Da i ja kazem koju za dnevnik.
Ofsajda nije bilo,kao i sto smo se svi slozili. Penal po strogim fudbalskim pravilima vjerovatno jeste,iako ja ovakve stvari nikad ne bi svirao jer je ovo klasicna simulacija. Sudija nije imao ovaj snimak od naprijed, vec je stajao iza njih dvojice cini mi se, mislim da je on bio u poziciji iz koje vise djeluje da jeste penal nego iz ove iz koje smo mi gledali.
Medjutim, ni ofsajd ni penal ne aboliraju nase bolide iz loze pune masnih svinjskih glava. Dabogda crkli, onako sve na gomilu. I svi oni koji su nam unistavali klub svih ovih godina. Dok je ove uprave, srece u FKP biti nece. Isto sam govorio za prethodnu i za onu prije nje, ali je ova definitivno najgora. Sa takvim iskustvom, ne bih se vise usudio nikad da viknem 'Uprava napolje'. Pusti djavola, ne mogu zamislit kako izgleda gore od ovoga.
Saopstenja i sve ostale gluposti od izjava koje dolaze iz FKP nisam ni citao,niti mi pada na pamet. Klub koji za jednog od najboljih mladih igraca Evrope mora da plati 2,5 miliona da bi otisao je spreman ili za ozbiljnu policijsku istragu i presude,ili za katanac. S obzirom da ovo prvo nikad necemo vidjeti, sto se mene tice, manje ce da boli da zatvorimo radnju, da svi pacovi pobjegnu sa broda pa da krenemo od dna, ali sa zdravim osnovama. Neka igra Sasa sa 43 godine i 10 klinaca od 16-17, nebitno, bar me nece biti stid kad vidim na sta mi klub lici.