Autor Tema: FK Partizan 2016/2017  (Pročitano 247182 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Partizan 2016/2017
« Odgovor #1140 poslato: Maj 18, 2017, 03:25 »
Povraticu, dajte mi kesu...

Recikliranu ili PVC?

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1141 poslato: Maj 18, 2017, 03:31 »
ajoj, pročitao sam izjave Vazure i Vučelića  :shit:

ono, kao hot take, prva stvar u izjavi je želja da navijači ne vređaju premijera. Umesto da su tako revnosni i savesni bili sa "pola mađar..." pesmom, ali ko jebe Vošu... Bitno je premijera zaštititi

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1142 poslato: Maj 18, 2017, 05:21 »
 :povraca: Ko uzima Marka Miljanova u usta  :wacko:

Mažić sudi u nedjelju.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1143 poslato: Maj 18, 2017, 10:29 »
pa kada koristiš ovaj izraz, ili "poternica" u prethodnom postu, onda zaista dodaješ na dramskom momentu. Kačiti nečije lice?

Pa jebote, živimo u vremenu socijalnih mreža, 95% lica na ovom svetu su "okačena" negde, on je čovek koji obavlja javnu funkciju, slika je nastala na javnom mestu, niti je on hteo sakriti nešto niti je protiv svoje volje tu fotografisan.

Ti si u svojoj glavi iskreirao da je ovo neko pomeranje granica u prljavštini, iako je defakto manje prljavo od nedvosmislene laži u saopštenju koje je prethodilo ovome.
ajde imam jedno pitanje za tebe, koliko bi fudbalskih sudija prepoznao na ulici da ih vidis?

ja sam vec rekao prepoznao bih mazica,pored njega jos grujica i maja vujovica. to je manje vise to,eventualno glodjovica,ali nisam siguran. sada posle objasvljivanja ove dvojice na partizanovom twiterru znam i kako oni izgledaju i mogao bih mozda da ih prepoznam na ulici...
sada da te ubedjujem da ja nisam nesto istripovao,nego da je to tako  i sl,nema potrebe. a prvi sam spomenuo da svi oni imaju slike na stranici fss-a,ne treba da trazis njihove naloge na drustvenim mrezama,ali niti ce neko da ide na stranicu fsa da trazi kako neko od sudija izgleda,niti ce to ostati nekom upecatljivo medju slikama 50-60 ostalih sudija. ovako se i te kako ureze lice posle ovakvih slika...
« Poslednja izmena: Maj 18, 2017, 10:34 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1144 poslato: Maj 18, 2017, 11:41 »
pa kada koristiš ovaj izraz, ili "poternica" u prethodnom postu, onda zaista dodaješ na dramskom momentu. Kačiti nečije lice?

Pa jebote, živimo u vremenu socijalnih mreža, 95% lica na ovom svetu su "okačena" negde, on je čovek koji obavlja javnu funkciju, slika je nastala na javnom mestu, niti je on hteo sakriti nešto niti je protiv svoje volje tu fotografisan.

Ti si u svojoj glavi iskreirao da je ovo neko pomeranje granica u prljavštini, iako je defakto manje prljavo od nedvosmislene laži u saopštenju koje je prethodilo ovome.
ajde imam jedno pitanje za tebe, koliko bi fudbalskih sudija prepoznao na ulici da ih vidis?

ja sam vec rekao prepoznao bih mazica,pored njega jos grujica i maja vujovica. to je manje vise to,eventualno glodjovica,ali nisam siguran. sada posle objasvljivanja ove dvojice na partizanovom twiterru znam i kako oni izgledaju i mogao bih mozda da ih prepoznam na ulici...
sada da te ubedjujem da ja nisam nesto istripovao,nego da je to tako  i sl,nema potrebe. a prvi sam spomenuo da svi oni imaju slike na stranici fss-a,ne treba da trazis njihove naloge na drustvenim mrezama,ali niti ce neko da ide na stranicu fsa da trazi kako neko od sudija izgleda,niti ce to ostati nekom upecatljivo medju slikama 50-60 ostalih sudija. ovako se i te kako ureze lice posle ovakvih slika...

iskreno, ja stvarno ne vidim nikakvu relaciju između stvari o kojima ovde pišeš?

Ja bih prepoznao Maju, Grujića, sada i tog Obradovića, ali opet, ne vidim kakve to veze uopšte ima. Šta je poenta bilo kakvog prepoznavanja, je l želiš da kažeš da je je ovaj sudija zbog ovoga sada ugrožen, ili šta već... Prosto, bez detaljisanja, šta je osnova tvog stava da je Partizan ovim napravio nešto strašno loše, odnosno nešto lošije u odnosu na već postojeće loše pričanje u sudijama-?

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1145 poslato: Maj 19, 2017, 04:09 »
Povraticu, dajte mi kesu...

Recikliranu ili PVC?

:nono:   PVC

PFC !

P.S. Nego, podseti me Faul na one davne dane sa beogradskih pijaca gde su te, odmah na ulazu, saletale žene romske "veroispovesti", sve uzvikujući: 

"KESE! KESE! Domaćice, evo KESE! "    :stuart:
« Poslednja izmena: Maj 19, 2017, 04:11 nyc »

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1146 poslato: Maj 19, 2017, 08:26 »
Odavno nesto ljigavije nisam procitao od tog saopstenja sa prethodne strane. Naravno da treba kesa i to da se nabije autoru saopstenja na glavu i zamota krep trakom oko vrata.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1147 poslato: Maj 19, 2017, 09:19 »
Odavno nesto ljigavije nisam procitao od tog saopstenja sa prethodne strane. Naravno da treba kesa i to da se nabije autoru saopstenja na glavu i zamota krep trakom oko vrata.
U cega ces se onda izbljuvat ?  ;)

Saopstenje je cak ok
Ljudi spustili tenzije  :yes:
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1148 poslato: Maj 19, 2017, 09:50 »
Samo se ti zajebavaj  :)
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1149 poslato: Maj 19, 2017, 12:18 »
idemo...

vucicu seceru...
 :slavi: :slavi: :slavi:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1150 poslato: Maj 19, 2017, 12:26 »
pa ljudi posteno zahvalili na tituli onom ko im je omogucio da dodju do iste. to je prosto osnovna kultura...

zgembo, ako ja koji puno vise od prosecnog gledaoca pratim fudbal,verujem i ti(iako znam da pratis mnogo vise basket), znamo sve ukupno 3-4 sudije kako izgledaju,znaci generalno govoreci njihove face su nepoznate siroj javnosti. kada prikazes necije lice,i jos kazes eto on je zvezdas,a vec si i ceo sistem i sudije i fss i drzavu optuzio da te potkradaju i ne daju ti da budes bolji od protivnika, onda upravo ako ima neka budala na izvolte mu pokazujes jedno od lica odgovorno za to sto svi kradu i sputavaju voljeni klub. i da to umnogome povecava sanse da ce ako ne prodje sve kako ti zelis da neka budala kad vidi na ulici doticnog da vredja,pljune,osamari, udari... za pocetak povecava bar toliko sto sad posle tog twita mnogi koji nisu znali kako doticni izgleda sada znaju.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1151 poslato: Maj 19, 2017, 01:16 »
Hvala Vučiću za nameštene derbije.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1152 poslato: Maj 19, 2017, 03:34 »
http://www.mozzartsport.com/vesti/partizanu-skinuta-suspenzija-humska-otvara-kapije-za-poslednje-kolo/167881

evo opet se vucko javlja. sve po njegovoj direktivi, kokeza kao njegov covek je tu samo izvrsitelj...

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1153 poslato: Maj 19, 2017, 04:05 »
Nenade mislim da je najbolje da zaključimo ovu temu pošto ja uz svu dobru volju i dalje ne mogu razumeti o čemu se tu radi, i zašto je jedna prosta i nedvosmislena činjenica da je jedan fudbalski sudija uslikan na utakmici jednog kluba u njihovoj majici toliko skandalozna stvar, u odnosu na sve ostalo rečeno u prethodnom saopštenju.

Dakle, nazivanje Širokog "partizanovcem" je više prihvatljivo od objavljivanja njegove slike kao navijača Zvezde?

Poštujem, ali ne slažem se.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1154 poslato: Maj 19, 2017, 04:15 »
Kakvi usiljeni pokušaji spinovanja braće cigana.   :D     Vidi se škola "don" Terze  :respect

A imate priliku da učite od najboljih...  evo vam npr kako se to radi:

Citat
A imajući u vidu plimu navijačkog zadovoljstva i krcate tribine na poslednjih nekoliko utakmica Parnog valjka izvesno je da Grobari duvaju u leđa crno-belima.
„Možda je trenutak da apelujem na našu publiku da shvati kako ova utakmica nije svečarska. Još uvek. Ona je takmičarska. Svečasrska može da postane tek po okončanju onog tretnuka kad najbolji srpski sudija (Milorad Mažić, op. au) odsvira kraj“, upozorio je Marko Nikolić da posao započet prošlog avgusta, kad je preuzeo tim, nije završen.

Gospodski, na finjaka...  jer nema veće gospode od Grobara.   Jedan je Nikolić Marko.  :klanja:
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.