Huga trese žešća kurcobolja...
ne samo što je naprijed niškoristi, nego je ladno zajebava i obranu (ona jedna situacija gdje je izgubio loptu, pa sijevnula kontra i Maltežani izašli 1 na 1 s golmanom)...
ili ga prodajte, ili mu malo zavrnite uši, jer takvo ponašanje si ozbiljan klub (ili bar neki koji pokušava bit ozbiljan) ne smije dopustit...
Partizan je npr. glatko riješio bugarski tandem, upravo zbog sličnih stvari...
Kahriman je sinoć bio odličan...kod gola nije krivac, ali je u 3-4 navrata odlično branio u situacijama gdje je bio oči u oči s napadačima...
Fibel mi je onako...zna imat par dobrih intervencija, pa jednu zasrat, pa opet par dobrih, pa jednu zasrat...
no kad vidim kakvi su drugi - prolazna ocjena...
Lucho mi je standardna zujalica...ima dobrih poteza, al se zna i izgubit...
primjetio sam da u obrani stoji predaleko od suparničkog igrača (4-5 metara), pa ovaj uvijek ima vremena primirit loptu...
Rendulić je isti ko i Luković...kopirani...ak se ne varam, doveli ste i onog nekog stopera s Novog Zelanda, zašto se njemu ne da šansa?! ne može biti gori od ove dvojice, koji su uzgred toliko spori da je to urnebes...
kad sam vidio kak tog Rendulića sinoć ladno pretrčava djeda Mifsud od 36 godina, onda do kureca...
onaj Cvetković je zalutao na beka...lik nit ima brzinu, nit je nešto defanzivno jak, nit ima dribling...
u ove dvije utakmice nije nijednog Maltežanina riješio driblingom, već samo dodaje loptu drugima, kad suparnik stane pred njega...u prvoj ligi bi trebalo imat gomilu boljih igrača od ovog, pa ne znam kak ih niste bili kadri dovest...
ili nekog juniorca uigravat...
to je to što bi komentirao, ostali su mi uglavnom ok (Kanga dapače izvrstan), ali obrana vam je blagi užas...
kad ti se Maltežani onako rugaju s njom u dvije tekme, onda će te ozbiljnije ekipe masakrirat...