Vidim da sam ja ovde jedini koji nije krenuo da psuje i oca i majku što Grofu, što kapEtAnu, što strancima...
Od jučerašnje utakmice ja nisam očekivao baš - NIŠTA. Možda, samo, da vidim na terenu igrače koje smo doveli.
Jebavasled, ovo je bila PRVA zvanična utakmica, a u timu nekoliko igrača koji su se medjusobno upoznavali u svlčačionici, pred izlazak na teren!
Šta biste vi, leba vam?
U
prvoj utakmici igre nema niti je može biti. Ono što je moglo da se vidi jeste da li i koliko ko od pojedinaca ume sa loptom.
I u toj oblasti sam prezadovoljan. Kanga definitivno ume plus što dečko trči ko Duracell
zeko. Fibel - već sad je ćaća za "kapitena", što i nije neka pohvala. Meni on izgleda veoma dobro za poziciju koja nam je najkritičnija još od početka
prošle sezone.
Najprijatnije iznenadjenje - МОУЧЕ! Iskrteno sam se bojao da je on teška mačka u džaku, obzirom na tešku povredu početkom prošle godine, kad ono, medjutim! Obrnuo je one Maltežane par puta ko Džaja u najboljim danima. Biće od tog dečka nešto, samo da ga ne satre neki grobar "sa zadatkom" (jsd ili bilo koji drugi) , kao onomad kad su svesno išli na to da otkinu Evandru nogu. Dakako i onaj Kostarikanac me je impresioniraoi za kratko vreme
koliko je bio na terenu.
Negativna ocena - Ugo. Vidi se da mu nije ni do čega i moje skromno, amatersko-navijačko mišljenje je da ga treba što pre uvaliti nekome. Vidim, priča se da ga traži Marseilles za dve milke. Mislim da on vredi barem 5-6, ali jebeš ga, ako od njega nema više mnogo vajde.
Lučo se bori kao da ne zna da ide medj Turke za mesec i po. Svaka njemu čast.
Donald i Le Tallec - ODLIČNI! Oni će držati sredinu, zajedno sa Kangom, nadam se.
Ovo što je Dule napisao za malog Srnu potpisujem 100%. Izgleda da je i njemu glava već negde preko grane. Pa, ako je već tako, hajde da se ne ljubimo...
Biće ovo jako dobar tim.