Autor Tema: FK Crvena zvezda 2016/2017  (Pročitano 312508 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2016/2017
« Odgovor #720 poslato: Avgust 04, 2016, 08:25 »
Pa sva sponzorstva Dule kod nas su politicka, ne bi opstali drugacije.
Ni Partizan ni Zvezda, Partizan je u prednosti jer je eto i odigrao neke grupne faze, pa eto kao neki interes postoji.
Seti se kako je Partizan dobio sponzorsto od EPS-a onda, isto politicka direktiva.

Mada od sprkih sportista kada je samo trziste u pitanju, samo Djokovic ima prodju.

Zasto Fiat recimo ne sponzorise Zvezdu, da ispisu svoje ime na stolicama kao Toyota nekada? Ili da Telenor kupi pravo na stadion, Telenor Arena- Rajko Mitic ( 5 miliona) ? Ili da Microsoft Srbija na rukav dresa ispise logo?

Zaista ne verujem da je nasa drzava mocna da ubedi Gasprom da suprotno njihovim interesima sponzorise Zvezdu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Avgust 04, 2016, 09:31 »
Vratila je to država Gaspromu raznim ustupcima
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Avgust 04, 2016, 09:50 »
Pa oni imaju svoj marketinski fond za godinu dana, da li ce koristiti za Zvezdu, Gucu ili trecu aktivnost i nije im bas vazno, ponajvise jer su monopolista na trzistu i nemaju konkurenciju, pa da im od reklame zavisi koliko ce goriva prodati.

I tacno je taman da dupliraju Zvezdi sponzorstvo i isto daju PArtizanu ne bi vratili ono sto uzmu.

Evo Pjer reci kako to funkcionise u Telekomu, da li oni recimo mere marketinski ucinak koji ce imati kada PArtizan MTS nosi njihovu reklamu ili to ide po politickoj direktivi da bi klub nekako funkcionisao?
« Poslednja izmena: Avgust 04, 2016, 09:52 djordje »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Avgust 04, 2016, 10:15 »
Oni imaju trogodisnji sponzorski ugovor sa FK CZ. Oni su procenili da je to u njihovom interesu inace ga ne bi ni pravili. Da su procenili da je u njihovom boljem interesu da sponzorisu Partizan ili bilo koji drugi klub ili Gucu ne sumnjaj da bi bas to ucinili.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Avgust 04, 2016, 10:19 »
Ma koja korist od sponzoriranja blizanaca :no:  ja bih vas pitao znate li barem jednog lika da je kupio još jednu karticu mts-a zato što oni sponzirisu zvezdu i Partizan. To je čisto politički a Gasprom daje pare "državi" koja ih je usmrtila na FKCZ

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Avgust 04, 2016, 10:32 »
M ali ja znam ko je rezao kartice MTS-ne tako davno.... :))

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Avgust 04, 2016, 11:17 »
Vukašin Jovanović nije registrovan za novu sezonu ruske lige i Zenit ga šalje na pozajmnicu...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #727 poslato: Avgust 04, 2016, 11:39 »
Nisam bio tu od nekih 16h danas, ali vidim da je i Nenad upao.

Odlicno znam o cemu sam pricao. Ulaganje moze biti na dva nacina. Ili kroz udio u upravljanju kluba, ili kroz marketing i reklamiranje. Za prvo je Partizan bolja opcija, sto bi rekao Dule, zao mi je. A za drugo, jedino ako bi se zajebavali.

Povracaj novca kroz reklamiranje na dresu JSL kluba  :smeh4:  Nemoj da se zajebavamo. Sva sponzorstva u Srbiji su manje vise bespovratnom tipa, smijesno je govoriti o tome da ce se te pare vratiti. Mozes mislit, koju korist ima Gasprom sto ce se u Ivanjici ili Novom Pazaru vidjeti njihova reklama na dresu Zvezde. Liga bez TV prava fakticki, bez navijaca, bez gledalaca preko TV-a, bez prodaje dresova i ostalih marketinskih zezalica. Minijaturno trziste, na kojem je Gasprom jos i monopolista.

Sto se tice ovoga da Gasprom ne bi sponzorisao nesto sto mu se ne isplati (ili sto mu se manje isplati od necega drugog), to bi bilo ok da je izgovorio neko ko zivi u Austriji. Ako smo se cega nagledali u zadnjih dvije decenije, onda smo ovih nasih bajnih priovatizacija, sa nevjerovatnim dilovima stranih investitora i vlasti. Gledano iz ugla nekog Rusa, sta ti predstavlja dati par miliona godisnje na neko sponzorstvo, ako na osnovu toga dobijes neke povlastice koje vrijede mnogo vise. Eto se sad pravimo i naivni pa ne znamo kako je to Zvezda mogla uticati na Gasprom. Ajde, ne nego su se Rusi sami sjetili, ajde ovdje da uvalimo par miliona.

Istu ovu moju pricu ste pricali vi kad smo mi imali EPS, ali dobro,nije sad ni vazno toliko.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Avgust 05, 2016, 07:38 »

koji "mi" ?

ako sam dobro ispratio samo je Dule zastupnik te priče 

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Avgust 05, 2016, 07:51 »

Odlicno znam o cemu sam pricao. Ulaganje moze biti na dva nacina. Ili kroz udio u upravljanju kluba, ili kroz marketing i reklamiranje. Za prvo je Partizan bolja opcija, sto bi rekao Dule, zao mi je. A za drugo, jedino ako bi se zajebavali.

Zasto bi Partizan bio bolja opcija?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Avgust 05, 2016, 10:15 »

Povracaj novca kroz reklamiranje na dresu JSL kluba  :smeh4:  Nemoj da se zajebavamo. Sva sponzorstva u Srbiji su manje vise bespovratnom tipa, smijesno je govoriti o tome da ce se te pare vratiti. Mozes mislit, koju korist ima Gasprom sto ce se u Ivanjici ili Novom Pazaru vidjeti njihova reklama na dresu Zvezde. Liga bez TV prava fakticki, bez navijaca, bez gledalaca preko TV-a, bez prodaje dresova i ostalih marketinskih zezalica. Minijaturno trziste, na kojem je Gasprom jos i monopolista.

Sto se tice ovoga da Gasprom ne bi sponzorisao nesto sto mu se ne isplati (ili sto mu se manje isplati od necega drugog), to bi bilo ok da je izgovorio neko ko zivi u Austriji. Ako smo se cega nagledali u zadnjih dvije decenije, onda smo ovih nasih bajnih priovatizacija, sa nevjerovatnim dilovima stranih investitora i vlasti. Gledano iz ugla nekog Rusa, sta ti predstavlja dati par miliona godisnje na neko sponzorstvo, ako na osnovu toga dobijes neke povlastice koje vrijede mnogo vise. Eto se sad pravimo i naivni pa ne znamo kako je to Zvezda mogla uticati na Gasprom. Ajde, ne nego su se Rusi sami sjetili, ajde ovdje da uvalimo par miliona.

Istu ovu moju pricu ste pricali vi kad smo mi imali EPS, ali dobro,nije sad ni vazno toliko.

Aman zaman. Gasprom sponzorise Zvezdu, nema udeo u upravljanju kluba! To je lepo sto mislis da je za ovo drugo Partizan bolja opcija, ali nije o tome ovde rec, pobogu.

Bas zato sto ne zivim u Austriji nego u Srbiji znam da koji god interes Gasprom ima da se marketinski pozicionira u Srbiji da ce to lakse i efektnije uciniti preko Zvezde nego Partizana, samom cinjenicom da Zvezda ima mnogo vise navijaca i najvecu prosecnu posetu na utakmicama. Zaista ne vidim sta je tu toliko nejasno i koja je to velika zavera protiv Partizana u pitanju.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #731 poslato: Avgust 05, 2016, 10:22 »
Šahtjor Donjeck, Sparta Prag, Makabi Tel Aviv, Gent, Sasuolo, Karabah...to su nam moguci protivnici. Znacemo iza 13h.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Avgust 05, 2016, 10:25 »
Zadnja 3 bi mogla, prva 3 i ne bas.

Kakav je ovaj Sasuolo?
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Ajkula

• Starosedelac
  • Ugled: +105/-396
    • Pogledaj profil
« Odgovor #733 poslato: Avgust 05, 2016, 10:30 »
Fin gradic u sjevrnoj italiji.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #734 poslato: Avgust 05, 2016, 10:31 »
Ma koja korist od sponzoriranja blizanaca :no:  ja bih vas pitao znate li barem jednog lika da je kupio još jednu karticu mts-a zato što oni sponzirisu zvezdu i Partizan. To je čisto politički a Gasprom daje pare "državi" koja ih je usmrtila na FKCZ
znam veliki broj ljudi koju si kupovali one zvezdine telefone. kartice stvarno nemam pojma.a takodje sam kod poprilicnog broja ljudi i koje ne znam vidjao svojevremeno iste telefone...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...