pa kada koristiš ovaj izraz, ili "poternica" u prethodnom postu, onda zaista dodaješ na dramskom momentu. Kačiti nečije lice?
Pa jebote, živimo u vremenu socijalnih mreža, 95% lica na ovom svetu su "okačena" negde, on je čovek koji obavlja javnu funkciju, slika je nastala na javnom mestu, niti je on hteo sakriti nešto niti je protiv svoje volje tu fotografisan.
Ti si u svojoj glavi iskreirao da je ovo neko pomeranje granica u prljavštini, iako je defakto manje prljavo od nedvosmislene laži u saopštenju koje je prethodilo ovome.
ajde imam jedno pitanje za tebe, koliko bi fudbalskih sudija prepoznao na ulici da ih vidis?
ja sam vec rekao prepoznao bih mazica,pored njega jos grujica i maja vujovica. to je manje vise to,eventualno glodjovica,ali nisam siguran. sada posle objasvljivanja ove dvojice na partizanovom twiterru znam i kako oni izgledaju i mogao bih mozda da ih prepoznam na ulici...
sada da te ubedjujem da ja nisam nesto istripovao,nego da je to tako i sl,nema potrebe. a prvi sam spomenuo da svi oni imaju slike na stranici fss-a,ne treba da trazis njihove naloge na drustvenim mrezama,ali niti ce neko da ide na stranicu fsa da trazi kako neko od sudija izgleda,niti ce to ostati nekom upecatljivo medju slikama 50-60 ostalih sudija. ovako se i te kako ureze lice posle ovakvih slika...