Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312537 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #180 poslato: Jul 13, 2016, 07:39 »
 Nespremni smo tehnički, taktički, psihički a samo delimično fizički i videćemo može li u kratkom roku Grof to da skocka za naredni krug kvalifikacija

Meni stranci ne smetaju pogotovo što od naših igrača sem Kahrimana i Kataia niko i ne zaslužuje mesto u prvih 11, eventualno Plavšić koji je sad čak izgubio mesto u prvih 18 što je velika Grofova greška. Videćemo ubrzo jesmo li čemu ili će i dalje biti cirkus kolorado 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #181 poslato: Jul 13, 2016, 09:19 »
Razumem kritike na racun stranaca, ali objektivno moze li se napraviti kvalitetan tim samo od domacih igraca?
Zvezda nema omladinsku skolu kao Partizan, domaci kvalitetni igraci su preskupi, one koje mogu dovesti bas i nemaju kvalitet, stoga kako?

Evo recimo ovaj Kanga, igra u oba pravca, trci kao navijen, namestio je prvi gol, jednostavno odmah se vidi kvalitet.
« Poslednja izmena: Jul 13, 2016, 09:25 djordje »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #182 poslato: Jul 13, 2016, 10:33 »
Iskreno, nisam ni ocekivao da ce sredinom jula to izgledati bitno bolje, ali ruku na srce nisam ocekivao ni onakvo prvo poluvreme - bez ijedne smislene akcije i sa tolikim brojem gresaka. Ovo naravno nista ne znaci, nece znaciti ni kada ih budemo zgazili u Beogradu za nedelju dana, ali mislim da moze da se vidi par stvari. Prvo, stranci. Ja sam vise nego zadovoljan. Fibel je dosta dobar, steta sto nemamo jos jednog takvog nego imamo Lukovica  :udaraozid: Kanga je odlican i tek ce da bude odlican. Jedino mi smeta sto se decko qrci. Tu bi morala da padne neka pedagogija. Mouce odlican. Cak i onaj Ruiz iako je jako malo igrao vidi se da moze da bude zver. Cim je usao, prvi kontakt sa loptom bila je jedna sjajna dijagonala na 30 m. Generalno, cinjenica jeste da imamo dosta stranaca, ali je takodje i cinjenica da nije Zvezda izmislila tu modu. Ako hocemo evropski iskorak onda se imamo ponasati kao i ostali. Pa ako vec nema na domacem trzistu nekog kvaliteta, molim lepo, to nam je sto nam je. Sto se ostalog tice, Cvetkovic je dostojno zamenio Petkovica  :no: Luco Ibanjez solidan, dobro je sto sada vise ocigledno ne mora da jurca gore maltene u svakom napadu. Kahri je mozda mogao bolje da se postavi kod gola, ali je sut bio stvarno svetski. Imao je mnedjutim nekoliko sigurnih intervencija, ukljucujuci i bacanje u noge u drugom poluvremenu. Donald na svom nivou, on je okosnica i ovog tima. Le Talek je igrao nesto slabije, ali ne sumnjam da ce brzo biti pravi. Ispred njih Srnic neprimetan, ne znam sta se sa njime desava, decko nije u stanju da uputi krsteni centarsut za 45 minuta. Kada je usao Mouce to je izgledalo neuporedivo bolje. Sale Katai je bio nestasan...gol koji je dao :o (a tu mu je Kanga ostavio sjajnu loptu). Jos je asistirao Sikimi za drugi (ostaje nejasno da li ju je Sikima ugurao ili je ipak autogol? nema ni veze). Hugo je bio los, nije se ni nasao u sansi osim ono u prvom poluvremenu kada je glavom promasio onaj zicer (inace nesto sto bi do pre par meseci vezanih ociju pretvorio u gol). Da li je slaba forma ili nesto drugo vreme ce pokazati. treba ipak imati na umu da je i proslu sezonu poceo kilavo, ali zato kada je jednom poceo da daje, nije se zaustavljao do kraja.
Mislim da je grof u pravu sto sa ovim igrackim kadrom insistira na formaciji 4-2-3-1. Jedino je lose sto su u ta 4 dva balvana.

Treba napomenuti i da je sudjenje bilo katastrofalno; covek je pogresio barem deset puta, od toga 9 na nasu stetu, a jedan jedini - ali vredan -  na njihovu (a to je ponisten drugi gol; meni se cini da ofsajda nije bilo). Bitno je da smo okrenuli i pobedili (inace sam na poluvremenu bio uveren da ce to tako i biti, ne samo ja vec cela ekipa sa kojom gledam fudbal, a drugar je stavio 500 EUR na preokret). Vec u drugom poluvremenu je to izgledalo kudikamo pristojnije, u Beogradu ce da bude jos bolje, a ono pravo bi trebalo da dodje za dve do tri nedelje. Potrebno je vreme da se sve zategne i uklopi. Ne sumnjam da ce kada to jednom klikne biti prava stvar, ali je pitanje kada ce se to dogoditi i imamo li mi uopste dovoljno vremena na raspolaganju. Nadajmo se da cemo imati. 

Idemo dalje, utorak i Marakana.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #183 poslato: Jul 13, 2016, 11:27 »
ne postoje strani ili domaći igrači, ne postoje ni mladi ili stari igrači, postoje samo dobri ili loši igrači...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #184 poslato: Jul 13, 2016, 11:34 »
 ;) Nije bas tako. Evo recimo kapiten. On je domaci igrac. On je star igrac. I on je LOS igrac...jebote covek postavlja ofsajd zamku na protivnickoj polovini  :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

Ja to do sada nisam video.  :censored: :censored: :censored: :censored:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #185 poslato: Jul 13, 2016, 11:48 »

i diže ruku da ukaže sudijama da je ofsajd :zbunjen:

Luković nažalost mora da iugra jer niko nema srca(muda) da mu ukaže da je njegovo prošlo
 zašto je tako ne bih mogao sa sigurnošću da tvrdim ali mislim da je najviše upitanju to što je zvezdino dete, pa još povratnik i sad je nevaspitano oterati ga na tribine ako se zna da smo ga godinama molili da se vrati.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #186 poslato: Jul 13, 2016, 11:58 »
Lepo je to sto je on Zvezdino dete (iako nije tajna da je kao klinac navijao za jedan drugi klub); ali ovde su ipak u igri neke vece stvari. Prvo, to sto se vratio u onakav raspad znaci samo da nije imao bolju opciju. Drugo, zavlacio nas je godinu ipo dana za koje vreme je sedeo na tribinama u Rusiji. A onda je dosla i povreda i nova dugacka pauza. Tako da je njegovo proslo, toga su svesni svi, toga je verujem svestan i on sam. Ako ovo radi protiv nekakvih indijanaca na Malti, jasno je da mi sa njime na stoperu jednostavno nemamo sta da trazimo u trecem pretkolu kada nam bude dosao neki ozbiljan protivnik i kada je svaki gol bitan da bitniji biti ne moze. Ostaje nada da ce se u klubu prizvati pameti i da cemo iduce nedelje na terenu videti ili Rendulica (sto je manje vise isto) ili makar da povuku Le Taleka (u par navrata prosle sezone se pokazalo da se izuzetno snalazi na toj poziciji) kao prelazno resenje do dolaska jos jednog igraca tipa Fibela. Sve drugo nicemu ne vodi.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #187 poslato: Jul 13, 2016, 12:00 »
;) Nije bas tako. Evo recimo kapiten. On je domaci igrac. On je star igrac. I on je LOS igrac...jebote covek postavlja ofsajd zamku na protivnickoj polovini  :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

Ja to do sada nisam video.  :censored: :censored: :censored: :censored:

pa upravo to sam i rekao...nisu bitne podjele na domaće i strance, mlade ili stare, već isključivo na dobre i loše... ::)
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #188 poslato: Jul 13, 2016, 12:05 »
Ma znam, zezam se malo. Trazim izlaz iz depresije zbog sinocnjeg nastupa naseg kapitena....

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #189 poslato: Jul 13, 2016, 12:09 »
a dobro, traži trunku optimizma...loše su vam samo dvije pozicije - stoper i desni bočni, iliti ga bek...

p.s. zašto je onaj Babunski ispao iz momčadi za Europu?! jel niste njega doveli iz Barcelone B, nije valjda toliko loš?!  :zbunjen:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #190 poslato: Jul 13, 2016, 12:16 »
Znam kos, to se ne menja, svi ovde o tome pisu stalno, to se videlo jos prosle sezone, meni je nejasno kako je moguce da se gomilamo na krilima i u vezi a da smo toliko tanki na dve izuzetno osetljive pozicije...plus na to dodaj da u spicu zavisimo od toga na koju je nogu datog dana ustao Hugo (sikimic decko daje sve kad udje, ali nije to nivo koji nam je potreban za Evropu ni izbliza). Iz aviona se vidi ko su nam rupe, a ako mi to vidimo, budi ubedjen da ce to dobro znati i snimatelji bilo kog kluba koji nam dodje u iducoj, za sezonu i za klub krucijalnoj, fazi.

Sto se Babunskog tice, ne znam zaista sta se desava. Ono malo sto je dobijao sansu i sto sam ga gledao, ostavio je povoljan utisak na mene u smislu da se vidi da je skolovan igrac, da itekako ima stofa. Ali takodje deluje nekako letargicno, poluzainteresovano...ne znam, mozda gresim, to je moj utisak. Mislim da je mnogo veca steta to sto nema Plavsica u takmicarskoj ekipi....

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #191 poslato: Jul 13, 2016, 12:36 »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #192 poslato: Jul 13, 2016, 03:09 »

prođe i to vruće gostovanje na Malti, nekako pretekosmo što na terenu što na tribinama :yes:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #193 poslato: Jul 13, 2016, 03:12 »
I Bogu hvala sto je to tako. Ta tamosnja ekipa krimosa je pravila haos kada su dolazili Hrvati i Bosanci...a odavde je krenula ekipa od zla oca i gore matere. Sva sreca pa nije bilo haosa.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #194 poslato: Jul 13, 2016, 03:56 »
Meni nije jasno  i  poprilično mi je krivo   što je škartiran   Plavšić!? Dečko je   ogroman potencijal i već sada   odličan igrač    hitar brz kakvih je u  Srbiji  možda još dva!Inema mesta  ni u  18?

Uneo sam telo poruke!  :pusiga: