slazem se da nije da nije bilo vech provokacija,ali daleko od toga da treba reci nije uradio nista strasno i cao.i te kako mu treba skrenuti paznju,a i da se u medijima osudi. gruja je rekao apsolutnu istinu,jedino sto definitivno mu nije trebalo da spominje navijace i njihovu reakciju. posto iako mu sigurno nije padalo na pamet nikoga da poziva od navijaca na nasilje,definitivno ovakvom izjavom moze nekome da da ideju.iako budala imamo i na izvoz,nema potrebe im jos pomagati davanjem ideja... sa te strane i grujicu treba skrenuti paznju,iako je rekao apsolutno istinu.
a everton je seljacina obicna,i u prvom i u ovom derbiju je zasluzio crvene kartone,cak sta vise zaluzio ga je par min pre ovog i gola,kada je namerno laktom udario plavsica. a kao sto je rekao profa i jos neki neverovatyno sta se sve dopusta sasi ilicu,i on je u prvom lagano mogao da popije crveni. ono za sta je letalek dobio zuti, bar tri takva faula slicne tezine u prvom poluvremenu je ilic napravio. ilic je generalno korektan,ali nije vise za pfori sport,i svoje neko kao ime bezobrazno koristi,vuce,udara i sl,posto ne moze da stigne protivnicke igrace.
inace zanimljivo da je samo u prenosu primetio spiker,a niko drugi nije spomenuo,da rendulic nije ni napravio faul kod prvog zutog,a kamoli da je zasluzio zuti. mislim da je mihajlovic iz partizana bio u pitanju,namestio ga je cni mi se cvetkovic,a mihajlovic je u padu oborio rendulica. cak ni rendulic u izjavi to nije spomenuo...
Pravedno 1:1, mi ne igramo ništa ovog proleca
pero, ti bas znas da preteras,partizan apsolutno nije zasluzio neresen rezultat. imali su vise srece nego pameti sto su izvukli nereseno. sto se tice igre pokazali smo da smo ove sezone bolji. ipak nesreca i ovakav kiks kahrimana su doveli do neresenog.cak su i tomic i neki igraci(npr jedan od njih bandalovski) priznali da su imali puno srece sto su izvukli nereseno...
u sustini sam tacno napisao pre utakmice, da ocekujem pobedu,i da odigramo kako umemo,ali da nije lako trgnuti igrace kada su u bezvoljnom modu. jer u sustini kao sto rekoh pokazali smo da smo bolji,videla se i zelja i volja,a opet je to bilo dosta tanko. prosto kada igramo vec duze vreme lose i nismo u formi,tesko je sada za jednu utakmicu se dici,iako to zelis. naravno ovo je bilo dosta bolje nego u nekim prehodnim utakmicama,ali bas zbog lose forme nismo uspevali da imamo dovoljno tecnu igru,i nismo imali mnogo stopostotnih sansi. imali smo podosta suteva, neke polusanse, neke dobre akcije koje nismo uspeli do kraja da odradimo,tj nije bilo zavrsnog pasa,a npr u onoj kontri u prvom poluvremenu,gde je bilo 4 na 3,vijera je ocajno odigrao. u sustini jedina mozda vrhunska sansa je ona kataijeva,i dosta solidna je bila i ona takodje kataijeva, kada je dobro sutnuo,a saranov izbio u korner. ali to nije bila ni priblizno dobra sansa kao ova prva,tj ona pred nas gol.
ipak sve to je znacajno vise od onoga sto je partizan pokazao i uradio u ovoj utakmici. fakticki nisu imali postenu sansu.
sve u svemu steta,sto nismo dobili,ali dobro,prvaci cemo biti u svakom slucaju...