Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312233 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #420 poslato: Jul 26, 2016, 09:56 »
Dobro je!Kako sam se nadala odlično sam se udala! :palac:

Koliko god čudno zvučalo možda je i bolje što nismo pobedili....jer bi onda već vrtili Vola unapred i po starom srpskom običaju "Lako ćemo" usrali motku....posebno zato što Ludogorec obično igra bolje u gostima.

Ali kako će im biti pred 50 000 ljudi hm...

Ibanjez očajan danas..Donald je umro posle 60-te minute...totalno smo van forme bar pola ekipe..Kanga ne samo zbog gola...već uopšte odličan samo da prestane sa tim faulovima na 20 metara od gola.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #421 poslato: Jul 26, 2016, 09:58 »
Ovakav kurvanjski gol mogu samo Bugari da uvale.
tako bedaste golove mogu primat samo ex-yu klubovi... :kafa:

jebote, već i u pionirima djeca znaju da trebaš stati pred  loptu i onemogućiti eventualno brzo izvođenje prekida...

sve u svemu, imate odličan rezultat i čestitke na 2. poluvremenu...šteta što ste prvo bezveze profućkali...

bit će zanimljiv uzvrat...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #422 poslato: Jul 26, 2016, 10:01 »
 Dobro je ali mora mnogo bolje ako hoćemo prolaz.
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #423 poslato: Jul 26, 2016, 10:11 »
Dobro je ali mora mnogo bolje ako hoćemo prolaz.

Mora i biće bolje ovo je već za klasu bolje(drugo poluvreme) od svega protiv Valete i Napredka.

Još nam je pola ekipe fizički nespremno za celu utakmicu i to se baš vidi.

Sad umesto igrača manje Srnića ubaciti Plavšića...ne znam zašto ga nije bilo ni na klupi a išao je u Razgrad.

http://www.sportski-forum.com/index.php?action=post;quote=179031;topic=667.420;last_msg=179031

Kakva dva prelepa gola smo dali! :klanja:

Katai majstore! :respect

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #424 poslato: Jul 26, 2016, 10:22 »
uzgred, treba spomenut i suca, Šveđanin je odlično sudio po mom mišljenju...
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #425 poslato: Jul 26, 2016, 10:34 »

Neki naš igrač nije dao ovakav šmekerski gol u bitnoj evro utakmici još u 21 veku... :klanja:

Van mreže Vanzemaljac Sivi

• Matori član
  • Ugled: +17/-8
    • Pogledaj profil
« Odgovor #426 poslato: Jul 26, 2016, 11:04 »
Ovaj je jos lepsi  :yes:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #427 poslato: Jul 26, 2016, 11:57 »
Imate dobar rezultat. Ali ovi Bugari opet mogu bolje odigrat u gostima. Onaj njihov stadion je kurac od domaceg, a sto se samog terena tice, bolje da su na JNA igrali, iako bi vama na noge bilo.

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #428 poslato: Jul 27, 2016, 09:21 »
ak je pametan, Božović bi ovih dana trebao otići na instrukcije kod Tomića, na temu "kako rutinski igrati 0-0"... :rofl:

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #429 poslato: Jul 27, 2016, 09:31 »
SAda to je pretpostavljam jasan porast kvote na pobedu Ludogoreca.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #430 poslato: Jul 27, 2016, 09:49 »
Vidim da se na nekoliko foruma spominje nekakav trans koji su delije razvili i zbog kojeg bismo, ponovo, mogli da dobijemo po nosu, tj. džepu.

Znate li vi o čem se radi?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #431 poslato: Jul 27, 2016, 10:01 »
Vidim da se na nekoliko foruma spominje nekakav trans koji su delije razvili i zbog kojeg bismo, ponovo, mogli da dobijemo po nosu, tj. džepu.

Znate li vi o čem se radi?
napisali su: "Maminjo, vodi nas na krov Evrope!"  :smeh3:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #432 poslato: Jul 27, 2016, 10:58 »
 Mi da prijavimo Bugare zbog provokacije sa grobarskom zastavom

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #433 poslato: Jul 27, 2016, 11:23 »
Prvo poluvreme ocaj zivi. Kada igras tako onda tesko da neces primiti gol...a mi smo ga primili u najgorem momentu, pred sam kraj. Odbrana koja je do tada dosta dobro funkcionisala je dozvolila da se onaj proseta kao u skolskom dvoristu...drugo pouvreme sasvim dobro. Utisak kvari drugi gol koji smo primili - a koji se ne prima ni u skolskom - svasta zaista. Kod oba njihova gola Kahri je lose intervenisao...ne znam zasto je toliko izletao bez ikakve potrebe. Ali zato nase golove ne bi branila ni golmanska komisija Nojer-Dasajev-Silton. Zvuci kao fraza ali zaista se ne zna koji je lepsi...Katai koji ih je nanizao tako da su morali da gledaju u tribine da bi se orijentisali u prostoru ili Kanga koji je pogledao pa se namestio pa jos jednom pogledao pa je zategao sa preko 20 metara...ma sjajno.  :respect

Grof je iznenadio sa postavkom...ko je ocekivao Saleta Kataia u spicu a Mucea i Srnica po krilima, i to na "pogresnim" stranama..moram priznati da ja nisam. Kahri je osim ona dva izletanja kod golova bio siguran (ruku na srce i nije imao puno posla). Cvetkovic do pola rasciscavao, preko pola i kad je prelazio bolje da nije. Ibanjez se trudio ali nije bio na uobicajenom nivou. Rendula i Fibel...sta reci, upalilo im je par ofsajd zamki. Pitanje je da li zato sto su bas to hteli ili, verovatnije, zato sto su spori. Ipak, trudili su se a Fibel je imao zaista par lepih poteza...sa druge strane, zeznuo je debelo i on kod prvog gola. Le Talek i Donald su u drugom poluvremenu odigrali odlicno. Mouce...jos nije to to...a tek sta promasi covek...nadamo se boljim izdanjima. Srnic opet ocajan. A Kanga, verujem da najbolje tek dolazi. Covek zna fudbal. Katai nastavlja da terorise protivnicke odbrane...definitivno je vodja ovog tima i jako mi je zao sto odlazi. Posle su usli Ruiz (decko je prilicno prljav igrac) i Sikima.

Sve u svemu, jako povoljan rezultat, narocito ukoliko imamo u vidu kriminalnu igru u prvom poluvremenu. Na Marakani ce biti cupavo takodje. Imaju veoma brze igrace, pogotovo u poredjenju sa spomenicima u nasoj uzoj odbrani. Na ruku ce im ici i velicina terena...nas teren je 110x73 (ako se ne varam najveci u Evropi). To ce odgovarati njihovim brzancima. Ono sto ce im manje odgovarati je 55000 napaljenih cigana.

Idemo dalje, petak i Metalac na Marakani.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #434 poslato: Jul 27, 2016, 12:09 »
Uusporice ih malo procvetala marakana. Ni njihova odbrana nije neki nivo pa nam je šansa da igramo na gol vise