Autor Tema: KK Crvena zvezda 2015/2016  (Pročitano 343797 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2015/2016
« Odgovor #1140 poslato: Februar 22, 2016, 12:11 »

Rekoh ja nesto ranije da je kod prosečnog srpskog navijača Dule ušao u mozak i sad velika većina trenere posmetra upoređjući ih sa Dulom i ako nisu barem blizu njegovog ponasanja nista ne valjaju.
Ja mogu da kažem da sam prezadovoljan radom  i pre svega ponasanjem Dejana Radonjića :respect , od kad je došao u Zvezdu,uveo je žestok rad i gospodsko ponašanje a to je ono što najviše cenim u sportu. Ima i sjajne rezultate ali to obično kod Srba nije na ceni.Ne tračari po bg kafićima pa nije čudo što i dalje nije "ubedio" javnost da je dobar trener.
Informacija o sukobu sa Čovićem je totalno netačna, sve ide po planu i ekipa se sprema za vrlo bitan meč protv Efesa

Potpisujem...

Podrška za Radonju...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1141 poslato: Februar 22, 2016, 12:33 »
Evo i nesa uporedjenje pravi na to kako bi groGrobari ja ipak gledam kako bi to radio cska ili barsa.  Ekipa i trener koji dobiju real,bajern,Himki,pao,lokomotivu ne mogu biti losi i neuspješni. To što ne psuju, vataju za vrat, tuku studije je po meni plus ali kod nekih vidim da je to zamerka
a gde sam ja rekao da je ekipa losa?nisam rekao ni da je trener los,ali da ima jako vidljivih nedostataka to je i te kako jasno i vidljivo. svaka kritika koja je argumentovana je dobrodosla,a ovo tvoje pocinje da mi lici na branjenje radonje po svaku cenu. nema potrebe da ga branis od mene,kada tacno navedem sta ne valja. nisam spominjao smenu i sl,grese i najbolji,a radonja je daleko od najboljeg.posebno nisam mu zamerao sto ne psuje,ne vata za vrat i sl stvari...
« Poslednja izmena: Februar 22, 2016, 12:33 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1142 poslato: Februar 22, 2016, 01:07 »
E, sad ste se uhvatili onog nebitnog komentara o DV. Trebalo je ustvari da spomenem Karija, Trifu, pa i Uvalina da bih, izgleda, objasnio šta mislim. HARIZMA i ENERGIJA i AUTORITET i PETLJA!
Jel sad jasnije?

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1143 poslato: Februar 22, 2016, 01:13 »
Dobro opšte poznata činjenica je da je kod Radonje problem kad mu njegov šablon ne prođe onda dođe do problema.
Ali ga terati i praviti sranja sa ekipom posle svakog poraza je debilno i nije vredno jednog kluba kakav Zvezda pokušava da postane i u koje je uloženo toliko energije a Boga mi i para.

Tu se slažem i sa Nenadom ali i sa Perom...ja sam prvi koji će da "pljune"ako treba po Radonji ali treba mu i dati podršku kad je teško i kad ne ide!Dule je imao sto puta gora izdanja pa ga Grobari nikada nisu terali iz Partizana pa čak ni prošle sezone i sezone pre kada je upao u samodestrukciju što sebe što kluba i borio se protiv Vetrenjača...

Lako je navijati i sve kad se pobeđuje treba biti jak i kad se gubi i kad ne ide sve kako treba.

Ja verujem da će već u petak u Vršcu sve biti kako treba... :aplauz:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1144 poslato: Februar 22, 2016, 01:32 »
U pravu su braća Grobari kad kažu da zvezdina košarkaška publika ima kompleks od partizana
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1145 poslato: Februar 22, 2016, 01:44 »
U pravu su braća Grobari kad kažu da zvezdina košarkaška publika ima kompleks od partizana

Ima istine u tome,previše se povlače paralele sa Partizanom a posebno sa Duletom...

Mada onim pacijentima što na tebe kidišu nema pomoći njima i osvajanje Evrolige ne bi pomoglo.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1146 poslato: Februar 22, 2016, 01:56 »
Evo i nesa uporedjenje pravi na to kako bi groGrobari ja ipak gledam kako bi to radio cska ili barsa.  Ekipa i trener koji dobiju real,bajern,Himki,pao,lokomotivu ne mogu biti losi i neuspješni. To što ne psuju, vataju za vrat, tuku studije je po meni plus ali kod nekih vidim da je to zamerka
a gde sam ja rekao da je ekipa losa?nisam rekao ni da je trener los,ali da ima jako vidljivih nedostataka to je i te kako jasno i vidljivo. svaka kritika koja je argumentovana je dobrodosla,a ovo tvoje pocinje da mi lici na branjenje radonje po svaku cenu. nema potrebe da ga branis od mene,kada tacno navedem sta ne valja. nisam spominjao smenu i sl,grese i najbolji,a radonja je daleko od najboljeg.posebno nisam mu zamerao sto ne psuje,ne vata za vrat i sl stvari...
nisam ni pisao da tvrdis da je ekipa loša već da uporedjujes kako bi to odradili Grobari a tonje čini mi se postala omiljena zanimacija zvezdasa

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1147 poslato: Februar 22, 2016, 04:13 »
Titula u kls je već uknjizena a ABA ide u bratsku CG ove godine. Ja sam pre zadovoljan dosadašnjim rezultatima a ulazak u top8 bi baš bio poklon koji ću dugo pamtiti

Zadovoljan si 3. mjestom u ABA ligi, gubitkom kupa, sa dva sramotna poraza od partizana te jos dva protiv Olimpije i Igokee a pljuvao si Mekela koliko si mogao a njegove partije nisu bile nista losije od onoga sto mi pruzamo u domacim takmicenjima. Naprotiv.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1148 poslato: Februar 22, 2016, 04:15 »
radonjic se plasi utakmica koje mora dobiti i ukoci se i uplasi i to prenese na ekipu jer s epotpuno pogubi.
Kad je opusten to mnogo bolje ide.
On je covjek koji nema dovoljno vjere u sebe.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1149 poslato: Februar 22, 2016, 04:42 »
Titula u kls je već uknjizena a ABA ide u bratsku CG ove godine. Ja sam pre zadovoljan dosadašnjim rezultatima a ulazak u top8 bi baš bio poklon koji ću dugo pamtiti

Zadovoljan si 3. mjestom u ABA ligi, gubitkom kupa, sa dva sramotna poraza od partizana te jos dva protiv Olimpije i Igokee a pljuvao si Mekela koliko si mogao a njegove partije nisu bile nista losije od onoga sto mi pruzamo u domacim takmicenjima. Naprotiv.
zadovoljan sam plasmanom u top 16 i sjajnim pobedama u EL nad vrlo jakim protivnicima i to mi je odrednica kad ocenjujem rad trenera i ucinak igraca a ne tracaranje po kaficima i narucivanje placenickih tekstova u blicu
Mekel je bio mnogo placen za ono sto je prikazivao a vi njegoi branioci lika i dela imate vrlo cudne kriterijume. Njega bina primer iako najvise kosta cekali debet meseci da odigra korektnu uatakmicu ali zato stimca,lazica i simona iako svi zajedno ne kostaju kao Mekel ne mozete da svarite nikako i samo cekate priliku za kritiku. Isto je i sa Radonjicem koji radi sjajan posao a kosta skoro nista, medjutim kriticari samo cekaju greskua asutra bi nekog skupog trifu cekali dve sezone da dobije bitnu utakmicu. Za odrdjeni broj ovih sto napadaju znam da imaju sukob interesa i cekaju povratak naprednjaka u klub ali sam yacudjen sto dobar deo normalnepublike vrlo lako pada pod njihovu propagandu pa zato i ovde citamo kritike na rad trenera koji je najuspesnjii u zadnjih 30 godina KKCZ

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1150 poslato: Februar 22, 2016, 05:34 »
Ti bi ispolitizovao i izgeneralizovao djecju priredbu.

Ja citam tekstove u blicu?

Ja mrzim i smjenjujem radonjica?
Ja pljuvam Stimca, Lazu ili Simona?
Ovdje pricam ja u svoje ime i nicije drugi.
Nemoj da vadim tekstove sa fejsa posle Cibone.
Sto se tice mekela odigrao je lose EL i odlicno Abu.
Zvezda je posle njega bila losa u abi i odlicna u evroligi.
Da li Zbog njegovog odlaska ili Milerovog dolaska ne znam.
Koliko je bio placen boli me ona stvar da oprostis.
Iako sticajem okolnisti znam.
Dakle Radonjic se obrukao par puta dobro. Isto kao Mekel sa razlikom da Mekel nije dobio drugu sansu.
A puno vise rezultati zavise od trenera.

Ajde da ja malo generalizujem.
Vi " radonjisti" tvrdite kako je normalno da trener zasere nekad jer i on je covjek i ima pravo na greske.
I potpuno se slazem sa tim.
Evo i "vi" vjerujem .
Pa cemu se onda bunite kad neko kritikuje  pojedinacne utakmice ili neki dio sezone bez naznaka da mu zele odlazak?
Malo se ne slazete sami sa sobom. Ili moramo da zauzmemo stav da je on ili bezgresan ili totalna vezara?

I onda se buni na Tita...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1151 poslato: Februar 22, 2016, 06:19 »
radonjic se plasi utakmica koje mora dobiti i ukoci se i uplasi i to prenese na ekipu jer s epotpuno pogubi.
Kad je opusten to mnogo bolje ide.
On je covjek koji nema dovoljno vjere u sebe.

Nisam dovoljno stručan da prokomentarišem tvoju dijagnozu, tj. ovo poslednje, ali se potpuno slažem sa prvim delom. 

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1152 poslato: Februar 22, 2016, 06:49 »
 Kritikovati Radonjića nakon poraza od Cibone u Areni i kritikovati ga danas nisu baš iste stvari. Umedjuvremenu jje ponešto osvojio,poslao u većina lovišta najmrskijeg neprijatelja i stvorio nekolicinu odličnih igrača na kojima zvezda zaradjuje. Možda je nekom to.malo pa traže da se mora dobiti svaki meč a to teškoda mmože i Željko Obradović da garantuje.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1153 poslato: Februar 22, 2016, 06:54 »
ja Budućnost vidim kao ekipu s najmanje šansi da uzme naslov, neovisno što su prvi...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1154 poslato: Februar 22, 2016, 06:56 »

rekao sam ja odavno da će se plakat za Mekelom... ::)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč