Autor Tema: 151. "Večiti derbi" Crvena zvezda - Partizan 16.4.2016.  (Pročitano 61967 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: 151. "Večiti derbi" Crvena zvezda - Partizan 16.4.2016.
« Odgovor #30 poslato: April 16, 2016, 10:31 »
Nego, ajmo malo o igri, odn. igračima.

1. Ne mogu sebi da dodjem - jel ovo onaj isti Gogua koji je majstorski odigrao prethodni derbi u kojem je bio, po mom subjektivnom mišljenju, najbolji igrač? Dečko danas nije mogao da se sastavi sa loptom + što je imao nekoliko mega-idiotskih poteza.

2. Zašto Gruja uopšte igra? Koja je tu šema posredi? Zaista ne kapiram tu "pozajmicu" od meleon jura, plus što postoji realna mogućnost da se oZbiljnije povredi ?!   :zbunjen:

3. Šta je sa tim Babunskim? Vi koji ste ga gledali, šta mislite o dotičnom?

4. Saša Ilić - em što je već premator za ozbiljan fudbal, em što je sve bezobrazniji. Morao je da dobije crveni još u prvom poluvremenu kakve je seljačke startove imao.

5. Kahriman. E ono se zove "userotka". Primiš onakav gol u 95. minutu... ostat ću nijem. 

6. Everton - sjajan udarac, ali zašto gotovo svaki stranac koji dodje da igra bilo u jsd bilo u cz mora da poprimi naše najseljačkije osobine? Šta mu je ono trebalo? I pre toga ono seljačenje nad Plavšićem? SELJAČINA na kub!

7. Naravno, ni Hugo nije hteo da kaska kada je u pitanju seljačenje. Šta mu je značila ona pljuvačina, pretpostavljam na portugalskom, u trenutku kada je Everton prolazio kraj Zvezdine klupe?

8. Da li je iko od vas zapazio nekog igrača - po DOBROM? Da je odigrao makar par dobrih poteza? Ja sam, npr., mnogo više očekivao od novog jsd vunderkinda - Mihailovića - ali cvrc. Kod nas me je donekle impresionirao Cvetković i to samo zato što mu je konkurencija na tom mestu onaj očajnik Petković. Da sam na Grofovom mestu, Cvele bi mi uvek bio starter na poziciji desnog beka.

9. Sikimić? Auuuu, koja golčina. Naš Dule Savić mora da je u bedaku! Sačekaćemo ipak njegov izveštaj, from the face of the place.

Bio je derbi, a na derbiju ...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #31 poslato: April 16, 2016, 10:40 »
Nisam gledao, vidim nista nisam ni propustio.

Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #32 poslato: April 16, 2016, 10:55 »
Faul i njegovo Lenovo... :smeh4:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #33 poslato: April 16, 2016, 11:04 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/grujic-everton-ce-sebi-napraviti-probleme-u-gradu-udarace-glavom-u-zid/133035

Kako se osililo ovo derle, jeb'o ga Livurpul u u usta žvalava... pazi samo da  tebi neko ne polupa pičku bezobraznu...

Što se tiče same utakmice, kod nas najbolji Šaranov, kod gola apsolutno ništa nije mogao. Mihajlović poslije njega najbolji, ali malo je pao u drugom poluvremenu.
Zvezda zaslužila pobjedu realno, ali ovako je slađe.  :D

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #34 poslato: April 16, 2016, 11:09 »
jedno pitanje off topik, gde je zavrsio zvezdin mega talenat, neznam mu ime, pocepao ligamente, trazili da prihvati manju platu, bio ubedlivo najbolji igrac do prosle godine ??

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #35 poslato: April 16, 2016, 11:09 »
Faul i njegovo Lenovo... :smeh4:

A TAPATALK?  :klanja:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #36 poslato: April 16, 2016, 11:39 »
jedno pitanje off topik, gde je zavrsio zvezdin mega talenat, neznam mu ime, pocepao ligamente, trazili da prihvati manju platu, bio ubedlivo najbolji igrac do prosle godine ??
lazović tvoj čačanin je u djenovi sa pandevim
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #37 poslato: April 17, 2016, 12:15 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/grujic-everton-ce-sebi-napraviti-probleme-u-gradu-udarace-glavom-u-zid/133035

Kako se osililo ovo derle, jeb'o ga Livurpul u u usta žvalava... pazi samo da  tebi neko ne polupa pičku bezobraznu...

Što se tiče same utakmice, kod nas najbolji Šaranov, kod gola apsolutno ništa nije mogao. Mihajlović poslije njega najbolji, ali malo je pao u drugom poluvremenu.
Zvezda zaslužila pobjedu realno, ali ovako je slađe.  :D

Ajde malo oladi sa takvim rečnikom,mislim šta je pogrešno rekao Grujić? :zbunjen:
Sutra neko kad ovog labrdana izlupa ko će biti kriv?
Šta mu je to trebalo...neko mu je već trebao objasniti da se to ovde ne radi....to je jajrski bezobrazluk teške vrste..mislim lako se širiti na terenu i provocirati kad znaš da te štiti 2000 žandara+obezbeđenje itd...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #38 poslato: April 17, 2016, 12:23 »
 Nije napravi Everton ništa strašno a zvzdini igrači bolje da su igrali nego što se sepure i daju brzoplete izjave. Nije bilo na Grujicu da tipuje Evertona niti bilo kog drugog protivniks

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #39 poslato: April 17, 2016, 12:27 »
Interesantno...  znači tebi lađa teže pada samba, nego utišavanje što je nama Vijeira znao da radi...

Šta je pogrešno rekao? Lik je indirektno pozvao nekog napaljenog indijanca sa severa da zaista napadne Evertona ako ga gdje sretne, eto to je pogrešno rekao... umjesto da ćuti i smirtuje tenzije on se našao da dijeli lekcije...
« Poslednja izmena: April 17, 2016, 12:28 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #40 poslato: April 17, 2016, 12:37 »
Bilo je i većih provokacija i od jednih i od drugih i ranije nije Everton napravio ko zna sta što već nismo videli

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #41 poslato: April 17, 2016, 12:42 »
Koliko mene sećanje služi Vijera nije pretrčavao u sprintu 60 metara da bi došao ispred Juga i odplesao splet narodnih igara Južne Srbije..ali nema veze..

Verovatno Grujić nije trebao ništa da komentariše...ispao je glup s tim a ovaj će tek da se češe tamo gde na ne svrbi jer sam siguran da će mu neki šaban nešto uraditi bez ičije sugestije na žalost.

Što se mene tiče boli me kita..nisam ni gledao derbi...samo sam video sažetke..prvenstvo je odavno gotovo tako da me iznova iznenađuju ovakve nepotrebne pizdarije.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #42 poslato: April 17, 2016, 01:01 »
 Trčao Dejan Stanković sa rukom na uvu, navlacio nas Budo Vujačić, njih Bajčetic pa nas čuveni Albert Nadj i tako redom
« Poslednja izmena: April 17, 2016, 01:02 Blefer »

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
« Odgovor #43 poslato: April 17, 2016, 01:52 »
Ste vidili onog patuljastog roma argentinskog kako se unosi u lice Saletu kapitenu, simbolu jedne polovine Beograda i decku s BG asfalta...

Nedopustivo, mogao bi i on angazirat kojeg bodigarda  :D
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #44 poslato: April 17, 2016, 02:16 »
slazem se da nije da nije bilo vech provokacija,ali daleko od toga da treba reci nije uradio nista strasno i cao.i te kako mu treba skrenuti paznju,a i da se u medijima osudi. gruja je rekao apsolutnu istinu,jedino sto definitivno mu nije trebalo da spominje navijace i njihovu reakciju. posto iako mu sigurno nije padalo na pamet nikoga da poziva od navijaca na nasilje,definitivno ovakvom izjavom moze nekome da da ideju.iako budala imamo i na izvoz,nema potrebe im jos pomagati davanjem ideja... sa te strane i grujicu treba skrenuti paznju,iako je rekao apsolutno istinu.
a everton je seljacina obicna,i u prvom i u ovom derbiju je zasluzio crvene kartone,cak sta vise zaluzio ga je par min pre ovog i gola,kada je namerno laktom udario plavsica.  a kao sto je rekao profa i jos neki neverovatyno sta se sve dopusta sasi ilicu,i on je u prvom lagano mogao da popije crveni. ono za sta je letalek dobio zuti, bar tri takva faula slicne tezine u prvom poluvremenu je ilic napravio. ilic je generalno korektan,ali nije vise za pfori sport,i svoje neko kao ime bezobrazno koristi,vuce,udara i sl,posto ne moze da stigne protivnicke igrace.
inace zanimljivo da je samo u prenosu primetio spiker,a niko drugi nije spomenuo,da rendulic nije ni napravio faul kod prvog zutog,a kamoli da je zasluzio zuti. mislim da je mihajlovic iz partizana bio u pitanju,namestio ga je cni mi se cvetkovic,a mihajlovic je u padu oborio rendulica. cak ni rendulic u izjavi to nije spomenuo...

Pravedno 1:1, mi ne igramo ništa ovog proleca
pero, ti bas znas da preteras,partizan apsolutno nije zasluzio neresen rezultat. imali su vise srece nego pameti sto su izvukli nereseno. sto se tice igre pokazali smo da smo ove sezone bolji. ipak nesreca i ovakav kiks kahrimana su doveli do neresenog.cak su i tomic i neki igraci(npr jedan od njih bandalovski) priznali da su imali puno srece sto su izvukli nereseno...

u sustini sam tacno napisao pre utakmice, da ocekujem pobedu,i da odigramo kako umemo,ali da nije lako trgnuti igrace kada su u bezvoljnom modu. jer u sustini kao sto rekoh pokazali smo da smo bolji,videla se i zelja i volja,a opet je to bilo dosta tanko. prosto kada igramo vec duze vreme lose i nismo u formi,tesko je sada za jednu utakmicu se dici,iako to zelis. naravno ovo je bilo dosta bolje nego u nekim prehodnim utakmicama,ali bas zbog lose forme nismo uspevali da imamo dovoljno tecnu igru,i nismo imali mnogo stopostotnih sansi. imali smo podosta suteva, neke polusanse, neke dobre akcije koje nismo uspeli do kraja da odradimo,tj nije bilo zavrsnog pasa,a npr u onoj kontri u prvom poluvremenu,gde je bilo 4 na 3,vijera je ocajno odigrao. u sustini jedina mozda vrhunska sansa je ona kataijeva,i dosta solidna je bila i ona takodje kataijeva, kada je dobro sutnuo,a saranov izbio u korner. ali to nije bila ni priblizno dobra sansa kao ova prva,tj ona pred nas gol. 
ipak sve to je znacajno vise od onoga sto je partizan pokazao i uradio u ovoj utakmici. fakticki nisu imali postenu sansu.

sve u svemu steta,sto nismo dobili,ali dobro,prvaci cemo biti u svakom slucaju...
« Poslednja izmena: April 17, 2016, 02:33 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...