 mene zanim ko igra i kolik o pruža ne terenu a finansije ima ko da vodi ...   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #846 poslato: Januar 04, 2016, 03:01 »
činjenica je da vas je zajebao, ili da ste se sami zajebali s njim...
koliko god pokupio, pokupio je previše, s obzirom na koliko je igrao i pružao...

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #847 poslato: Januar 04, 2016, 03:10 »
Ova moda da se gleda u novcanik je stvarno cudna.

naravno da smo se zajebali pa da kosta 100 eura cim sjedi i prima pare.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #848 poslato: Januar 04, 2016, 06:54 »
Dosta piplova u Pioniru s obzirom na kijamet preko 5500 možda i 6000 celih..utakmica zanimljiva igra i ne baš neka.Štimara najbolji za sada...Kinsi  za sada vrlo dobar u oba pravca... :palac:

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #849 poslato: Januar 04, 2016, 07:48 »
radonjic bi dobro trebao da se zamisli zasto mu ekipa izgleda ovako u zadnjoj cetvrtini dvije utakmice za redom.

Ako je protiv efesa u pitanju kvalitetniji tim za ovo nema opravdanja.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #850 poslato: Januar 04, 2016, 07:55 »
Ovo polako prestaje biti zanimljivo..... :zbunjen:

P.S.Gudurić..... :aplauz: muda do poda! :klanja:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #851 poslato: Januar 04, 2016, 08:02 »
kako sigurno dobit Zvezdu?! daj im +11 uoči zadnje četvrtine... :smeh1:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #852 poslato: Januar 04, 2016, 08:07 »
briljantno vođenje Deje u zadnjoj četvrtini... :klanja:

imaš Bilana sa 4 osobne cijelu četvrtinu, i umjesto da ga izbaciš vanka, pustiš da igra i zavali ti ključne poene...

ovo što je Pullen radio zadnju četvrtinu je s jedne strane doista za  :klanja: , ali i bruka za suparničku ekipu koja ga nije mogla sačuvat...

zadnji napad i dogovor Deje i igrača, pokazuje koliko su tu svi pogubljeni...

s druge strane, Kinsey je odličan, iako jadnik sve sam mora kreirat...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #853 poslato: Januar 04, 2016, 08:13 »
Kad u petak dobijemo fener druga će se pjesma pevati
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #854 poslato: Januar 04, 2016, 08:15 »
Ako Partizan dobije veceras oba beogradska tima mogu do kraja ABA lige da igraju uglavnom rekreativno bez takmicarskog naboja.
Zvezda ne moze ni dolje ni gore a Partizan ne moze ispast a ne moze ni na f4.