Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247636 puta)

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #150 poslato: Jul 22, 2016, 06:46 »
Odracemo vas u nedelju  :slavi:

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #151 poslato: Jul 22, 2016, 06:48 »
 :smeh3: :clap:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #152 poslato: Jul 22, 2016, 08:05 »

Dakle da skratim priču...dok je rezulatat dobar uprava se ne proziva ..kad nema rezulatata tera ih se napolje.

Ti si od skoro na ovom forumu?  :D

Pa upravo ti o tome i pričam uvek ista priča a ne plansko uništavanje.
Čak i kad bi hteli da vas unište ne bi uspeli jer u Srbiji ništa planski ne uspeva..

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #153 poslato: Jul 22, 2016, 08:30 »
Nisi ukapirao na šta sam ciljao u postu.   

Uzmi i pročitaj (ovo je samo retorički  :D ) moje postove od prošlog ljeta.    Od početka pa do kraja sam tvrdio da su svi uspjesi isključivo zasluga igrača i Milinkovića, a da im uprava samo odmaže.  Isto sam tvrdio i za upravu na čelu sa Đurićem, s tim što je Đura imao rezultate.

Prevedeno, pljujem upravu otkad znam za sebe.  :D   Izuzev onog period kad nam je Tole bio predsjednik.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #154 poslato: Jul 22, 2016, 08:33 »
Poslednji put smo 1997. eliminisani iz Evrope u Julu.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #155 poslato: Jul 23, 2016, 12:17 »
Pa Kroacija.

Ja sam prije nesto malo vise od 10 godina skupljao potpise za peticiju za smjenu Zecevica i Bjekovica  :D  Tad su se tek bile pojavile pa su ljudi tripovali da se sa tim moze nesto napravit. Od tada je svaka uprava gora i gora, a vjerujte, ovu dvojicu nisam mogao smislit.

More, Partizan nikad nije imao normalnu upravu. Ne znam za te generale i cuda, ali ovo od raspada velike lige naovamo, sve go kurac. Ovi prvi dvojica su bili najbolji zato sto su bar bili partizanovci. Tad mi nije padalo na pamet da ce posle njih doci neki kojem Partizan znaci koliko meni cetvrtfinalni mecevi lige sampiona.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #156 poslato: Jul 23, 2016, 12:26 »
A čika Mirko ? :nono:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #157 poslato: Jul 23, 2016, 12:28 »
Čika Mirko je prava legenda :respect
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #158 poslato: Jul 23, 2016, 12:34 »
...tad stize aber Marjanovic Mirka
nemoj da mi neko Grobare dirka!

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=QV_sieUzu0U[/youtube]
« Poslednja izmena: Jul 23, 2016, 12:34 Фаул »
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #159 poslato: Jul 23, 2016, 12:45 »
Ovi prvi dvojica su bili najbolji zato sto su bar bili partizanovci. Tad mi nije padalo na pamet da ce posle njih doci neki kojem Partizan znaci koliko meni cetvrtfinalni mecevi lige sampiona.

E tako mi njihove Partizanštine.  :D

Baš sam nešto danas gledao, tokom sezone 2003/2004 u Partizan je ušlo oko 25 miliona eura, samo od transfera i LŠ.  Osim rezultata i fudbalske pismenosti, ništa ih ne razlikuje od ovih današnjih.

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #160 poslato: Jul 23, 2016, 12:51 »

Osim rezultata i fudbalske pismenosti, ništa ih ne razlikuje od ovih današnjih.

:D

Sad ce nas biti zelja i za tim.

Zaista,njih dvojica su bili teski nesoji, ali su ruku na srce imali i dobrih strana. Zecevic je zaistao imao te menadzerske sposobnosti, znao je da vodi jedan tako krupan kolektiv. Imao je njuh za Teleoptik, sad se vec vidi da je to bilo vizionarski. Sa druge strane, Bjekovic je bio solidan operativac, partizanovac do koske, mrzio Zvezdu vise nego sto je volio Partizan kao i svi mi pravi partizanovci  :D i uvijek je znao profesorski da im ga zavuce kroz medije.

Ovi dasnasnji, nit su se kad bavili kakvim sportom, nit ih je JNA gledao prije nego sto su se u fotelje uvalili. O istoriji kluba, garant veze s vezom nemaju, o rivalstvu sa ciganima da ne pricamo,bukvalno klub vide kao jedno vrh mjesto da se dekra malo para dok ne dobiju premjestaj u neko drugo drzavno preduzece i to je to.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #161 poslato: Jul 23, 2016, 04:46 »
Mislim da je jednako indikativno koliko i PORAZNO/TUŽNO što su sve te "ekipe" veoma slične jedna drugoj i što operišu na istim principima drpanja i kradje. U to društvo svrstavam i naše velikane, nekada ponosne članove "Velike četvorke".

Koliko god da sam bio "neprijatelj socijalizma i samoupravljanja", u to vreme su klubovima rukovodili ljudi od "ugleda i položaja". Što je najbitnije, čini mi se da niko od njih nije sebe stavljao iznad kluba. Naprotiv, čak je i njima samima bila pre svega čast da budu na čelu jednog JSD, FK CZ, ili Ajduka... Da li su i oni krali? Pretpostavljam da jesu, ali nikada niko nije to isticao ni u najprizemnijim čaršijskim pričama i ogovaranjima istih. Jer, mogao bih ruku u vatru da stavim, drpanje im nije bilo "pod A"! Njihov ugled i uspešnost su se merili pre svega po tome koliko su uspevali da urade za svoj klub.
Recimo, jedan Tito Kirigin je bio Veličina od Čoveka i predsednik koji je lično izgurao projekt "Poljudske lepotice", a sve preko firme, "Mediteranske igre u Splitu". I ako! Svaka mu čast na tome. Voleo je Hajduk iznad svega i živeo i disao za svoj klub. Dr. Aca Obradović (čuveni "Dr. O") i Slobodan Ćosić su se izveštili u kojekakvim finansijskim marifetlucima, crnim fondovima i sl., ali u svemu tome su najmanje radili za svoju ličnu korist i bogaćenje! Naprotiv, prvo i najvažnije im je bilo kako da Zvezdu uzdignu do visina renomiranog evropskog kluba - što su i ostvarili. Barem su postavili osnove poslovanja koje su, onda, Džaja i Cvele samo doveli do savršenstva.

Nakon raspada države, dolazi i do raspada takvog sistema. U duhu novonastalog, "über-liberalnog balkanskog kapitalizma", na površinu izranja oštri socijal-darvinizam u kojem pobedjuje najjači. I to ne "najjači" u smislu najuspešnijeg bizMismena, već doslovce, najjači koji je u stanju da utera strah konkurenciji, uz poneku usputnu žrtvu kao kolateralnu štetu i nedvosmisleno upozorenje drugima. 

Da sve bude još tužnije, u to vrzino kolo su ubrzo počeli da se uključuju i mnogi bivši igrači, a medju njima i oni od velikog ugleda i renomea iz igračkih dana. Igrači čija smo imena svojevremeno uzvikivali sa neskrivenim ushićenjem, a postere njihove lepili na vrata od svoje sobe! Tako su svoje ime olako prodali jedan Nenad Bjeković i jedan Dragan Stojković Pixi, da ne nabrajam dalje.

I onda ti dodje da se zapitaš, odn. preispitaš, pa, za koga ja to derem grlo danas?  Zbog koga se ja to nerviram, svadjam posle sa curom i uopšte, ne mogu normalno da mislim dobrih nedelju dana? Zbog KOGA, kad fukaru koja rukovodi ovim "mojim" timom dupe zabole za sve što je meni još od rodjenja važno, koliko i vazduh ovaj koji udišem - uz sav rizik da ove reči zazvuče krajnje patetično?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #162 poslato: Jul 23, 2016, 06:07 »
čika Mirko je bio stvarno legenda a da pritom nije talassao po medijima koliki je partizanovac ili mrzitelj zvezde
« Poslednja izmena: Jul 23, 2016, 06:08 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #163 poslato: Jul 23, 2016, 09:33 »
Sto vidis u svijetu,nadaj se u vijeku  :respect

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #164 poslato: Jul 23, 2016, 10:12 »
ma da.
covjek je uspostavio temelje za dominaciju partizana ali nije podsticao mrznju medju navijacima.
par titula vise manje nije bitno ali ovakva podjela jeste bitna. i ruzna.