Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312897 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #600 poslato: Avgust 03, 2016, 02:07 »
A jbg. Delovala je tako mnogo vise zbog zatvorene postavke. Zahebao se Grof debelo.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #601 poslato: Avgust 03, 2016, 02:10 »
Grof je dobar trener, ali jako prepotentan, previše pun sebe.  Mislim da vas je to i koštalo djelimično, pogotovo ova njegova priča oko kondicione spreme.
ima li koji crnogorski trener, a da nije takav?!  ;)
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #602 poslato: Avgust 03, 2016, 02:11 »
A jbg. Delovala je tako mnogo vise zbog zatvorene postavke. Zahebao se Grof debelo.

ok igrao je defanzivno, ali oni se nisu ni branili dobro, Bugari i napadaju i brane sa vise igraca, realno i da je ostao Kanga ispali bi. Odnos snaga bi morao biti 9-11 za egal.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #603 poslato: Avgust 03, 2016, 02:15 »
Prvo, uopste nisam siguran da bismo ispali I da je Kanga ostao u igri. A drugo, sto se njihove odbrane tice, mislim da gresis: kada god smo (a to je bilo sramotno retko) napali, oni su bili u problemu, uostalom i izjednacili smo bas na taj nacin. Ne treba ni od njih sada praviti vanzemaljce.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #604 poslato: Avgust 03, 2016, 02:24 »
Grof je dobar trener, ali jako prepotentan, previše pun sebe.  Mislim da vas je to i koštalo djelimično, pogotovo ova njegova priča oko kondicione spreme.
ima li koji crnogorski trener, a da nije takav?!  ;)
ima ali taj trenira KKCZ !

ovo što je đorđe primetio oko zagrevanja je mislim tradicija kad je u pitanju Zvedza. Neka me isprave iskusniji i redovniji na stadionu ali ja koliko se sećam i u vreme SFRJ kad bi igrali evropske utakmice ekipa se zagrevala na pomoćnom i samo istračavala malo pred izlazak sa sudijama da vidi punu Marakanu i to je trajalo decenijama. Možda zbog sujeverja neće da prekinu tu praksu iako se ja slažem sa đorđem da ekipa treba da izađe i zagreva se na teenu na kom se igra meč. Čuo sam doduše nepotvrđenu informaciju da se nije igralo u novim dresovima baš iz sujeverja jer neko u klubu( nisu delije) je bio uverenja da ne možemo da izgubimo u starim srećnim dresovima.   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #605 poslato: Avgust 03, 2016, 02:36 »
Obicno se zagrevalo i to ispod severa. Jedne godine sredinom osamdesetih - eto da spojim price - su istrcali u novim trenerkama na zagrevanje...preovladjivala je plava boja a navijaci su pomislili da je u pitanju protivnicka ekipa i iznapusavali ih najstrasnije sve dok nisu shvatili da zapravo psuju, pljuju, vredjaju i gadjaju vlastite igrace...a najveci kreten je ispao cuveni Leo Benhaker koji je u onoj cuvenoj utakmici namerno hteo da zagreva tim Reala tamo gde se inace zagrevaju Zvezdini igraci, kao neka vrsta provokacije. Naravno, nije bio svestan da je ekipu isporucio na tacni najmilitantnijim navijacima Zvezde...nije ni cudo da su nakon toga prvo poluvreme igrali kao da su im se noge odsekle i bili pregazeni kao retko kada...

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #606 poslato: Avgust 03, 2016, 02:39 »
Mislim da nije problem u tome što je Grof zamislio da postavi igru kao i u Razgradu i da njima  prepustimo  loptu ali je problem u tome što

mi ni to nismo bili sposobni pa smo posle srećno datog gola opet primili  slalom  onaj Kafu je  prošao kao  Alberto  Tomba iz najboljih 

dana, i onda Kahriman ....i posle  toga svega mi   smo došli do 2-2  o Kangi  ne vredi  pričati  .

Mislim da bi čak  vezni red  sa Poletanovićem  i Donaldom  sa Plavšićem  umesto  neupotrebljivog Srnića  koji opet ništa nije uradio...

Ali to nikada nećemo znati....Znači  igramo  još jedno  kolo?Ajde....   da vidim   koliko   će    sad   pozera da se   skupi   na tribinama   ..

I da koga god da dobijemo nemamo nikakve šanse to je valjda jasno...a ionda neka  do kraja prelaznog roka dovedu još jedno   3  krilna

igrača i dva špica nikako  stopera i   beka   jer  kad  Lune uhvati  zalet.....

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #607 poslato: Avgust 03, 2016, 02:44 »
  Lune je sad posle potipisivanja ugovora sa njegovim kumom voljan da se povuče ali traži mesto među direktorima pa se još natežu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #608 poslato: Avgust 03, 2016, 03:13 »
Pa nismo napadli jer nam nisu dali, veci deo utakmice smo imali problema da iznesemo loptu na njihovu polovinu. ~U prvom poluvremenu je bio jedan sut sa 20m, u drugom penal i jedna sansa Donalda sa leve strane. To je bilo sve.
Koliko puta je samo Kahriman samo dunuo lepotu napred, a njegove lopte uglanom padaju na samu aut liniju, ako igrac uopste i ustopuje, to je odmah lopta za protnivika.

Ovakav tim ce veoma tesko uci u grupu, makar koga da izvuku.
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2016, 03:13 djordje »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #609 poslato: Avgust 03, 2016, 03:17 »
Nismo napadali jer nismo hteli da napadnemo i jer smo se opredelili za zatvorenu varijantu sa laznim spicem na nasem stadionu. I svemu uprkos smo im dali dva gola. Inace, da itekako imamo kvaliteta da ih pritisnemo dokaz je drugo poluvreme utakmice u Razgradu.

Sto se Kahrimanovih ispucavanja tice, da, apsolutno...nazalost nije to nista novo, videlo se to mnogo puta do sada.

Van mreže rookie

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-35
    • Pogledaj profil
« Odgovor #610 poslato: Avgust 03, 2016, 03:42 »
Andrijasevic brzanac :D

Ludagora opasno dobra ekipa, ko bi reko da je iz grada velicine Zupanje trenutno najbolja ekipa na cijelom balkanskom poluotoku (ako izuzmemo grad Istanbul s njega)
...ja bih svjetlo zvao mrakom...

Van mreže djavaganosa

• Starosedelac
  • Ugled: +74/-1
  • ?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #611 poslato: Avgust 03, 2016, 03:50 »
ekipa držte vi te svoje koji su zasjeli u klub kao malo vode na dlanu.
jebote oni su prodali Ibanjeza za 1.4m Eura.
mega-Mamić ga je trpio na plaći 5 godina i prodao ga za kitu labudju. okruglo. nada. zip.

I know you think you understand what you thought I said but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #612 poslato: Avgust 03, 2016, 08:52 »
Ne bih sad da vam stajem na muku i da se pravim pametan, ali rekoh vam da je serija od 158 uzastopnih pobjeda u Superligi samo jedno obicno zavaravanje. Svi ti nepobjedivi JSL timovi djeluju kao strah i trepet, sve ubitacne gol masine, stabilni defanzivci, dobri treneri i uigrane ekipe, dok ne dodju do bilo kakvog evropskog protivnika. Onda nastanu problemi vec na prvim koracima, koji rezultiraju blamazom za blamazom, sve dok vise i nisu blamaze nego nesto sasvim normalno. Prave se pocetnicke greske,igraci su kondiciono goli kurac, taktike su pogresne, pada koncentracija, raspada se igra u nekom momentu,ili je uopste nema.

A tako ce sve biti dok u JSL kao protivnici nailaze razni Metalci, OFKa Beogradi, Sremovi, Radnicki i ostale ekipe koje nemaju nikakvih takmicarskih ambicija i koje ne ulaze u utakmice protiv vjecitih da pobijede. Nije za poredjenje, ali ajde samo pogledajte kako izgleda ABA liga. Ides na utakmicu u Siroki Brijeg koji ima presmijesnu ekipu, ali te frka da ne kiksas, jer postoji sasvim izgledna sansa da te taj raspad od tima naguzi u svojoj dvorani. Pa onda odes u Skoplje dje oce da te pojedu za dorucak, pa u neki Zadar koji opet grize kao da im zivot zavisi od te utakmice.

E toga u JSL nema. Sampion se proseta kroz prvenstvo i cim dodju ozbiljnije stvari u evropi - glavom u zid,najjace i pad na zemlju.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #613 poslato: Avgust 03, 2016, 09:40 »
Pa nisi ništa otkrio novo....ja već godinama tvrdim da su srpski najači klubovi na nivou Moldaviskih istvari tu ima Šerif pa je i to pitanje..

Malo iznad Malteških i  Farskih ali  samo malo ispred sad su tu negde sa Velškim čobanima i klubovima iz S.Irske  gde igraju pijani

poluprofesionalci...zamenili smo  Mađare  u svakom smislu i reprezentativno takođe.Njih nije bilo nigde 30 godina a pošto se u Srbiji sve

odvija usporeno možemo zaboraviti na fudbal sledećih pola veka.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #614 poslato: Avgust 03, 2016, 09:59 »
Evo možete na braću u plejofu za LE.    :)
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.