Prvo poluvreme ocaj zivi. Kada igras tako onda tesko da neces primiti gol...a mi smo ga primili u najgorem momentu, pred sam kraj. Odbrana koja je do tada dosta dobro funkcionisala je dozvolila da se onaj proseta kao u skolskom dvoristu...drugo pouvreme sasvim dobro. Utisak kvari drugi gol koji smo primili - a koji se ne prima ni u skolskom - svasta zaista. Kod oba njihova gola Kahri je lose intervenisao...ne znam zasto je toliko izletao bez ikakve potrebe. Ali zato nase golove ne bi branila ni golmanska komisija Nojer-Dasajev-Silton. Zvuci kao fraza ali zaista se ne zna koji je lepsi...Katai koji ih je nanizao tako da su morali da gledaju u tribine da bi se orijentisali u prostoru ili Kanga koji je pogledao pa se namestio pa jos jednom pogledao pa je zategao sa preko 20 metara...ma sjajno.

Grof je iznenadio sa postavkom...ko je ocekivao Saleta Kataia u spicu a Mucea i Srnica po krilima, i to na "pogresnim" stranama..moram priznati da ja nisam. Kahri je osim ona dva izletanja kod golova bio siguran (ruku na srce i nije imao puno posla). Cvetkovic do pola rasciscavao, preko pola i kad je prelazio bolje da nije. Ibanjez se trudio ali nije bio na uobicajenom nivou. Rendula i Fibel...sta reci, upalilo im je par ofsajd zamki. Pitanje je da li zato sto su bas to hteli ili, verovatnije, zato sto su spori. Ipak, trudili su se a Fibel je imao zaista par lepih poteza...sa druge strane, zeznuo je debelo i on kod prvog gola. Le Talek i Donald su u drugom poluvremenu odigrali odlicno. Mouce...jos nije to to...a tek sta promasi covek...nadamo se boljim izdanjima. Srnic opet ocajan. A Kanga, verujem da najbolje tek dolazi. Covek zna fudbal. Katai nastavlja da terorise protivnicke odbrane...definitivno je vodja ovog tima i jako mi je zao sto odlazi. Posle su usli Ruiz (decko je prilicno prljav igrac) i Sikima.
Sve u svemu, jako povoljan rezultat, narocito ukoliko imamo u vidu kriminalnu igru u prvom poluvremenu. Na Marakani ce biti cupavo takodje. Imaju veoma brze igrace, pogotovo u poredjenju sa spomenicima u nasoj uzoj odbrani. Na ruku ce im ici i velicina terena...nas teren je 110x73 (ako se ne varam najveci u Evropi). To ce odgovarati njihovim brzancima. Ono sto ce im manje odgovarati je 55000 napaljenih cigana.
Idemo dalje, petak i Metalac na Marakani.