Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312899 puta)

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #270 poslato: Jul 19, 2016, 07:31 »
jesu montirali sve stolice na jugu, počupali korov i malo upristojili stadiJon?!
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #271 poslato: Jul 19, 2016, 08:41 »
Odbrana.... :kafa:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #272 poslato: Jul 19, 2016, 09:24 »
 Još smo u igri
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #273 poslato: Jul 19, 2016, 09:34 »
bit će para ovih dana, kad kapne novi X2 na poluvremenu s Vallettom... ;)
da se samocitiram... :smeh1:

brijem da se u 20. minuti Duletu i svima ostalima na stadionu stisnuo 'pak, kad je sijevnula ona kontra i lopta prohujala kraj stative... ::)
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #274 poslato: Jul 19, 2016, 09:58 »
Ovo već prelazi sve granice .....i onda kad sam rekao da nemamo čemu da se nadamo protiv Ludogoreca budem popljuvan..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #275 poslato: Jul 19, 2016, 10:07 »
Ludogorec vodi 0:3 u Podgorici, 65. minut.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #276 poslato: Jul 19, 2016, 10:20 »
Kanga i Fibel dobri, Mouče OK. Donald tu i tamo, Le Talek onako, Katai dobar, ostali ne znam šta reći. Odbrana je horor, Hugo je prenervozan, možda je i bolje da ga prodamo ako već toliko hoće da ide..

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #277 poslato: Jul 19, 2016, 10:20 »
Izvjestavaju da je sudac pogurao Ludo. Doduse 5-0 ukupno, ali nakon 2-0 u prvoj , u uzvratu ponisten gol Mladosti za vodstvo. Ko zna kako bi zavrsilo...
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #278 poslato: Jul 19, 2016, 10:27 »
ajde, bar ste prošli nekako...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #279 poslato: Jul 19, 2016, 10:30 »
Porodjajne muke, mnogo šupljina izmedju linija i vrlo malo trčanja i mnogo izgubljenih duela
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #280 poslato: Jul 19, 2016, 10:31 »
Kanga i Fibel dobri, Mouče OK. Donald tu i tamo, Le Talek onako, Katai dobar, ostali ne znam šta reći. Odbrana je horor, Hugo je prenervozan, možda je i bolje da ga prodamo ako već toliko hoće da ide..

Kanga je odličan!Da ga ne ureknemo,a biće i bolji kad se uigramo nekoliko puta su se on i Donald bukvalno sudarali.U suštini nemam zamerki za pojačanja,Ruiz doduše Ruiz je igrao malo  da bi se nešto zaključilo osim da je brz.
Raštimani smo ko ciganska tambura što je i normalno ali odbrana me plaši jako..totalno pogubljeno delujemo Maltežani praktično svaki put kada bi poslali dubinsku stvorili bi problem a početkom drugog poluvremena su dva puta skoro gol dali.

Kad igramo prvu sa Bugarima?

Možemo se samo nadati da će uigrati koliko toliko u suprotnom...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #281 poslato: Jul 19, 2016, 10:54 »
Grof je rekao ono što svi osećaju na stadionu,
ekipa igra prenervozno !!!

Ima tu pojedinaca koji odskaču kvalitetom, pre svih Katai i Donald, ostali su ili van forme ili toliko pogubljeni u igri da je to vidljivo i laiku poput moje žene.

Možda će igra biti bolja protiv Ludogoreca kada epitet favorita ide kod komšija.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #282 poslato: Jul 20, 2016, 10:30 »
Lose. Jako lose. Mislio sam da ce se u medjuvremenu barem malo uigrati, ali nista od toga. Mnogo smo gresili i pravo je cudo da smo primili samo jedan gol. Ovi Maltezani su mogli da uvale jos dva komada, srecom bili su neprecizni, neki ozbiljniji klub to nece prastati. Jeste tim neuigran (stalno sebi postavljam pitanje za kog vraga te pripreme uopste i sluze, em stalno stizu novi igraci, em ovi ostali ne uspevaju tri cestita pasa da povezu a stalno slusamo kako su "noge teske od priprema") ali smo na sredini i, pogotovo, u odbrani, napravili nekoliko zanatskih gresaka koje - meni se barem cini - nemaju toliko veze sa uigranoscu. Kahri siguran, imao je par dobrih intervencija. Luco na svom nivou, postavlja se pitanje sta ce biti kada ode, mi za takvog igraca zamenu nemamo. Fibel odlican, iako je imao dve greske od kojih je jedna sudaranje sa Rendulicem kod gola. Rendula, sta reci, imao je par dobrih startova na loptu, ali se zato par puta potpuno pogubio. Ipak, mi trenutno bolji stoperski tandem nemamo, tako da to nam je sto nam je. Ispred je Donald opet bio sjajan, on je stub ove ekipe. On je taj oko koga se gradi nasa igra. I jos je stigao da zavali golcinu sa 20 metara. Pored njega Le Talek, cini mi se da je u blagom padu forme, ali ne sumnjam da ce se vratiti. Uostalom bio je i povredjen. Mouce solidan (menjao ga Srnic pred kraj) a Kanga izvrstan. Meni se cini da su sa njime zaista uboli. Covek ima i dribbling i dugu i kratku loptu i sjajan pregled, prosto u trenutku "izmisli" polukontru ili kontru. Bice to dobro. Uz sva ta silna pojacanja jos uvek nam je Sale Katai glavni igrac. I juce je bio najbolji. Ne polazi mu sve za rukom ali se trudio, trcao (sto njemu nije uvek svojstveno), driblao, vukao loptu, nudio saigracima, pogodio stativu iz sjajnog slobodnjaka i na kraju opet dao pobedonosni gol. Tacno tamo gde je stao prosle sezone u ovoj je nastavio. U spicu Hugo opet u stelt modu. Nazalost. Posle je usao Sikima...na samom kraju je efektno rascistio opasnu situaciju u protivnickom petercu  :no:

Preko 30.000 ljudi, a atmosfera tek na momente dobra. Sever smorio sa svojim popevkama i cituljama umesto da dize atmosferu...ni prvi ni poslednji put.

Ovo nazalost ne obecava mnogo pred iducu evropsku utakmicu koja nam je biti ili ne biti. Imamo jos tu utakmicu u prvenstvu ali od toga tek ne treba mnogo ocekivati jer ce se svi cuvati za Razgrad.

Idemo dalje, petak i Napredak na Mari.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #283 poslato: Jul 20, 2016, 11:24 »
Huga trese žešća kurcobolja...
ne samo što je naprijed niškoristi, nego je ladno zajebava i obranu (ona jedna situacija gdje je izgubio loptu, pa sijevnula kontra i Maltežani izašli 1 na 1 s golmanom)...

ili ga prodajte, ili mu malo zavrnite uši, jer takvo ponašanje si ozbiljan klub (ili bar neki koji pokušava bit ozbiljan) ne smije dopustit...
Partizan je npr. glatko riješio bugarski tandem, upravo zbog sličnih stvari...

Kahriman je sinoć bio odličan...kod gola nije krivac, ali je u 3-4 navrata odlično branio u situacijama gdje je bio oči u oči s napadačima...
Fibel mi je onako...zna imat par dobrih intervencija, pa jednu zasrat, pa opet par dobrih, pa jednu zasrat...
no kad vidim kakvi su drugi - prolazna ocjena...
Lucho mi je standardna zujalica...ima dobrih poteza, al se zna i izgubit...
primjetio sam da u obrani stoji predaleko od suparničkog igrača (4-5 metara), pa ovaj uvijek ima vremena primirit loptu...
Rendulić je isti ko i Luković...kopirani...ak se ne varam, doveli ste i onog nekog stopera s Novog Zelanda, zašto se njemu ne da šansa?! ne može biti gori od ove dvojice, koji su uzgred toliko spori da je to urnebes...
kad sam vidio kak tog Rendulića sinoć ladno pretrčava djeda Mifsud od 36 godina, onda do kureca... :rofl:

onaj Cvetković je zalutao na beka...lik nit ima brzinu, nit je nešto defanzivno jak, nit ima dribling...
u ove dvije utakmice nije nijednog Maltežanina riješio driblingom, već samo dodaje loptu drugima, kad suparnik stane pred njega...u prvoj ligi bi trebalo imat gomilu boljih igrača od ovog, pa ne znam kak ih niste bili kadri dovest...
ili nekog juniorca uigravat...

to je to što bi komentirao, ostali su mi uglavnom ok (Kanga dapače izvrstan), ali obrana vam je blagi užas...
kad ti se Maltežani onako rugaju s njom u dvije tekme, onda će te ozbiljnije ekipe masakrirat...
« Poslednja izmena: Jul 20, 2016, 11:26 Saga Norén »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #284 poslato: Jul 20, 2016, 11:28 »
Kad pomenu Cvetkovica, treba da vidis tek njegovu alternativu na desnom beku, Petkovica...tuga od boga.
"This is exactly what football should be about."