Rekoh ja nesto ranije da je kod prosečnog srpskog navijača Dule ušao u mozak i sad velika većina trenere posmetra upoređjući ih sa Dulom i ako nisu barem blizu njegovog ponasanja nista ne valjaju.Ja mogu da kažem da sam prezadovoljan radom i pre svega ponasanjem Dejana Radonjića , od kad je došao u Zvezdu,uveo je žestok rad i gospodsko ponašanje a to je ono što najviše cenim u sportu. Ima i sjajne rezultate ali to obično kod Srba nije na ceni.Ne tračari po bg kafićima pa nije čudo što i dalje nije "ubedio" javnost da je dobar trener.Informacija o sukobu sa Čovićem je totalno netačna, sve ide po planu i ekipa se sprema za vrlo bitan meč protv Efesa
Evo i nesa uporedjenje pravi na to kako bi groGrobari ja ipak gledam kako bi to radio cska ili barsa. Ekipa i trener koji dobiju real,bajern,Himki,pao,lokomotivu ne mogu biti losi i neuspješni. To što ne psuju, vataju za vrat, tuku studije je po meni plus ali kod nekih vidim da je to zamerka
U pravu su braća Grobari kad kažu da zvezdina košarkaška publika ima kompleks od partizana
Citat: Blefer Februar 22, 2016, 10:58 Evo i nesa uporedjenje pravi na to kako bi groGrobari ja ipak gledam kako bi to radio cska ili barsa. Ekipa i trener koji dobiju real,bajern,Himki,pao,lokomotivu ne mogu biti losi i neuspješni. To što ne psuju, vataju za vrat, tuku studije je po meni plus ali kod nekih vidim da je to zamerkaa gde sam ja rekao da je ekipa losa?nisam rekao ni da je trener los,ali da ima jako vidljivih nedostataka to je i te kako jasno i vidljivo. svaka kritika koja je argumentovana je dobrodosla,a ovo tvoje pocinje da mi lici na branjenje radonje po svaku cenu. nema potrebe da ga branis od mene,kada tacno navedem sta ne valja. nisam spominjao smenu i sl,grese i najbolji,a radonja je daleko od najboljeg.posebno nisam mu zamerao sto ne psuje,ne vata za vrat i sl stvari...
Titula u kls je već uknjizena a ABA ide u bratsku CG ove godine. Ja sam pre zadovoljan dosadašnjim rezultatima a ulazak u top8 bi baš bio poklon koji ću dugo pamtiti
Citat: Blefer Februar 22, 2016, 10:14 Titula u kls je već uknjizena a ABA ide u bratsku CG ove godine. Ja sam pre zadovoljan dosadašnjim rezultatima a ulazak u top8 bi baš bio poklon koji ću dugo pamtitiZadovoljan si 3. mjestom u ABA ligi, gubitkom kupa, sa dva sramotna poraza od partizana te jos dva protiv Olimpije i Igokee a pljuvao si Mekela koliko si mogao a njegove partije nisu bile nista losije od onoga sto mi pruzamo u domacim takmicenjima. Naprotiv.
radonjic se plasi utakmica koje mora dobiti i ukoci se i uplasi i to prenese na ekipu jer s epotpuno pogubi.Kad je opusten to mnogo bolje ide.On je covjek koji nema dovoljno vjere u sebe.